Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za školu plesa

Crm za školu plesa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za školu plesa
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Trendovi automatizacije se uspješno primjenjuju u mnogim područjima djelatnosti i industrijama, što vam omogućava da brzo poboljšate kvalitetu upravljanja i organizacije, dovedete dokumente u red, jasno izgradite kadrovsku tabelu i radite na poboljšanju nivoa odnosa s kupcima. Praksa pokazuje da su osnovni principi CRM-a za školu plesa od vitalnog značaja. Uz pomoć CRM alata možete privući nove posjetitelje, analizirati financijski učinak nakon reklamnih kampanja i promocija, te istaknuti reklamne informacije i mailing.

Na web stranici Softverskog sistema USU postoji nekoliko softvera i rješenja koji omogućavaju efikasno razvijanje nivoa kontakta sa potrošačima, uključujući CRM sistem za školu plesa. Efikasan je, pouzdan i multifunkcionalan. Postavka ima sve što vam je potrebno za produktivan rad u CRM-u, pripremu regulatornih dokumenata za školu plesa, praćenje kvaliteta i uslova usluga, pružanje informacione pomoći, analitičko istraživanje na odabranim računovodstvenim pozicijama i pripremu izvještaja.

Nije tajna da kvalitet CRM-a u velikoj mjeri ovisi o informacijskoj podršci. Svaka računovodstvena pozicija plesne škole može se klasifikovati - klijenti, časovi, nastavnici, materijalni resursi ili pozadina učionice. Eliminirati plesnu školu baziranu na automatizaciji nije tako teško kao što mislite. Sistem može koristiti više ljudi u isto vrijeme, što će automatski povećati produktivnost CRM orijentiranih događaja. Možete slati SMS poruke, analizirati preferencije posjetitelja, pretvarati kampanje lojalnosti i promocije u stvarnost.

Ne zaboravite da glavne karakteristike baze kupaca odabire plesna škola na individualnoj osnovi. Možete koristiti klupske fotografije, potpise, magnetne kartice. Postoji mnogo mogućnosti. Sistem omogućava pristup svakom od njih kako bi se podigao kvalitet organizacije i upravljanja CRM-om. Ako se plesna škola nekome čini kao jedna od onih pozicija koje je teško usmjeriti i organizirati glavne procese upravljanja, onda je to jako daleko od istine. Korisnicima su dostupni digitalni vodiči i katalozi, širok spektar osnovnih opcija, razni softverski pomoćnici i moduli.

Nijedna plesna škola ne propušta priliku da detaljno radi sa analitičkim proračunima i promoviše usluge. Studio može reklamirati lopte, privući posjetitelje, procijeniti efikasnost određene reklamne faze. CRM analitika je predstavljena na pristupačan ili vizuelan način. Najvažniji element sistema je automatsko generisanje tabele osoblja. U ovom slučaju korisnici mogu definirati bilo koji kriterij. Aplikacija provjerava lični raspored rada nastavnika, uzima u obzir najpogodniji raspored za klijenta i provjerava dostupnost potrebnih resursa.

U bilo kojem segmentu potražnja za automatiziranim upravljanjem često se objašnjava dostupnošću specijalizirane softverske podrške, dok je glavna prednost projekata automatizacije daleko od demokratske cijene. Program je u potpunosti odgovoran za organizaciju rada škole plesa. Tečno poznaje osnovne CRM tehnike, u stanju je da pruži detaljan izveštaj o bilo kojoj od kategorija operativnog računovodstva, blagovremeno pripremi potrebnu dokumentaciju i sačini raspored, izdaje prognoze i omogući redovnu implementaciju programa lojalnosti.

Aplikacija reguliše glavne aspekte i tokove rada vođenja plesne škole, rukuje dokumentacijom, prati poziciju materijala i pozadinu učionice.

Sistemski asistent se fokusira na održavanje CRM-a, proučava preferencije kupaca, procjenjuje nivo aktivnosti i priprema konsolidovane izvještaje. Sistem ne isključuje mogućnost korišćenja klupskih magnetnih kartica, sezonskih ulaznica, sertifikata i drugih atributa programa lojalnosti. Škola plesa može kreirati idealan raspored časova. Prilikom formiranja sheme pantalona, konfiguracija će uzeti u obzir sve potrebne kriterije.

CRM odnosi se zasnivaju na masovnoj distribuciji SMS poruka kontaktima baze korisnika, što će omogućiti organizaciji da obavještava korisnike o časovima plesa, dijeli informacije o reklamama. Odvojeno, plesna škola može regulisati prodaju asortimana. Za ove svrhe implementiran je poseban interfejs.

Program metodično odbrojava časove u školi plesa kako bi upozorio posjetitelja na potrebu produljenja veze. Ako klijent duže vrijeme nije pohađao nastavu, ni to ne treba zanemariti. Uz pomoć sistema možete bezbedno da se bavite marketinškim i reklamnim aktivnostima. Finansijski pokazatelji su dostupni u vizuelnom obliku, kao i aktuelne analize i statističke informacije.

Nije zabranjeno prilagođavanje fabričkih postavki vlastitim potrebama i preferencijama.

Generalno, razvoj CRM-a doprinosi perspektivi kompanije na tržištu, kada je moguće privući nove kupce, produktivno raditi sa postojećim kontaktima i povećati reputaciju strukture. Ako je trenutni učinak škole plesa daleko od idealnog, postoji priliv posjetilaca, finansijska stabilnost je opala, o tome će obavijestiti softverska inteligencija.

Svi časovi u školi plesa su strogo i jasno katalogizirani. Niti jedna lekcija neće ostati neobjašnjena. Sistem je sposoban da zasebno analizira rad svakog profesora ili instruktora. Planirani platni spisak je obezbeđen. Puštanje aplikacije na zahtjev podrazumijeva uvođenje nekih funkcionalnih inovacija, uključujući instalaciju dodatnih funkcija i ekstenzija koje nisu uključene u osnovnu konfiguraciju.

Preporučujemo da vježbate i besplatno preuzmete demo verziju.