Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za optiku

Program za optiku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za optiku
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas postoji mnogo različitih sistema za salone koji pružaju usluge optike, a jedan od njih je i program optike. Ogromna većina kompanija migrira na digitalizaciju svog poslovanja, uvodeći softver na svim frontovima. Kvalitet korišćenog programa postaje kvalitet usluga koje pruža kompanija. Da bi se osiguralo da program dugoročno funkcioniše efikasno, potrebno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Kako kompanije ne obraćaju dovoljno pažnje na izbor programa, u budućnosti trpe velike gubitke ili čak mogu bankrotirati. Među ogromnom raznolikošću softvera, malo je onih koji zaista mogu pružiti sve što je kompaniji potrebno za rad s optičkom prodavnicom. Stoga je USU Software odlučio kreirati program koji bi mogao odjednom riješiti sve postojeće probleme u kompaniji i, osim toga, dati široki prostor za poslovanje. Naša aplikacija je razvijena na osnovu iskustva mnogih optičkih kompanija svih veličina. Nakon što smo se uvjerili u praktične prednosti sistema u nekoliko trgovina, sa zadovoljstvom vam predstavljamo program optičke trgovine, koji će omogućiti da vaše poslovanje značajno raste u očima kupaca i konkurenata u najkraćem mogućem roku.

USU softver ima mnogo ugrađenih funkcija i alata, koji su u svakom trenutku korisni za poslovanje. Program ne pruža gotova rješenja za složene probleme, ali vam pomaže da izgradite efikasan plan. Također vam daje sve alate koji su vam potrebni kako bi rješavanje složenog problema izgledalo kao jednostavna i uzbudljiva igra. Analitičke mogućnosti softvera u optičkoj memoriji čine ga zaista jedinstvenim jer program može čak i predvidjeti najvjerovatniji ishod za sljedeći dan na osnovu trenutne situacije. Nakon što na startu unesete osnovne podatke o Vašoj optici, program gradi glavnu bazu cijelog sistema. U budućnosti će ova struktura upravljati većinom operacija koje se obavljaju automatski.

Još jedan ugodan bonus je to što ćete u prvoj sedmici najvjerovatnije primijetiti probleme kod sebe na čije postojanje niste ni slutili radeći rutinske zadatke. Program za optičku prodavnicu brzo prikuplja podatke sa svih frontova, vrši analizu i zatim daje izvještaj iz svih područja u željeno vrijeme. Pravilno planiranje zajedno sa softverskim alatima USU je neverovatno. Što se tiče planova izgradnje, program optičarske radnje će i ovdje odraditi dosta posla. Nakon objave cilja, u tabeli možete kliknuti na bilo koji budući dan, a aplikacija će prikazati stanje robe, rashoda i prihoda za taj dan. Ispravna primjena ovog znanja pokazuje šta je potrebno promijeniti u trenutnoj situaciji da bi se dobila maksimalna korist.

Upravljanje optikom sada je mnogo lakše jer program preuzima najveći dio opterećenja. Radnici će se radovati funkcijama automatizacije koje im daju više slobode i prostora za djelovanje. Ne gubite vrijeme na dosadne proračune i procese za kreiranje dokumenata i izvještaja. Fokusirajući se na strateški dio, zaposleni mogu osjetiti da njihov posao ima više smisla, što znači da će ga raditi s trostrukom marljivošću. Ukoliko želite, naši stručnjaci će napraviti sistem prema individualnim karakteristikama vaše optike kako bi sve bilo još lakše. Nadmašite konkurenciju sa USU softverom!

Program upravljanja optičkim prodavnicama naporno radi u svim kontrolisanim područjima kompanije. Uz dostupne alate, promijenite srž svoje kompanije u korijenu, bez potrebe za dodatnim naporima. Potrebno je samo promijeniti osnovne parametre u priručniku. Uključite dodatni hardver i softver će se u potpunosti sinhronizovati s njim. Uvesti uređaj za bolju kontrolu skladišta ili brze prodaje, kao i omogućiti automatizaciju kartica koje nisu količinski ograničene. Fiksiranje se vrši preko imena ili bar koda. Označeni proizvodi optičara se uklanjaju iz skladišta.

Kupac može odgoditi kupovinu određene vrste proizvoda. Da biste to učinili, samo trebate obavijestiti prodavca pritiskom na nekoliko dugmadi. Zaseban dnevnik pohranjuje sve radnje koje izvršava program. Takođe čuva ime zaposlenog koji je izvršio promene, kao i datum, prodaju, dugove i plaćanja. Nakon svake transakcije naplate, aplikacija pohranjuje informacije o kupovini u posebnu varijablu. Na kraju odabranog perioda pogledajte gde je tačno otišlo najviše sredstava i koji su izvori prihoda bili najisplativiji za optičara.

Menadžeri će moći da prate aktivnosti svakog zaposlenog u realnom vremenu u njegovom interfejsu. Svakoj osobi koja radi u prodavcu optičkih proizvoda dodjeljuje se nalog sa jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom i jedinstvenim opcijama u zavisnosti od odgovornosti. Prava pristupa nalogu mogu ograničiti menadžeri i zaposleni, prikazujući samo informacije koje su u nadležnosti.

Marketinški izvještaj jasno pokazuje efikasnost oglašavanja, uz pomoć kojeg možete vidjeti koji kanali prodaje privlače najviše kupaca. Najpopularniji proizvodi su također vidljivi. Klijentski modul uveden u program optičke memorije izgrađen je u skladu sa CRM sistemom. Mnoge funkcije su podešene da povećaju lojalnost kupaca dok komuniciraju sa trgovinom. Radite masovne poruke o novostima iz optike, akcijama ili sniženjima, kao i sortirajte kupce po svom nahođenju kako biste brzo pronašli problematične, stalne i VIP kupce.

Program samostalno obračunava platu po komadu, što je pravednije jer će zaposleni biti motivisani da prodaju što više. Podignite optiku na novi nivo, postanite šampion u očima kupaca uz USU Software!