Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za iznajmljivanje automobila

Crm za iznajmljivanje automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za iznajmljivanje automobila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kompanije na savremenom tržištu za iznajmljivanje robe i usluga često su u interakciji sa transportnim kompanijama. Brza isporuka robe poboljšava kvalitet usluge kupcima i stvara pozitivnu reputaciju za uslugu rent-a-car. Bez obzira da li kompanija ima svoj vozni park i odjel za transport automobila, ili ima ugovore sa raznim dostavnim službama, pitanje praćenja vozila i pozicioniranja tereta je uvijek aktuelno. CRM sistemi za iznajmljivanje automobila pomažu vam da kontrolišete procese u vezi sa transportom. Na kraju krajeva, automobilski CRM ne samo da doprinosi povećanju operativne efikasnosti, već i sinhronizuje interakciju odeljenja i odeljenja uključenih u proces rada.

CRM se može koristiti u mnogim oblastima poslovanja. Prodavci automobila mogu pronaći odlične CRM aplikacije. Realizacijom programa zaposleni istovremeno povećavaju prihode od iznajmljivanja automobila i pratećih usluga. Osim toga, optimizuje se rad raznih službi vezanih za prodaju i održavanje automobila. Car CRM sistem je koristan u marketinške svrhe. Ako globalno gledate na korištenje takvog sistema, postaje moguće automatizirati mnoge radnje koje su prethodno izvodili vaši zaposlenici.

Specijalizovani programi preuzimaju različite odgovornosti zaposlenih. Oni, na primjer, sastavljaju detaljne baze podataka kupaca autosalona. Podaci o službenom automobilu se snimaju (kilometraža, količina potrošenog benzina, popravke, održavanje). Prikupljaju se podaci o klijentima, što pomaže da se poveća fokus na kupca. Što bolje kompanija poznaje svog kupca, kompetentnije gradi strategije prodaje robe i strategije razvoja. CRM za automobil održava kontrolu i komunikaciju, pohranjuje važne parametre i indikatore automobila.

Automotive CRM mora riješiti mnogo zadataka iznajmljivanja automobila. Ali imati na raspolaganju opsežnu ugrađenu funkcionalnost nije teško. Sistem iznajmljivanja automobila ne bi trebao biti težak za rukovanje, inače će samo izazvati dodatne troškove. Čak i zaposleni koji ne razumije kako kompjuterski programi rade neće potrošiti više od samo nekoliko sati učeći kako da obavljaju svoje dužnosti uz CRM sistem USU Software-a. Postoje kursevi obuke za rad na CRM sistemu koji su uključeni u kupovinu našeg softvera.

CRM program za usluge iznajmljivanja automobila od programera računovodstvenih sistema USU Software-a je u stanju da donese pozitivne promene u toku rada vaše kompanije. Razvijen od strane iskusnih stručnjaka, USU Software implementira nešto o čemu mnogi u posljednje vrijeme nisu ni razmišljali. Jednostavna upotreba i pregledno sučelje čine ga nezamjenjivim asistentom u svakoj kompaniji za iznajmljivanje automobila. I ne samo u kancelariji! Takav CRM sistem je zgodan i jednostavan za upotrebu u bilo kom proizvodnom pogonu. Ako ste u garaži ili auto depou, ne morate trčati u kancelariju da biste pristupili softveru USU. Upravljajte mnogim operacijama direktno sa svog računara ili čak telefona!

Svi moderni uređaji su kompatibilni sa našim CRM, čita sve vrste digitalnih formata datoteka. Osim toga, neovisna akvizicija indikatora sa udaljene opreme više nije problem. Kreirajte baze podataka za sva potrebna područja, izvršite kvalitetno knjigovodstvo automobila, proračune i analizu rezultata i parametara. Sve ovo, i još mnogo toga, pruža USU Software CRM sistem za rad sa kompanijama za iznajmljivanje automobila. Pogledajmo ostale ključne karakteristike CRM sistema ovog sistema.

Optimizacija organizacije kroz CRM sistem za rent-a-car sisteme. CRM za bilo koju vrstu iznajmljivanja (automobili, pekare, nekretnine). Univerzalni pristup menadžerskom računovodstvu kompanije. Pojednostavljenje izvještavanja, formiranje dokumentacije za izvođače, sva 'papirologija'. Online kontrola kretanja robe i kurira, pored neposredne komunikacije sa zaposlenima. Novi pristup praćenju pošiljki. Zabilježite sve relevantne informacije o konkretnim projektima važnim za vašu kompaniju. Mogućnost ispravki u informacionim bazama i fajlovima, navođenje autora izmena, čuvanje prethodne verzije (verzije pre ispravke). Povećajte fokus organizacije na kupca. Prikupljanje podataka za analizu prodaje. Statistički i prognostički alati. Praćenje vremena iznajmljivanja automobila i održavanja. Usklađenost sa zahtjevima dizajna i sadržaja prilikom formiranja dokumenta. Automatizacija operacija koje su se prethodno obavljale ručno. Kompatibilan sa bilo kojom modernom opremom (kao što su štampači računa). USU softver je neophodan za industrijsko računovodstvo. Izračunajte troškove za usluge iznajmljivanja automobila, klasificirajući troškove prema lokaciji i namjeni.

Formiranje dokumenata u automatskom režimu. Neki dokumenti se mogu formirati apsolutno bez ručne intervencije. Dovoljno je naznačiti datum za dio u kojem je izvještaj potreban, a program će samostalno ispuniti vašu narudžbu. Ugrađena upozorenja će vas podsjetiti da je potrebno izvršiti uplatu, obnoviti ugovor, primiti uplatu, obavijestiti kupca o narudžbi. Pristup sistemu upravljanja iznajmljivanjem automobila zaštićen je lozinkom za svakog pojedinačnog korisnika. Broj naloga koji se mogu kreirati u programu je neograničen. Pristup je regulisan tako da pojedini zaposleni vide samo fajlove koji su im potrebni za obavljanje dužnosti – zavisi od nivoa pristupa svakog zaposlenog.