Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kuću za odmor

Program za kuću za odmor • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kuću za odmor
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U području poslovanja kuća za odmor, trendovi automatizacije postaju sve važniji, gdje vodeći igrači u industriji radije koriste softversku podršku kako bi mudro alocirali resurse, efektivno komunicirali s klijentima i izgradili jasne mehanizme upravljanja. Program za kuću za odmor fokusira se na visokokvalitetnu informacijsku podršku gdje možete dobiti sveobuhvatne količine analitičkih informacija za svaku proizvodnu i računovodstvenu poziciju. Kontrola se provodi što jednostavnije. Ovaj program mogu koristiti apsolutno svi državni službenici.

Na web stranici USU Software kreirano je nekoliko razvoja kako bi se zadovoljili zahtjevi sektora ugostiteljstva i odmora, uključujući program kontrole proizvodnje za kuću za odmor.

Softver USU je efikasan, pouzdan i uzima u obzir specifičnosti institucije i nijanse organizacije. Korisničko sučelje našeg programa nije nimalo komplikovano. Ako je potrebno, lako je dobiti daljinski pristup za upravljanje internim podešavanjem, rad sa pozicijama u bazi kupaca i materijalnom podrškom, obavljanje finansijskih i skladišnih operacija, kreiranje objedinjenog izvještavanja i analitike. Nije tajna da digitalna kontrola kuće za odmor podrazumeva ne samo princip plaćanja na vreme, koji se mora striktno poštovati, već i neke jedinice iz asortimana koje se ne plaćaju za iznajmljivanje. Program pažljivo prati period otplate i šalje vam upozorenja kada vrijeme istekne. Svaki korisnik će moći lako da se nosi sa analizom proizvodnje koju sprovodi program, kada je potrebno proučiti tekuće procese, brzo dobiti rezultate i ispraviti problemske pozicije. Nema potrebe za zatrpavanjem radnog mjesta ili uključivanjem vanjskih stručnjaka.

Ne zaboravite da je osnovni aspekt programa odnos prema posjetiteljima ili gostima kuće za odmor. Lako je izgraditi odnose na najbolji mogući način, koristiti klubske, opšte i lične kartice, uključiti se u slanje ciljanih SMS poruka, privući nove kupce. Nekoliko stručnjaka sa punim radnim vremenom može biti uključeno u kontrolu proizvodnje u isto vrijeme. Omogućen je režim za više igrača. Postavka će se truditi da gosti uživaju u odmoru i da ne čine nepotrebne pokrete, ne popunjavaju dokumente, ne čekaju u redu itd.

Prodaja kuća za odmor prikazana je u posebnom programskom interfejsu. Istovremeno, informacije su dostupne na vizuelan način kako bi se precizno utvrdili pokazatelji profita i troškova, regulisao raspon najma, detaljno analizirale usluge i odatle napravile klasifikacije. Praksa pokazuje da se odmor može planirati tako da ostavi ugodan utisak na goste. Ako su zadovoljni, sigurno će se vratiti. Istovremeno, teško je podići proizvodne karakteristike organizacije zbog faktora ljudske greške.

Svake godine ugostiteljski objekti postaju sve raznovrsniji. Anti-cafe forma trenutno nije dovoljna za otvaranje novih mehanizama upravljanja i organizaciju upravljanja, za razvoj specijalizovanih programa automatizacije. Nema ih toliko na modernom IT tržištu. Odabir odgovarajućeg rješenja trebao bi se temeljiti na rasponu funkcionalnosti, pažljivo proučiti osnovne i dodatne alate, razmisliti o prilagođenom razvoju kako biste unijeli promjene u dizajn, preuzmite demo verziju aplikacije.

Konfiguracija reguliše bitne aspekte organizacije i upravljanja kućom za odmor, vodi računa o dokumentaciji, prikuplja objedinjene i analitičke izvještaje. Naš program će striktno organizirati informacije o gostima i posjetiteljima, obezbijediti alate za komunikaciju sa kupcima, uključujući modul za ciljanu distribuciju SMS-a. Detaljna analiza proizvodnje traje nekoliko sekundi. Istovremeno, nema potrebe za uključivanjem vanjskih stručnjaka. Kontrola posjećenosti ustanove se vrši automatski. Najnoviji indikatori se lako vide, procjenjuju zamah i odmah se prilagođavaju. Ovaj program omogućava korištenje personaliziranih i općih klupskih kartica, što uvelike pojednostavljuje proces identifikacije gostiju. Generalno, aktivnosti u kući za odmor će postati produktivnije. Nijedna transakcija neće ostati neuračunata. Proizvodne karakteristike objekta mogu se povećati eksternom opremom - skenerima, terminalima za plaćanje i digitalnim displejima. Uređaji su dodatno povezani.

Kontrola nad jedinicama za iznajmljivanje prikazana je posebno. Ovdje možete pohraniti informacije o svim računovodstvenim stavkama, biciklima, igraćim konzolama itd. Sve ovisi o specifikacijama institucije. Nema potrebe da se pridržavate standardnog UI dizajna kada je prilagođeni dizajn dostupan.

Program radi odličan posao s regulatornim dokumentima, što vam omogućava da izbjegnete kašnjenja, na neki način oslobađajući tim od nepotrebnih opterećujućih zadataka. Ako je trenutni učinak kuće za odmor daleko od idealnog, bilježi se odliv baze korisnika, pokazatelji profita padaju, tada će inteligencija softvera to prijaviti. Pored proizvodnog računovodstva, lista osnovnih opcija konfiguracije uključuje finansijske i skladišne operacije. Digitalna kontrola automatski priprema upravljačke izvještaje kako bi vizualno prikazala finansijske rezultate, pružila analizu za sve izvršene operacije. Lansiranje originalnog proizvoda po principu ključ u ruke podrazumijeva fundamentalne promjene u dizajnu, integraciju funkcija i proširenja trećih strana, povezivanje softvera s različitim uređajima i opremom. Vrijedi isprobati demo da biste se upoznali s aplikacijom bez potrebe da je kupujete.