Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za optiku

Program za optiku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za optiku
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Optički program ima kolosalnu prednost u odnosu na druge softvere zbog svoje lakoće kontrole. Svi kompjuterski programi za optiku su individualni. Pomoći ćemo u automatizaciji vašeg poslovanja, uspostaviti računovodstvo i kontrolirati vašu bazu kupaca, kao i pratiti sva kretanja zaliha i stanja u skladištu. Optički program štedi vrijeme vama i vašim zaposlenima jer je jednostavan i lak za upravljanje. Upravo ovaj optički računovodstveni program vas pozicionira kao revnog vlasnika poslovanja, koji ima cjelokupno poslovanje pod kontrolom. Danas, u doba podataka i kompjuterskih tehnologija, uz stalnu upotrebu mobilnih i kompjuterskih uređaja povezano je nekoliko negativnih posljedica. Jedna od njih je zdravlje očiju. Stoga svaki dan sve više ljudi mora posjećivati optičara i taj broj se samo povećava, što dovodi do povećanja toka posla i protoka podataka. Stoga je program automatizacije koji može upravljati svim procesima unutar optike neophodan za održavanje visokog kvaliteta usluga i privlačenje većeg broja kupaca.

Nije uvijek moguće otići u optiku i pronaći ono što vam treba, uprkos poboljšanim računovodstvenim i programima kontrole podataka. Radi lakšeg pretraživanja i sistematizacije vašeg poslovanja, kao i njegove kontrole i statističkih poboljšanja, kreiran je USU Software program. Računovodstveni program optike je jednostavan za obradu i naknadnu promjenu podataka. Poboljšani interfejs omogućava individualan pristup kontroli sistema u optici. Optički program za vođenje evidencije korisnika je jednostavan za rukovanje i multifunkcionalan u svojim mogućnostima. To je zbog pametnog dizajna i praktičnog interfejsa, koji pomažu da se savladaju sva podešavanja sistema za nekoliko dana. Čak i početnici i radnici bez znanja optičkog računovodstva moći će koristiti sve mogućnosti ovog visokofunkcionalnog programa.

Optički program je zbog svoje strukture multifunkcionalan i jednostavan za korištenje. Postoji toliko korisnih alata i algoritama koji pomažu da se izračuna više indikatora u isto vrijeme i bez nereda podataka. Ovo je važno u svim računovodstvenim sistemima jer su tačnost i preciznost u izvještavanju i proračunima od vitalnog značaja za osiguravanje odgovarajućeg učinka u svim poslovnim sektorima, a optika nije isključenje. Ako su svi izvještaji urađeni bez i jedne male greške, to znači da su svi procesi kompanije pravilno vođeni i stoga pouzdani. Prema njihovim riječima, trebalo bi izvršiti analize djelatnosti optike čiji se rezultati ogledaju u statistici koja se u računovodstvenom programu predstavlja na najpogodniji način, štedeći vrijeme i radni trud, koji se može potrošiti na druge, više važnih zadataka. Ovi podaci su prikazani u grafikonima, tabelama i dijagramima. Iskoristite najprikladnije i izvršite kvalitetno planiranje i predviđanje budućih aktivnosti u opticaju, kako biste garantirali uspjeh i budući razvoj kompanije. To se postiže uz pomoć savremenog kompjuterskog programa kreiranog za vođenje računovodstva u optici - USU Software.

Od svih kompjuterskih programa za optiku, naš sistem je najkonkurentniji. Ima sve potrebne funkcije i skup alata, neophodnih u procesu optimizacije. Osim toga, pored računovodstva poslovanja i konsultacija u optici, ova aplikacija obavlja i računovodstvo klijenata i pacijenata. Pomaže značajno ubrzati uslugu korisnicima, evidentirati sve konsultacije, birati rasporede doktora, upravljati radom zaposlenih sa korisnicima, održavati nivo lojalnosti slanjem periodičnih mailova sa popustima i bonusima, između mnogih drugih sadržaja. Po želji, naš stručnjak može ručno dodati ove nove karakteristike, a to se radi za dodatni novac, jer je potrebno dodatno poraditi da bi se promijenile postavke optičkog programa.

Još jedna pozitivna stvar je da je poboljšan sistem unosa i ispravljanja podataka. Sada nema brige o gramatici i pravopisu u službenim dokumentima, regulisanim od strane državnih zdravstvenih agencija, jer je skoro svaki dokument napisan u optičkom programu, koji kuca i provjerava tekstove na gramatiku, pravopis, interpunkciju, uzimajući u obzir sva pravila i propise. potrebna u računovodstvu optičkih dokumenata. Drugim riječima, vrijeme potrebno za generiranje izvještaja je svedeno na minimum. Postoji još jedna dobra funkcija, sistem obavještavanja korisnika sa otklanjanjem grešaka, koji vam pomaže da ostanete u kontaktu sa svim pacijentima. Sve ovo i još mnogo više može vam ponuditi USU softver koji su razvili naši stručnjaci.

Na individualnom računaru nije potrebno instalirati posebne aplikacije. Naši stručnjaci će Vam pomoći da u najkraćem mogućem roku instalirate računovodstveni program za Vaš salon ili optičarsku radnju i pomoći da shvatite njegovu funkcionalnost. Prednost optičkog računovodstvenog programa je suštinska, kreiranje i održavanje podataka o pacijentima i klijentima, u potpunosti fiksiranih na jasan način od strane njegovih stručnjaka. Program optičke kontrole koji su razvili naši tehnički stručnjaci značajno štedi vaše napore, vrijeme i resurse pri radu s kupcima, pacijentima ili traženju određenog proizvoda u skladištu. To je softver poput optičkog programa koji racionalizira vrijeme utrošeno na unos podataka u bazu podataka, poboljšava kvalitet usluge zbog lakoće pristupačnosti u upravljanju programom.