Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za oftalmologiju

Program za oftalmologiju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za oftalmologiju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Naša kompanija sa zadovoljstvom vam predstavlja novi oftalmološki program - USU Software. Zahvaljujući široko razvijenom oftalmološkom sistemu, pružamo pogodnu opciju za snimanje, skladištenje i organizovanje podataka pomoću posebnog programa dizajniranog da obezbedi nesmetan rad oftalmologije. Naši stručnjaci su koristili najnovije pristupe u modernim kompjuterskim tehnologijama kako bi uključili sve što je potrebno da osiguraju efikasnu i produktivnu izvedbu oftalmologije.

Da biste instalirali program na svoj PC, nije potrebno ulaziti u upravljanje oftalmologijom. Samo kontaktirajte našeg stručnjaka, koji će ga sastaviti u najkraćem mogućem roku. Naravno, razumijemo da postoji mnogo programa u oftalmologiji, ali ako nas kontaktirate, nećete biti tužni zbog rezultata. Ukupno računovodstvo, skladištenje, sortiranje, stanja zaliha, kretanja novca - naš oftalmološki program nam omogućava da obavljamo sve ove funkcije. Osim toga, unatoč ogromnom broju različitih funkcija i alata, nema opterećenja na memoriji računala, jer veličina programa nije tako velika i lako ga je držati u internoj memoriji. To je zbog pažljivog dizajna sistema od strane naših stručnjaka.

Danas mnogi nastoje olakšati proces rada u oftalmologiji, ali i medicini općenito, stvaranjem modernizirane baze podataka ili pristupačnog programa iz oftalmologije. Prema statistikama iz oblasti oftalmologije, prosječna dužina boravka pacijenta u bolnici je 3,1 dan, zbog čega naš tim razumije potrebu automatizacije procesa računovodstva, praćenja i upravljanja bazom klijenata u cjelini.

Softver USU u ranoj fazi omogućava registraciju oftalmologije svojih korisnika, zatim unos podataka, njihovu korekciju i vođenje evidencije oftalmologije u cjelini. Naša kompanija shvata ozbiljnost trenutne situacije tržišne ekonomije, zbog čega kompjuterski programi za oftalmologiju, koje smo razvili, uključuju najnovija dostignuća u interfejsu oftalmološkog sistema. Prisustvo pojednostavljenih i pristupačnih aplikacija u programu za obavljanje oftalmologije čini pogodnim snimanje podataka, mogućnost vođenja evidencije, kontrole, statistike baze podataka klijenata.

Naš oftalmološki program, vrsta praktičnog softvera za oftalmologe sa praktičnim sučeljem za prikaz informacija i pojednostavljivanje rada općenito, jednostavan je i dostupan kako početnicima tako i naprednim korisnicima.

U tržišnim uslovima, svaka kompanija nastoji automatizovati svoje poslovanje, učiniti ga što mobilnijim i sigurnijim. Oftalmološki program koji je razvio USU Software uključuje širok spektar mogućnosti u organizaciji, upravljanju, kontroli, sistematizaciji vašeg poslovanja od nule! Naši tehnički stručnjaci nastojali su da maksimalno iskoriste mogućnosti oftalmološkog programa, sistematizujući ga po pojedinačnim tačkama i čineći ga izuzetno lakim za rad. Program uključuje sve potrebne podatke koje unose vaši zaposlenici sa zasebnim lozinkama i loginovima.

Celokupna baza iz oftalmologije je stalno dostupna u administraciji, za onoga ko ima glavno pravo pristupa, uz mogućnost pune kontrole nad ostalim podređenim. Također je relevantno da je nomenklatura kupaca ili robe na zalihama dostupna doslovno pritiskom na tipku miša, što uvelike olakšava upravljanje podacima u oftalmologiji zbog pravilnog održavanja baze podataka u oftalmologiji.

Opciono, sortiranje, filtriranje, grupisanje podataka, pozicija kolone, isticanje boja, promena boje interfejsa, registracija i konfiguracija računovodstva mogu se izvesti u oftalmološkom programu kako je pogodno za svakog korisnika. Neophodna funkcija revizije prisutna je iu oftalmološkom programu, dostupna administratoru sa opštim pravima pristupa. Oftalmološka baza pruža funkciju kao što je interakcija s vanjskim programima putem izvoza ili uvoza datoteka. Potrebna je brza registracija i pravovremena registracija u oftalmološku bazu, što se postiže uštedom vremena pri unosu podataka za novog klijenta, kopiranjem podataka.

Kontrola podataka se vrši odmah, bez otvaranja dodatnih kartica. Na vrhu tabele nalaze se takozvani donji meni i podešavanja koja vam omogućavaju da sinhronizujete nekoliko zadataka istovremeno. Program postignuća u oftalmologiji omogućava kompaniji da ubaci svoj korporativni logo i prikaže ga na svim dokumentima.

Maksimalna funkcija optimizacije pretraživanja je vrlo važna za istovar servera. Oftalmološku radnu aplikaciju odlikuje multifunkcionalnost, namijenjena za više korisnika istovremeno, uz mogućnost djelimičnog blokiranja podataka kada je radnik isključen sa radnog mjesta. Oftalmološki program je posebno osmišljen kako bi se osiguralo praktično knjigovodstvo i kontrola baze kupaca kao i robe u skladištu.

Za udobnost menadžera i zaposlenih, sistem upravljanja u oftalmologiji postaje najrelevantniji, s obzirom na potrebu da se uštedi vrijeme u generiranju izvještaja. Svi mogući formati izvještaja mogu se pronaći u podmeniju izvještaja, a ako je potrebno, možete odmah poslati izvještaj na e-mail menadžera bez promjene bilo čega. Nezaobilazna opcija u programu oftalmologije je automatska distribucija SMS-a i e-maila klijentima, što nam omogućava da napravimo našu bazu razvijenu za oftalmologe, zbog prisustva CRM sistema.