Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program obračuna vremena za anti-kafe

Program obračuna vremena za anti-kafe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program obračuna vremena za anti-kafe
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Industrija protiv kafe sve više izmišlja nove organizacione formate, koji uključuju upotrebu projekata automatizacije. Ovi projekti prate efikasnost računovodstva finansijskih sredstava, stvaraju jasne i razumljive mehanizme za rad anti-kafe tima i bave se regulatornom dokumentacijom. Program za praćenje vremena protiv kafe fokusira se na operativnu informacijsku podršku, gdje za svaku računovodstvenu poziciju, proizvode, usluge i kupce možete dobiti sveobuhvatne količine analitičkih informacija. Računovodstveni program takođe automatski generiše objedinjene finansijske izveštaje.

Na web stranici USU Software-a predstavljeni su mnogi projekti automatizacije anti-kafea za standarde sfere hrane i zabave, uključujući poseban program za praćenje vremena kupaca anti-cafea. Pouzdan je, efikasan i uzima u obzir format i karakteristike svake ustanove. Korisnički interfejs programa je jednostavan i koncizan. Korisnici registrovani u bazi podataka, glavnim komunikacijskim kanalima, pod kontrolom su sistemskog asistenta koji djeluje na privlačenju novih posjetitelja, slanju ciljanih SMS poruka, promociji i trenutnoj evaluaciji rezultata.

Nije tajna da format protiv kafe postaje sve popularniji. Istovremeno, temeljni princip plaćanja po vremenu postavlja pred instituciju potpuno svakodnevni zadatak da efikasno upravlja radnim vremenom zaposlenih. U tom smislu, gotovo je nemoguće postići maksimalnu efikasnost bez programa automatizacije. Zadovoljstvo je raditi sa operativnim računovodstvom. Svaki alat u programu je jednostavan i intuitivan. Aktivnosti i preferencije kupaca predstavljeni su vizuelno, što će vam omogućiti da efikasnije donosite odluke upravljanja, uzimajući u obzir održivost bilo koje specifične usluge koju pruža anti-chafe.

Ne zaboravite na obračun pozicija asortimana za ograničene najma artikala u vašem anti-kafeu. Iznajmljivanje konzola za video igre, raznih uređaja, stonog fudbala ili tenisa je veoma važno. Sve zavisi od specifikacija anti-kafea. Naš specijalizirani program za obračun vremena pažljivo broji vrijeme najma i odmah vas obavještava da su uslovi skoro završeni. Ne postoje pouzdaniji načini za efikasno upravljanje iznajmljivanjem predmeta od redovnog korišćenja softverske podrške. Kupci neće gubiti vrijeme u redovima, moći će maksimalno iskoristiti vrijeme u anti-kafeu!

Program omogućava korištenje klupskih kartica za identifikaciju posjetitelja protiv kafe. Osim toga, kartice se mogu personalizirati ili dijeliti. Svi uređaji, terminali i skeneri se mogu dodatno priključiti na sistem, što će uvelike pojednostaviti svakodnevne poslove osoblja. Posjete se automatski evidentiraju. Samo pročitajte informacije o klupskoj kartici klijenta. Naš program omogućava veoma jasnu i efikasnu uštedu radnog vremena, što ne zahteva velika finansijska ulaganja. Pored toga, zadaci konfiguracije uključuju finansijske i skladišne operacije spektra.

Svake godine, sfera poslovanja protiv kafe postaje sve raznovrsnija, a antikafei tiho zauzimaju svoju nišu i imaju svoje vatrene obožavatelje. Naravno, za ovaj format razvijeni su posebni programi za automatizaciju, koji moraju uzeti u obzir nijanse organizacije. Posjetioci plaćaju samo svoje vrijeme, a ne piće i hranu. Možete iznajmiti određene artikle. Nije tako teško voditi potpunu evidenciju o njima. Pored naznačenih mogućnosti digitalne podrške, postavka također upravlja obračunima plata i priprema različite vrste izvještaja o upravljanju.

Konfiguracija prati glavne aspekte organizacije i upravljanja antikafom, reguliše prodaju i iznajmljivanje asortimana i bavi se dokumentacijom. Lako je promijeniti postavke programa kako bi odgovarale vašim dnevnim potrebama, kako biste udobno radili s operativnim računovodstvom i bazom klijenata, kako biste ocijenili učinak osoblja. Sistem savršeno razumije format lokala, gdje gosti plaćaju na vrijeme, a piće i hrana su besplatni.

Za svakog kupca može se kreirati poseban digitalni profil. Istovremeno, organizacija će moći da formira analitičke rezimee posetilaca, fokusirajući se na bitne karakteristike, po njihovim mišljenjima.

Program ima širok spektar alata za promociju usluga, uključujući modul za ciljano slanje SMS-a. Upotreba personaliziranih i općih klupskih kartica je također važna i stoga je uključena u osnovnu konfiguraciju programa.

Posjete kupaca se automatski evidentiraju. Osoblje može biti u velikoj mjeri otpušteno, a opterećujuće odgovornosti mogu biti eliminirane. Vrijeme posjeta se također automatski prati. Kada rokovi, uključujući i one za rotiranje artikala asortimana, isteknu, korisnici se obavještavaju. Prodaja protiv kafe prikazana je u posebnom interfejsu za brzo utvrđivanje finansijskih rezultata, ispravljanje problematičnih pozicija i izveštavanje menadžmenta. Nema potrebe da se ograničavate na standardni dizajn kada je mogućnost kreiranja i implementacije prilagođenih dizajna implementirana u program.

Program ima sve što vam je potrebno za organski korištenje uređaja za skladištenje ili trgovinu. U ovom slučaju, uređaji kao što su skeneri, displeji, terminali se također mogu dodatno povezati na softver USU. Ako trenutni pokazatelji učinka protiv kafe primjetno odstupaju od finansijskog plana, dođe do odliva iz baze kupaca, naš softver će o tome odmah obavijestiti menadžment. Generalno, organizacija će moći da radi bolje, efikasnije sa operativnim i tehničkim računovodstvenim programom. U svakom trenutku možete pronaći i koristiti kompletne količine statističkih i analitičkih podataka o prometu kupaca, ili anti-cafe finansijskom računovodstvu, za bilo koji period.