Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo za plesni studio

Program za računovodstvo za plesni studio • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo za plesni studio
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Trendovi automatizacije se efikasno primenjuju u mnogim industrijama i sferama aktivnosti, omogućavajući kompanijama da maksimalno iskoriste svoje resurse, upravljaju protokom dokumenata i računovodstvom finansijske imovine i izgrade produktivne odnose sa potrošačima. Program plesnog studija fokusiran je na informatičku podršku, gdje su predstavljeni redovni katalozi i referentne knjige, moguće je organizirati pozicije korisničke baze, provoditi programe lojalnosti, aktivno koristiti sezonske karte, poklon bonove i klupske kartice.

Na web stranici Softverskog sistema USU objavljuju se različita funkcionalna programska rješenja koja uzimaju u obzir specifičnosti područja djelovanja. U tom smislu, računovodstveni program za plesni studio je gotovo bez premca. Interfejs programa je prilagođen svakodnevnim uslovima rada, gde korisnici treba da detaljno rade sa časovima plesa, prate položaj materijala i pozadine u učionici, prate utrošak resursa i uslove rada opreme.

Nije tajna da je mnogo lakše pripremiti timski sto koristeći računovodstveni program nego potpuno delegirati ove funkcije jednoj osobi. Raspored časova u plesnom studiju automatski se oslobađa preklapanja i uobičajenih grešaka. Istovremeno, raspored plesnog studija se formira uzimajući u obzir sve kriterije. Računovodstveni program je u mogućnosti da uzme u obzir individualne rasporede zapošljavanja zaposlenih, nastavnika i instruktora, uzme u obzir lične želje posjetilaca, provjeri dostupnost potrebnih zaliha, tehničke opreme, učionica i učionica.

Ne zaboravite da je i odnos sa klijentom programom postavljen kao jedan od glavnih prioriteta u radu. Riječ je o trendovskim i popularnim CRM principima gdje svaki plesni studio treba da uspostavi kontakt sa posjetiteljima, izgradi optimalno radno vrijeme i mudro koristi resurse. Korisnicima nije teško raditi na analizi i promociji usluga plesnog studija, angažovati se u slanju reklamnih SMS poruka preko odgovarajućeg interfejsa, kreirati ciljne grupe korisnika, voditi evidenciju finansijskih pokazatelja, pripremati izvještaje i regulatornu dokumentaciju.

Ako je potrebno, možete uzeti u obzir maloprodaju. Često moderni plesni studio treba ne samo da pruži usluge plesnog studija, već i da proda neke pozicije, što obavezuje kompaniju da dodatno instalira program za trgovanje. Za ovim više nema potrebe. Sa jednim programom možete preživjeti. Pouzdan je, funkcionalan, ima širok spektar programskih računovodstvenih karakteristika, uključujući analizu aktivnosti korisnika i kvaliteta rada osoblja, automatsko obračunavanje plata, demonstraciju ključnih indikatora performansi objekta (profit, korisnička baza).

U bilo kojoj industriji, potražnja za automatizovanim računovodstvom je vođena dostupnošću digitalne podrške, kada kompanije nemaju hitnu potrebu za ozbiljnim finansijskim ulaganjima kako bi dobili efikasan programski alat za organizaciju i upravljanje. Nije bitno da li se radi o industrijskom ili komercijalnom objektu, modernom plesnom studiju, medicinskoj ustanovi itd. Program je posebno razvijen za specifične uslove rada, uključujući individualne zahtjeve, preporuke i želje.

Program reguliše računovodstvene procese plesnog studija ili škole, optimalno organizuje raspored časova, prati položaj gradiva i pozadine u učionici. Dozvoljeno je samostalno mijenjati karakteristike i parametre programa kako bi udobno radili u CRM-u i promovirali usluge, bavili se marketingom ili oglašavanjem. Plesni studio je u mogućnosti da maksimalno iskoristi svoje interne resurse. Niti jedna računovodstvena kategorija ne ostaje neuračunata. Ako je potrebno, računovodstveni podaci se mogu uvoziti ili izvoziti tako da ne gubite dodatno vrijeme na ručno unošenje informacija i prebacivanje osoblja na druga pitanja. Program brzo i efikasno komunicira sa informacijama. Obezbeđena je dobro detaljna baza kupaca, brojne referentne knjige i digitalni katalozi, e-časopisi. Za bilo koji sat u plesnom studiju, možete izvući statističke podatke ili izvršiti detaljnu analizu trenutnih pozicija. Dance studio daljinsko upravljanje nije isključeno. Samo administratori imaju potpuni pristup vjerodajnicama ili operacijama. Ostali korisnici su ograničeni u pravima. Putem ugrađenog CRM računovodstva možete mnogo produktivnije kontaktirati posjetitelje, kreirati ciljne grupe za slanje poštom i procijeniti indikatore aktivnosti kupaca. Nije zabranjeno mijenjati tvorničke postavke, uključujući individualni odabir jezičkog režima ili eksternog stila dizajna. Program pokušava da uzme u obzir sve aspekte računovodstva prilikom automatskog generisanja rasporeda, uključujući osiguravanje dostupnosti opreme i resursa, uzimajući u obzir individualne rasporede nastavnika. Ako je učinak studija daleko od idealnog, postoji odmak od baze korisnika, troškovi prevladavaju nad pokazateljima profita, tada programska inteligencija upozorava na to. Postavka vrši detaljnu analizu usluga plesnog studija kako bi pružila potpunu sliku o finansijskim performansama strukture. Po potrebi digitalni asistent nadzire prodaju bilo koje vrste proizvoda. U isto vrijeme, računovodstvo proizvoda implementirano je dovoljno jednostavno da se brzo savlada upravljanje prodajom. Nije isključeno objavljivanje originalne podrške, što omogućava da se uzmu u obzir neke tehnološke inovacije, kao i instalacija proširenja i funkcionalnih opcija.

Predlažemo da preuzmete demo verziju kako biste bolje upoznali sistem i malo vježbali.