Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za anti-kafe

Program za anti-kafe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za anti-kafe
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U poslovnom okruženju protiv kafe sve su češći trendovi automatizacije, kada je struktura u stanju da inteligentno i efikasno raspoređuje resurse, radi sa objedinjenim i analitičkim izveštavanjem i izgradi jasne mehanizme za interakciju sa osobljem institucije. Program protiv kafe fokusira se na informativnu podršku, gdje je za svaku računovodstvenu poziciju moguće dobiti iscrpnu količinu informacija, izvršiti analize proizvodnje, pratiti odnose s kupcima i posjetiteljima te implementirati programe lojalnosti.

Na web stranici USU Software objavljeno je nekoliko softverskih rješenja odjednom za standarde i zahtjeve poslovnog sektora protiv kafe, uključujući kontrolni program za anti-kafu. Pouzdan je, efikasan i uzima u obzir specifičnosti i format ustanove. Timu neće biti teško da svakodnevno koristi program za udobno upravljanje bazom podataka kupaca, praćenje anti-kafe karakteristika i trenutnih poslovnih procesa, uključenje u detaljnu analizu proizvodnje i formiranje strategije razvoja kompanije za budućnost.

Program kontrole proizvodnje anti-cafea uzima u obzir osnovni princip vremena plaćanja, koji ne isključuje korištenje klupskih kartica kupaca, kako ličnih tako i općih. Postoje katalozi i referentne knjige za pozicije za iznajmljivanje. To mogu biti bicikli, igraće konzole, tableti itd. Sve zavisi od specifičnosti ustanove. Prednost programa u tom pogledu je što automatski prati datume povratka. Gosti neće ostati bez svojih omiljenih naprava, igrica i zabave.

Nije tajna da program automatski prati posjete. Korisnici imaju pristup digitalnim bazama podataka i statističkim pregledima anti-cafe usluge u datom periodu. Isti izračuni se mogu dobiti za određene posjetioce ustanove. Kontrola prodaje implementirana je u posebnom interfejsu, gde je lako proučiti trenutne proizvodne karakteristike kompanije, videti finansijske rezultate, suziti slabe pozicije i osloboditi se dodatnih troškova. USU softver svojim korisnicima pruža sve potrebne alate i podsisteme.

Ne zaboravite na modul za slanje ciljanih SMS poruka. Program vam omogućava da kontrolišete glavni kanal komunikacije sa posetiocima anti-kafea, informišete kupce o potrebi plaćanja vremena ili usluga, delite reklamne informacije i podsećate na uslove vraćanja pozicija za iznajmljivanje. Konfiguracija pokušava poboljšati proizvodne performanse instalacije, pojednostaviti rutinske operacije i izbjeći sistemske kvarove koji mogu prekinuti radni tok. Osnovna verzija softvera USU uključuje skladišne operacije i finansijski spektar.

Javno ugostiteljstvo je odlično upoznato sa zadacima i principima programa automatizacije. Nije bitno da li govorimo o anti-cafe formatu ili poznatijem klasičnom načinu upravljanja. Prioritet kontrole je baza kupaca, koja određuje mogućnosti za poboljšanje usluge i privlačenje novih kupaca. Neke opcije softverske podrške dostupne su samo na zahtjev. Na primjer, potpuno novi sistem organizacije, koji vam omogućava da detaljno, korak po korak, planirate aktivnosti strukture za budući period. Još jedna dodatna funkcija je sigurnosna kopija podataka.

Konfiguracija preuzima ključne tačke organizacije i upravljanja antikafeom, prati raspodelu resursa, priprema analitičke i objedinjene izveštaje.

Lako je konfigurirati postavke programa prema vlastitom nahođenju kako biste udobno radili s bazom klijenata, prikupljali potrebne informacije i karakteristike za posjetitelje.

Detaljna analiza proizvodnje trajat će svega nekoliko sekundi, što prevazilazi mogućnosti ljudskog faktora. Posjete se prate automatski. Nije isključena upotreba općih i osobnih klupskih kartica za identifikaciju gostiju.

Ovaj program omogućava održavanje digitalnih datoteka sa ciljem podizanja statističkih sažetaka za određeno vrijeme, proučavanja indikatora, ispravljanja nedostataka i izgradnje strategije razvoja za budućnost.

Sve anti-cafe rasprodaje su dostupne u vizuelnom formatu. Informacije se dinamički ažuriraju.

Kontrola pozicija za iznajmljivanje također je dio funkcionalnog spektra digitalne podrške, gdje su bicikli, igraće konzole, društvene igre itd. može se lako katalogizirati. Konfiguracija USU Software-a ima za cilj da poboljša performanse anti-kafe okvira, uključujući povećanje produktivnosti operacija i produktivnosti članova tima. Nema razloga da se držite osnovne opcije dizajna kada se dizajn može u potpunosti prilagoditi. Program omogućava korištenje najnovijih uređaja za skladištenje i trgovinu, digitalnih displeja i specijalizirane opreme. Svi uređaji su dodatno povezani. Ako su trenutni anti-cafe indikatori daleko od idealnih, zabilježen je odlazak iz baze kupaca, tada će softverska inteligencija upozoriti na to.

Općenito, kontrola će postati mnogo razumljivija i praktičnija. Omogućen je višekorisnički način rada. Korisnici neće morati dugo da provlače proizvodnu dokumentaciju, ponovo provjeravaju rad skladišta i dugo prikupljaju nove analitičke podatke. Ove funkcije se lako mogu implementirati u aplikaciju.