Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za salon optike

Program za salon optike • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za salon optike
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program optičkog salona pomaže vam u organizaciji raznih procesa. Ugrađene knjige i časopisi omogućavaju snimanje svih usluga tokom radnog perioda. Sa šablonima za objave tim može smanjiti troškove vremena proizvodnje. Računarski program ima posebnog asistenta koji će vas savjetovati i odgovarati na pitanja. Za salone koji se bave optikom, ovo je dobra opcija automatizacije za praćenje svih radnji zaposlenika u realnom vremenu. Osim toga, zahvaljujući najnovijim pristupima u kompjuterskoj tehnologiji, naši stručnjaci su dodali sve potrebne funkcije i alate, tako da će se gotovo svi procesi u optičkom salonu odvijati automatski, bez ljudske intervencije, što je vrlo povoljno jer možete uštedjeti novac, vrijeme i trud zaposlenika, a zatim ga troše na druge važne i kreativne zadatke.

Za povećanje prometa u bilo kojoj organizaciji potreban je poseban program. Salon optike nije izuzetak. U tom slučaju potrebno je pratiti posjete kupaca, formirati dokumente za prijem i raspoređivanje, brzo rješavati probleme, odabrati robu prema recepturi i još mnogo toga. Optičarski salon može imati i posebnu ordinaciju za specijaliste koji će obaviti pregled i dati preporuke. Kompjuterski programi čak pružaju ovu kombinaciju usluga. Elektronska oprema može samostalno prenositi informacije o pacijentu i izdavati zaključak. Tu su i mnogi drugi uređaji i alati. Jedan od njih je 'podsjetnik', koji vam pomaže da ne zaboravite važne sastanke i sastanke. Druga funkcija je mogućnost podrške dokumentima u različitim formatima, što je zgodno za zaposlene jer ne moraju sami da konvertuju obrasce i izvještaje i sve je automatizirano.

USU Software je kompjuterski program koji se koristi u optičkim salonima, kozmetičkim centrima, zalagaonicama, hemijskim čistionicama, frizerima i drugim organizacijama. Može se koristiti u velikim i malim preduzećima, javnim i privatnim oblicima vlasništva. Univerzalna postavka se sastoji od mnogo sekcija. Menadžment kompanije samostalno gradi parametre prema svojim principima, bira metode obračuna, procjenjuje prijem zaliha, generiše izvještaje i još mnogo toga. Računarski program je multifunkcionalan i osigurava veliku brzinu obrade podataka. Štoviše, sve ove operacije se izvode bez i najmanje greške, jer se sve izračunava pomoću umjetne inteligencije. Ovo je od vitalnog značaja za sve kompanije jer greške mogu dovesti do gubitaka ili, što je još tragičnije, nepravilne brige o pacijentima, što može dovesti do zdravstvenih problema.

Program održavanja optičkog salona podrazumijeva smanjenje opterećenja osoblja u formiranju standardizirane evidencije. Specijalni ugrađeni direktoriji i klasifikatori omogućavaju vam da brzo kreirate transakcije. Obrasci i predlošci ugovora se sami popunjavaju na osnovu unesenih vrijednosti. Program je integriran sa web-stranicom, tako da prima prijave putem interneta i ažurira podatke o radnom vremenu salona. Moderna tehnologija oslobađa vas mnogih obaveza, što pomaže da svoju energiju usmjerite na složenije zadatke.

USU softver je sveobuhvatni program koji ne samo da prati osnovne poslovne procese, već i vrši obračun plata, generira izvještaje, određuje opremu i opterećenje osoblja, te analizira solventnost kompanije. Program je dizajniran da podrži ograničene sektore. Optički saloni zauzimaju značajan dio tržišta. Stanovništvo se uvijek trudi da dobije kvalitetne proizvode po razumnoj cijeni. Širenje sektora pomaže vam da pronađete ono što vam je potrebno. Konkurencija iz godine u godinu sve više raste i stoga je potrebno pronaći mogućnosti da unaprijedite svoje aktivnosti. Za rješavanje ovog problema na tržištu informacija pojavljuju se kompjuterski programi koji pomažu u optimizaciji poslovnih procesa i uspostavljanju interne organizacije kompanije.

Prednosti programa salona optike su brojne, uključujući pravovremeno ažuriranje komponenti, univerzalnost indikatora, implementaciju u velikim i malim kompanijama, bez obzira na branšu, pristup korisničkim imenom i lozinkom, kreiranje neograničenog broja filijala i odjeljenja, hijerarhiju, konsolidaciju i inventar, hronologija kreiranja evidencije, računovodstveno i poresko izvještavanje, kompjuterizacija podataka, posebni izgledi, referentne knjige, knjige, časopisi i registratori, prilaganje dodatne građe, obaveze i potraživanja, kontrola kvaliteta, procjena nivoa usluge, formiranje programa bonusa i popusta, povezivanje ostale opreme, integracija sa sajtom, automatizovano kreiranje dokumenata iz šablona, oblici kompenzacije po komadu i vremenu, kadrovsko računovodstvo, plaćanje delimično i ukupno za usluge, obračun nivoa rentabilnosti, utvrđivanje prisustva stanja u skladištima , interakcija poslovnica, korištenje u kozmetičkim salonima, domovima zdravlja i drugim kompanijama, zahtjevi za plaćanje i reklamacije, izvještaji o troškovima, računi i nalozi o troškovima, e-čekovi, izjave o usaglašavanju partnera, usklađenost sa zakonima, napredna analitika, visoke performanse, fakture i pakovanje listići, otpremni dokumenti, prijenos iz drugog programa podešavanja, automatizirana PBX, objedinjavanje pošte masovno i pojedinačno, praćenje ponude i potražnje, planer zadataka za usmjeravanje, razni izvještaji, dnevnik događaja.