Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija frizerskog salona

Automatizacija frizerskog salona • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija frizerskog salona
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Savremeni razvoj državne privrede podrazumeva nastanak novih industrija. Pojava novih profitabilnih poslovnih područja zahtijeva posebne informacione tehnologije koje garantuju kvalitetno upravljanje poslovanjem. Tok posla u salonu za njegu uključuje praćenje ponude i potražnje na tržištu, praćenje usluga za korisnike, generiranje izvještaja i usklađenost sa zakonskim normama i standardima. Svaki aspekt je zabilježen u konstitutivnim dokumentima.

Tijek rada salona za životinje ima svoje karakteristike, stoga je, kako bi se automatizirao unutrašnji proces, potrebno odabrati odgovarajući program. Softver USU garantuje integralno upravljanje ekonomskim aktivnostima svake kompanije. Bez obzira na stepen složenosti poslovanja i obim posla zaposlenih, daje pravovremene izveštaje koji su neophodni menadžmentu za razvoj taktike i strategije razvoja.

Da biste radili u softveru USU, prvo morate ispravno konfigurirati sve postavke automatizacije i odrediti metodologiju automatizacije i upravljanja. Zahvaljujući naprednim metrikama, nijedan aspekt upravljanja neće biti zanemaren. Ugrađeni čarobnjak će vam pomoći da se brzo naviknete na softver čak i kao početniku. Sve operacije se bilježe hronološkim redoslijedom u svakom trenutku. Nova aplikacija za automatizaciju može se kreirati pomoću standardne transakcije ili šablona. Rad kozmetičkog salona biće potpuno automatizovan bez upotrebe dodatnih platformi. U svakom salonu koji pruža usluge klipinga, sva dokumentacija o korištenim tehnologijama i materijalima uvijek mora biti predočena uz naš program automatizacije. Proizvodi za njegu se kupuju od provjerenih dobavljača kako bi se izbjegli neželjeni rezultati. Estetika i ljepota prate karakteristike, pa izgled kozmetičkih salona uvijek mora biti tražen. Briga o životinjama je vrlo zahtjevna profesija koja zahtijeva dobru obuku zaposlenika ili softversku automatizaciju.

U poslovima dotjerivanja glavno mjesto zauzima redoslijed akcija menadžera. Higijena radnog mjesta i alata uvijek se mora pažljivo i temeljno pridržavati. Sve salonske prostorije moraju biti temeljno očišćene nakon svakog klijenta i njege. Održavanje čistoće salona za dotjerivanje smatra se jednim od najvažnijih elemenata u poslovanju dotjerivanja jer može utjecati na zdravlje životinje. Briga o životinji ne pokazuje samo njenu ljepotu već i brigu koju vlasnik ima u procesu uzgoja životinje i pokazuje svoju ljubav prema životinji.

Za rad kozmetičkih salona, prije svega, potrebno je formirati politiku razvoja kompanije koja će naznačiti glavne usluge, kao i moguće kupce - životinje. U našem programu možete kreirati cenovnik sa različitim cenama, kao i radnim vremenom zaposlenih. Da biste povećali proizvodnju osoblja, potrebno je pravilno rasporediti sve zahtjeve kupaca. Nesmetan rad kozmetičkog salona je zagarantovan kada su proizvodni kapaciteti potpuno popunjeni. Važno je da zaposleni dobiju pouzdane informacije o uslugama, jer im se plate isplaćuju po komadu u obračunu. Poštivanje periodičnosti planiranog poslovanja garantuje zainteresovanost celog osoblja za kvalitetan rad. Pogledajmo samo nekoliko drugih značajki naše aplikacije za automatizaciju koje će pomoći vašem salonu da postane vodeća kompanija u svom poslu.

Neprekidan rad na postavljanju. Moderne karakteristike, funkcionalnosti i komponente. Pogodna lokacija poslovanja. Automatizacija i optimizacija toka posla u salonu. Precizna automatizacija i poresko izvještavanje. Pružanje tačnih referentnih informacija na vrijeme. Moguća integracija sa sajtom. Rad u salonima i grooming centrima postat će pojednostavljen, efikasniji i profitabilniji nego ikada prije. Obračun poreskih stopa će se vršiti automatski, što znači da više ne morate da brinete o ovom aspektu automatizacije vašeg poslovanja. Grafikoni opterećenja zaposlenih koji će pokazati njihov nivo produktivnosti za svaki vremenski period. Usklađenost sa zakonskim propisima i zakonima. Identifikacija higijenskih proizvoda kojima je istekao rok trajanja. Pojednostavite i pojednostavite upravljanje zalihama i automatizaciju. Pratite efikasnost svakog zaposlenog u bilo kom trenutku. Procjena nivoa usluge. Izvodi iz banke i drugi dokumenti se mogu sastaviti automatski. Kontrola kvaliteta. Operativni zapis. Kreiranje dugoročnih i kratkoročnih planova. Konsolidacija izvještaja. Priprema platnog spiska zaposlenih. Interakcija svih zaposlenika na jednoj bazi podataka omogućit će svim zaposlenima da automatiziraju svoj rad na istom unosu baze podataka u isto vrijeme bez potrebe da međusobno prekidaju rad.

Svi kontakti kupaca na jednom mjestu. Planirana rezervna kopija svih finansijskih informacija za salon za negu. Moguća implementacija u bilo kojoj oblasti djelatnosti. Prijenos baze podataka iz drugog softvera. Svestranost. Upravljanje uslugama dotjerivanja. Specijalni klasifikatori, finansijski časopisi i referentne knjige. Ocjena povratnih informacija kupaca. Podijelite velike procese na male kako biste ubrzali njihov završetak. Sastavljanje faktura i otpremnica. Dosljednost i kontinuitet rada softvera USU učinit će ga što pouzdanijim. Izbor metoda za procjenu aspekata menadžmenta. Praćenje sistema u realnom vremenu. Analiza finansijskih pokazatelja. Probna verzija softvera USU dostupna je na našoj web stranici besplatno.