Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm sistem za školu plesa

Crm sistem za školu plesa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm sistem za školu plesa
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Trening plesa postaje popularna usluga u različitim starosnim grupama, to je razlog rasta broja ovih organizacija, a što ih je više, to je teže održati konkurentan nivo, kako bi kompetentni menadžeri shvatili koliko potreban im je sistem obuke CRM za školu plesa. Odlučujući faktor u razvoju takvog poslovanja je kako se gradi mehanizam za interakciju sa ciljnom publikom, kako treba pružiti kvalitetnu uslugu i koji alati se koriste za zadržavanje stalnih kupaca. Po pravilu, u takvoj plesnoj školi za ples i druge vrste daljnjeg obrazovanja nema odjela prodaje, a menadžment ili administracija su prisiljeni kombinirati, pored glavnih funkcija, i zadatke prodavača, trgovca. Sam marketing je najčešće ograničen na objave na društvenim mrežama bez praćenja efikasnosti i angažmana publike. Zaposleni jednostavno nemaju vremena za redovne pozive korisničkoj bazi, a ne postoji ni jasna prodajna strategija, tako da implementacija CRM sistema postaje najracionalnije rješenje koje može riješiti navedene probleme i mnoge druge.

Sistem razvoja programa USU Software-a kreiran je uzimajući u obzir specifičnosti izgradnje poslovanja u oblasti daljeg obrazovanja, uključujući i plesnu školu. Softverski sistem USU ima sve što je potrebno za uspješno upravljanje procesima obrazovnog centra, održavanje CRM politike. Zaposlenici mogu voditi evidenciju o finansijama primljenim od klijenata, pratiti pohađanje, registrovati nove studente sa samo nekoliko pritisaka na tipku i slati korespondenciju na više izvora komunikacije. Sistemski meni je izgrađen na principu intuitivnog savladavanja, što znači da se čak i neiskusna osoba može nositi s kontrolom i korištenjem funkcija zbog jednostavnosti oznaka i prisustva opisa alata. Za još ugodniji prelazak na novi format, provodimo kratku obuku koja se može provesti na daljinu. Vlasnici plesnih škola će cijeniti mogućnost proučavanja statistike o različitim parametrima uključujući pohađanje, broj učenika u određenom periodu, prihode i rashode. Dobijajući najrelevantnije informacije, moći ćete na vrijeme odgovoriti i unaprijediti svoje poslovanje.

Naš razvoj takođe pomaže u obračunu plata preduzetnika, na osnovu odrađenih sati i evidentiranih u bazi podataka, prema indeksu koji je usvojila kompanija. Osim što pomaže u proračunima, sistem preuzima interni radni tok, automatski popunjavajući različite šablone, eliminirajući potrebu za administratorom plesnog studija. U CRM sistemu možete konfigurisati automatizaciju plaćanja, čuvajući istoriju svake operacije. Za sveobuhvatnu procjenu rada plesne škole, aplikacija pruža poseban modul 'Izvještaji', gdje je moguće provjeriti dinamiku troškova, podatke o prodaji pretplate, produktivnost nastavnika, efektivnost marketinških aktivnosti, između ostalog. drugi parametri. Razvoj konfiguracije sistema odvijao se iz postojećeg centra, bez prekidanja stvarnih upravljačkih i kadrovskih problema, korišćenjem savremenih tehnologija koje su omogućile kreiranje najadekvatnijeg rešenja. Fleksibilnost sučelja omogućava vam da napravite dodatne opcije prema potrebama plesnog centra. Naša CRM platforma strukturira bazu kupaca, olakšavajući im pronalaženje i rad. Tako, za administratore, automatizacija procesa rada olakšava upis učenika u školu, eliminišući mogućnost gubitka važnih informacija. Za efikasnije pretraživanje, obezbeđen je kontekstni meni sa mogućnošću filtriranja rezultata, grupisanja i sortiranja.

