Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za frizerski salon

Softver za frizerski salon • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za frizerski salon
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizirani softver salona vam omogućava da pratite klijente, izračunate plate zaposlenika i generišete izvještaje. Ljepota je jedan od glavnih pokazatelja estetike okolnog svijeta. Saloni i frizerski centri nastoje pomoći da kućni ljubimci i njihovi vlasnici uvijek ostanu atraktivni. Trenutno, ovaj poslovni pravac uzima maha u svom razvoju. Softver za kozmetički salon za kućne ljubimce prati rad svih zaposlenih u kompaniji u realnom vremenu. Uz pomoć najnovijih tehnologija, registracija usluga provodi se pomoću digitalnog softvera, gdje možete odabrati stručnjaka za rad s kućnim ljubimcem iu pogodno vrijeme. Napredni softver vam omogućava da akumulirate bodove kada klijenti posjete vaš salon za njegu. Ovo je odlična ponuda za redovne posjetioce.

Softver USU sadrži nekoliko postavki koje se mogu prilagoditi vašem salonu. Pomaže kontinuirano upravljanje softverskim metrikama na mreži. Za svaku operaciju u softveru se pravi poseban zapis u kojem se navode svi potrebni podaci; vlasnika, karakteristike finansijskih i dodatnih podataka. Zahvaljujući zajedničkoj bazi podataka, možete uzeti u obzir sve posjete i upute za higijenske usluge, manikure, konsultacije i još mnogo toga.

U kozmetičkim salonima se postavlja softver koji omogućava menadžmentu da prati rad tima. Prilikom ocjenjivanja kvaliteta usluga formira se evidencija potražnje za majstorima. Zbog svoje ljepote i praktičnosti, Software USU jedno je od najboljih računovodstvenih rješenja na tržištu softvera. Ugrađeni digitalni asistent može odgovoriti na najčešće postavljana pitanja. Tipični modeli transakcija olakšavaju kreiranje računovodstvenih zapisa. Ovo je relevantno za novozaposlene.

Frizerski saloni specijalizirani su za umiljate kućne ljubimce kojima je potrebna pažljiva njega. Zaposleni u kozmetičkim salonima rade kvalitetno, vodeći računa o udobnosti životinja. Prije zahvata, radno mjesto i materijali se temeljito čiste. Potrebno je održavati prostorije čistim u svakom trenutku. Uz pomoć softvera za digitalnu kontrolu prisutnosti, menadžment organizacije dobija tačne informacije o radnom vremenu tima. Tako se izbjegavaju preklapajuće procedure.

Softver za fondacije i centre ljepote kontrolira obim ponude i potražnje za majstorima i servisnim područjima. Treba dati prednost samo najrelevantnijim postupcima. Tako možete postići maksimizaciju profita. Na kraju svakog mjeseca menadžment kompanije dobija analizu finansijskih rezultata, a zatim donosi odluke o razvoju i unapređenju menadžmenta. Također je vrijedno statistički pratiti prosječne performanse softvera među industrijskim konkurentima.

Softver USU kontrolira sve procese kako bi osigurao nesmetan rad svih filijala. Omogućava vam da optimizirate proizvodne kapacitete i pronađete skrivene rezerve. Ovo je od posebnog značaja, posebno za novi kozmetički salon. Pogledajmo neke od naprednijih funkcija koje softver nudi.

USU softver je moderno računovodstveno softversko rješenje za kozmetičke salone koje će pomoći u automatizaciji i upravljanju takvim salonima, kao i pojednostaviti gotovo sve poslovne procese. Naš softver pruža izuzetne performanse uz kontinuiranu kontrolu i automatizaciju procesa. Sigurnost je osigurana loginom i lozinkom. Neograničeno kreiranje grupa stavki. Kreiranje dugoročnih i kratkoročnih planova i rasporeda. Konsolidovani podaci će olakšati upravljanje kozmetičkim salonima. Izrada računovodstvenih i poreskih izvještaja. Priprema platnog spiska zaposlenih. U svim kontrolama novčanih tokova. Računovodstvena knjiga prihoda i rashoda.

Usklađenost sa zakonom i propisima. Plaćanje je optimizovano putem softvera USU. Održavanje frizerskih salona i kozmetičkih centara za kućne ljubimce. Fakture i otpremnice se mogu sastaviti u našem softveru brzo i efikasno. Računovodstvo i upravljanje novčanim tokovima za kozmetički salon. Jednostavna integracija sa web stranicom. Standardni šabloni obrazaca. Stvarne referentne informacije. Sintetičko i analitičko računovodstvo. Objedinjena baza podataka u softveru prilagođena korisnicima.

Kartice za kućne ljubimce. Obračun tarifa za kozmetičke salone. Račune i procjene softver vrši automatski. Moguća upotreba u raznim privrednim sektorima. Procjena kvaliteta usluge.

Obezbeđene su usluge njege noktiju i manikira. Digitalno upravljanje kozmetičkim salonima putem interneta. Za zaista efikasno oglašavanje moguće je i masovno slanje kupaca.

Kontrola video nadzora se može implementirati na zahtjev. Prikaz podataka na ekranu.

Kontrola obezbjeđenja tehničke i finansijske baze podataka. Univerzalnost finansijskih indikatora. Uz program se podrazumevano isporučuju posebne referentne knjige, rasporedi i sorteri, što računovodstvo čini još praktičnijim. Analiza položaja i finansijskog stanja.

Proračun profitabilnosti. Odredite protok kupaca u kozmetičke salone. Integrirani digitalni asistent. Moderno podešavanje programa. Racionalna distribucija usluga. Plata i osoblje.

Kontrola efikasnosti zaposlenih u kompaniji u praktičnom korisničkom meniju.