Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za frizerski salon

Program za frizerski salon • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za frizerski salon
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Razvoj privrednih sektora ne staje. Konstantno se pojavljuju nove oblasti aktivnosti koje žele u potpunosti automatizirati svoj rad. Program za kozmetički salon ima svoje karakteristike, stoga, prije početka upravljanja, svaki početnik vlasnik kozmetičkog salona traži odgovarajući program. Stroga kontrola posjetitelja sa i bez životinja, kao i utrošak materijala, moraju biti optimizirani.

Program upravljanja salonom za njegu životinja pretpostavlja distribuciju osnovnih usluga, prema njihovoj klasifikaciji. Sve operacije su racionalno raspoređene među zaposlenima, kako bi se izbjegli zastoji i povećao nivo kvaliteta proizvodnje. Ispravna organizacija rada omogućava vam da dobijete maksimalnu korist od postojećih proizvodnih kapaciteta. U salonu je važno ne samo voditi kvalitetnu evidenciju, već i biti lojalan posjetiteljima, životinjama i osoblju.

U programu USU Software možete obavljati bilo koju komercijalnu aktivnost. Na primjer, proizvodnja hrane, usluge transporta, zalagaonice i aktivnosti vezane za ličnu njegu i šišanje. Specifičnosti svake kompanije utiču na organizaciju internih postavki programa. U ovom softveru postoje napredni parametri koji oblikuju svaki aspekt rada salona.

Za kozmetičke salone važno je voditi ispravnu evidenciju posjeta kupaca na frizuru, šišanje i šminkanje, a u pripremi se kontroliše protok posjetitelja sa raznim životinjama, poput mačke, psa i glodara kako bi se stvorio estetsku sliku. Svaki kozmetički salon nastoji poboljšati svoj nivo kvaliteta i dostići vrhunske pozicije u branši, stoga je važno unaprijediti kvalitetu usluga. Rast potencijalnih kupaca uvijek pokazuje dodatnu potražnju za ovom djelatnošću.

Program pripreme kozmetičkih salona pod nazivom USU Software osigurava agilnost u obradi informacija i ažuriranju finansijskih pokazatelja. Uz pomoć ugrađenih imenika i klasifikatora, aktivnost je u potpunosti automatizirana, pa će se vremenski troškovi smanjiti. Implementacija dobrog programa može pomoći u smanjenju neproizvodnih troškova i izbjegavanju naručivanja. Moderna postavka formira radno vrijeme svakog voditelja salona, a obračunava i plate prema sistemu rada na komade. Zahvaljujući preciznoj kontroli rada zaposlenih, menadžment kozmetičkog salona može se u potpunosti osloniti na konačne podatke o radu.

USU softver poboljšava aktivnosti njegovanja kućnih ljubimaca u svakom aspektu. Svakodnevno se prati opterećenje radnika, pružanje usluga, nivo ocjene kvaliteta usluge, kao i utrošak raznih materijala. Rukovodstvo u svakom trenutku može utvrditi u kom postotku se ispunjava planirani zadatak i kako se troši materijalno-tehnička baza. Prije početka rada izračunava se potreba za potrošnim materijalom i vrši se obračun za određeni period. Važno je ne samo odrediti količinu, već i pronaći dostojne dobavljače sa kvalitetnim proizvodima. Svi proizvodi moraju imati certifikat o kvaliteti i sigurnosti za upotrebu. Prilikom četkanja, radnik mora biti siguran u njegova hipoalergena svojstva. Pogledajmo koje još resurse nudi naš program za higijenske usluge.

Moderan dizajn programa pomaže vam da brzo naučite kako ga koristiti i savladati ga u trenu. U tome pomaže i pogodna lokacija brzog menija. Ugrađeni proizvodni kalendar i kalkulator pomoći će vam da zakažete i organizirate tok posla u salonu. Pristup sa prijavom i lozinkom će zaštititi sve važne informacije od pristupa trećih strana. Neograničeno kreiranje grane. Interakcija svih zaposlenih. Obračun cijene usluga u realnom vremenu. Elektronska prijava za posjetu salonu. Automatizacija procesa. Kreiranje planova i rasporeda. Procjena kvaliteta usluge. Identifikacija kašnjenja u plaćanju. Plaćanje putem elektronskih sistema. Informativni SMS. Slanje obavještenja putem e-pošte. Akumulacija bonusa. Izdavanje diskontnih kartica. Kompletna baza kupaca. Upravljanje dotjerivanjem životinja i računovodstvo u jednom programu. Raspodjela posla na sve radnike u salonu. Obračun plata po komadu u programu. Kontrola kvaliteta. Moguća implementacija u različitim privrednim sektorima. Vodite knjigu rashoda i prihoda. Izbor postavki računovodstvene politike. Računovodstveni i poreski izvještaji. Planirano sigurnosno kopiranje svih informacija baze podataka.

Pravovremeno ažuriranje. Pratite učinak higijenskih usluga u programu. Prenos konfiguracije iz drugog softvera. Kontrola toka novca. Prijenos materijala za potrošnju.

Integracija sa sajtom. Moguća upotreba u određenim područjima kao što su zalagaonica, skladište i drugo.

Ažurne finansijske informacije o salonu za njegu. Integrirani digitalni asistent.

Konsolidacija izvještaja. Standardni šabloni obrazaca za obrasce. Hronologija događaja. Praćenje posjeta životinja. Dnevnik poslovnih transakcija. Održavanje glavne i dodatne sfere upravljanja. Bulk shipping. Planer zadataka za menadžera. Finansijska analiza. Sastavljanje faktura, akata, faktura i otpremnica. Registracija informacija o životinjama i još mnogo toga. Besplatno preuzmite probnu verziju programa u trajanju od dvije sedmice kako biste se upoznali s njegovom funkcionalnošću bez potrebe da ništa plaćate!