Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo koreografske škole

Program za računovodstvo koreografske škole • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo koreografske škole
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Jedan od najboljih načina za ublažavanje stresa je kreativnost, posebno ples. Koreografska škola se nedavno proširila. Razni kružoci, klubovi, koreografske škole - svakim danom ih je sve više. U uslovima prilično oštre konkurencije, veoma je teško zadržati vodeću poziciju. Ovdje je korisna pomoć specijaliziranog programa. Računovodstveni program koreografske škole oslobađa više vremena za glavni posao zaposlenih i optimizuje aktivnosti cele organizacije.

Softverski sistem USU je novi računovodstveni program razvijen pod vodstvom visoko kvalifikovanih IT stručnjaka koji su s velikom odgovornošću preuzeli njegovu izradu. Preduzeće posluje skladno i izuzetno kvalitetno, uz to redovno iznenađuje prijatnim rezultatima i raduje obavljenim zadacima.

Računovodstveni program koreografske škole drži koreografsku školu i njene zaposlene pod stalnim i neprekidnim nadzorom, praćenjem i evaluacijom rada samog studija u cjelini i svakog zaposlenika posebno. Program vas pravovremeno obavještava o svim manjim promjenama, tako da ne morate previše brinuti o stanju vašeg kluba. Program koreografske škole značajno smanjuje opterećenje zaposlenih i znatno olakšava radni proces. Računovodstveni program se bavi papirologijom, što često oduzima suludo puno vremena i truda. Preuzima odgovornost za obuku i kompletiranje različite dokumentacije. Svi podaci - od ličnih dosijea zaposlenih do raznih bankovnih izvoda - pohranjeni su u jedinstvenoj elektronskoj bazi podataka kojoj je pristup strogo povjerljiv. Svaki podređeni ima lični nalog i lozinku. Ako je potrebno, možete i zabraniti pristup informacijama određenoj kategoriji ljudi.

Program koreografske škole računovodstva striktno prati pohađanje časova klijenata. Informacije o svakom treningu se također pohranjuju u elektronski dnevnik. Svaka lekcija koju gledate je označena drugom bojom. Tako je lako znati koliko je treninga klijent prošao, koje dane je propustio i razlog. Ako je potrebno, propušteni časovi se mogu lako zakazati. Osim toga, program kontroliše redovnost i blagovremenost plaćanja posjeta. Odmah obavijestite nadležnu osobu da student kasni iu kojem iznosu.

Na našoj službenoj web stranici nalazi se link za preuzimanje demo verzije računovodstvenog programa USU softvera. Probna verzija je potpuno besplatna. Zahvaljujući njemu, možete detaljnije pogledati funkcionalnost programa, proučiti princip njegovog rada, kao i istražiti dodatne funkcije. Osim toga, na kraju stranice nalazi se mala lista drugih mogućnosti USU softvera, za koje se također zna da nisu suvišne. Uvjereni ste u tačnost argumenata koje smo gore iznijeli i slažete se sa izrečenim.

Danas kompjuterske tehnologije omogućavaju vođenje svakog posla sa mjerom, efikasnošću i najvišim kvalitetom. Ne treba zanemariti prednosti ovakvih računovodstvenih sistema. Procijenite naš razvoj i uvjerite se sami.

Program je vrlo lak i jednostavan za korištenje. Svaki zaposlenik sa osnovnim poznavanjem računara može savladati pravila rada. U slučaju problema, obezbjeđujemo vam stručnjaka koji će vam pomoći da ih riješite. Računovodstveni program prati koreografsku školu kontinuirano 24 sata. Odmah ćete biti obaviješteni o svim, pa i najmanjim promjenama. Program radi u operativnom i stručnom magacinu i primarnom računovodstvu, unoseći sve informacije u digitalnu bazu. Softver koreografske škole je u realnom vremenu i dostupan je sa daljine, tako da možete raditi na daljinu s bilo kojeg mjesta u zemlji. Aplikacija prati koreografski inventar škole, redovno obavljajući evidenciju inventara. Veoma je važno pratiti tehničko stanje opreme. Program pamti informacije nakon prvog unosa. Potrebno je provjeriti ispravnost unosa primarnih podataka, s kojima će program raditi u budućnosti, i uživati u rezultatima. Program koreografske škole kompatibilan je sa opcijom SMS distribucije koja omogućava zaposlenima i posjetiteljima da budu u toku sa svim novostima. Redovno uče o novim događajima, promocijama i popustima. Koreografski softver škole prati pohađanje učenika, beležeći svaki čas u digitalni dnevnik.

Računovodstveni program prati finansijsku situaciju organizacije. Ako je granica dozvoljenih troškova prekoračena, odmah obavještava nadređene i nudi alternative za rješavanje problema na neko vrijeme. Aplikacija bilježi sve troškove, procjenjuje ih i analizira, a zatim daje sažetak koliko je opravdan i potreban ovaj ili onaj otpad. Sistem obezbeđuje ažurne izveštaje o radu, bavi se njihovim popunjavanjem i obukom.

Inače, izvještaji se dostavljaju u strogo utvrđenom standardnom formatu. Ovaj pristup štedi mnogo vremena. Program, uz izvještaje, upoznaje korisnika sa grafikonima i dijagramima koji jasno prikazuju proces razvoja i rasta kompanije.

USU softver vam pomaže da kreirate novi, produktivniji raspored. Analizira stepen popunjenosti objekata za određeno vrijeme, uzima u obzir angažovanje trenera i na osnovu dobijenih podataka formira novi raspored.

Razvoj ima prilično lijep i strog dizajn interfejsa koji ne odvlači pažnju korisnika.