Osim toga, možete zatražiti integraciju sa različitom opremom. Tako se može voditi klupska politika, izdavanje kartica koje preko uređaja za čitanje ulaze u školu plesa, otkazuju nastavu, izbjegavajući redove za ulazak, posebno u onim trenucima kada više grupa dolazi istovremeno. Prilikom pružanja dodatnih usluga prodaje opreme za obuku ili drugih srodnih proizvoda, možete organizirati prikaz ovih podataka u bazi podataka, u posebnom dijelu. Ako je obezbeđeno skladište u kojem se čuvaju materijalna sredstva, onda korišćenjem USU softverskog sistema kontrola zaliha postaje mnogo lakša, a istovremeno postaje tačna i transparentna u svakom pogledu. Sistem gradi raspored individualizovanih časova, vodeći računa o trajanju svakog časa, opterećenosti prostorija i individualnom rasporedu nastavnika, što eliminiše potrebu za dugotrajnim i teškim koordinacijom svakog trenutka u ručnom režimu. Sistem povećava kvalitet interakcije sa kupcima zahvaljujući CRM modulu koji ima sve potrebne alate za privlačenje novih i održavanje interesovanja redovnih studenata. Također možete automatizirati slanje obavještenja o potrebi plaćanja, jer kupci često jednostavno zaborave na sljedeći datum plaćanja. Prijem sredstava je prikazan u sistemu u posebnom dijelu o finansijama, korisnik koji ima pristup ovim podacima može lako provjeriti činjenicu prijema sredstava. Ako postoje filijale, stvara se jedinstveni informacioni prostor preko kojeg menadžment prima sve podatke o tekućim procesima i primljenim resursima. Zahvaljujući implementaciji CRM sistema u školi plesa i automatizaciji svake radne operacije, pojednostavljuje se aktivnosti cijele organizacije. Rad administratora centara i marketinških stručnjaka postao je agilniji i pojednostavljen.

Kompetentan izbor CRM platforme pomaže u organizaciji baza podataka, različitih oblika povratnih informacija od studenata, formiranju novih strategija i razvoju postojećih poslovnih područja. Funkcionalnost USU Software sistema zadovoljava sve potrebe i zahtjeve plesne škole, jer je svaki projekat prilagođen specifičnostima date kompanije. Naši stručnjaci vrše preliminarne konsultacije, proučavaju konstrukciju internih procesa i pripremaju tehnički rad. Svaki CRM sistem uključuje nijanse koje su neophodne za rad određenog korisnika, u zavisnosti od uloge naloga. Softverska konfiguracija može u potpunosti organizirati jedan radni mehanizam u školi plesa, zaposleni mogu posvetiti više vremena posjetiocima, privlačenju novih učenika, a ne papirologiji. Softver je promislio svaki element CRM tehnika, rezultati se mogu proučavati u obliku detaljnih izvještaja, u svakom trenutku pripremiti potreban dokument, izraditi raspored, prognozirati potražnju. Preporučujemo da se počnete upoznavati s našim razvojem proučavanjem demo verzije, koja se distribuira besplatno.

Sistem ima intuitivan interfejs koji će omogućiti zaposlenima da brzo provere relevantnost potpisa, registruju nove korisnike, sklapaju ugovore i prihvataju plaćanja. Funkcionalnost konfiguracije vam omogućava da procenite relevantnost školskih smernica za dalji aktivniji razvoj ovih oblasti. Dovoljno je da nastavnik označi učenike koji su pohađali nastavu nakon nastave, a program ih automatski poništava od upisa. Aplikacija čini podatke vizualnijim, što pojednostavljuje rad sa informacijama, pretraživanje, kontrolu efektivnosti svakog pravca u plesu.

Nudimo pojedinačne konfiguracije programa koje zavise od internih specifikacija politike.

Vlasnici plesnih škola moći će automatski generirati izvještaje za procjenu pokazatelja profitabilnosti aktivnosti i efikasnosti, uključujući oglašavanje. Sistem predstavlja statistiku o pohađanju različitih časova, kako po smeru tako i po nastavnicima, što omogućava procenu produktivnosti zaposlenih i njihovo ohrabrivanje. Kupci plaćaju uslugu na različite načine, uključujući online plaćanje, koje je prikazano u meniju za podešavanje softvera USU.

CRM sistem vam pomaže da kreirate pogodan raspored časova, izračunate plate za nastavnike i drugo osoblje i uspostavite komunikaciju sa stalnim i potencijalnim studentima. Zaseban modul za izvještavanje pomaže u analizi finansijskog učinka škole plesa, raščlanjujući stavke troškova prema potrebnim pokazateljima. Softver reguliše glavne aspekte i procese rada za vođenje poslovanja, održavanje celokupnog toka dokumenata, praćenje pozicija fonda materijala. Za obavještavanje kupaca o predstojećim događajima možete koristiti SMS poruke, e-mail ili putem popularnih instant messengera. Marketinške i reklamne aktivnosti koje se provode uz aplikaciju postaju mnogo uspješnije, jer je lakše pratiti rezultate događaja i razvijati dodatnu strategiju zasnovanu na dostupnoj analitici.

Prilikom kreiranja kadrovske tablice, program uzima u obzir nekoliko kriterija, uključujući opterećenje prostora, trajanje časa, raspored nastavnika itd.

Softver USU omogućava implementaciju klupskog formata, uz izdavanje kartice i integraciju sa dodatnom opremom za čitanje!