Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za iznajmljivanje nekretnina

Crm za iznajmljivanje nekretnina • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za iznajmljivanje nekretnina
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sistem za iznajmljivanje je neophodan dio vođenja poslovanja iznajmljivanja. Isto važi i za CRM za iznajmljivanje automobila. Ovo je zbog činjenice da trenutno nijedna vrsta preduzetništva ne može poslovati bez operativne osnove orijentisane na korisnika. I poslovi iznajmljivanja nisu izuzetak. Sada sve više kompanija u različitim industrijama koristi ove aplikacije u svojim svakodnevnim aktivnostima lizinga.

Kompanije specijalizovane za lizing nekretnina trebaju automatizaciju svojih aktivnosti, jer rad sa velikom količinom informacija oduzima dosta vremena. Neophodno je uzeti u obzir ne samo broj kupaca, već i broj različitih vrsta zahtjeva kako bi se dalje fokusirali na ono na šta se fokusirati na poslu; specijalizirati se samo za iznajmljivanje nekretnina ili uvesti dodatne vrste usluga, na primjer rent-a-car. Da biste optimizirali potrošnju vremena, potrebna vam je aplikacija kao što je CRM računovodstveni sistem.

Danas postoji nekoliko standardnih CRM aplikacija koje se lako mogu pronaći na Internetu. Međutim, ovakvi sistemi ne uzimaju u obzir specifičnosti svakog poslovanja i CRM neće imati željeni efekat pri njihovom korišćenju, neće biti u mogućnosti da obavljaju sve potrebne operacije za vođenje kompetentnog poslovanja. Softver USU radi na način da Vam može pomoći da razvijete sistem koji uzima u obzir potrebe Vašeg poslovanja leasinga nekretnina, imat će sve dijelove koji su bitni za posao lizinga, kako bi se izvršili složeni proračuni i umjesto vas obavite drugu rutinsku papirologiju! CRM za iznajmljivanje nekretnina može postati nezamjenjiv pomoćnik u procesu optimizacije rada Vaše organizacije!

Računovodstveni program za kompanije koje se bave zakupom nekretnina, lizing usluga doprinosi povećanju lojalnosti kupaca, jer će uz pomoć programa organizacija moći ne samo da još više zadovolji svoje stare klijente, već i da privuče nove ljude koji trebaju iznajmiti nekretnine. . Naš program za iznajmljivanje automobila baziran na softverskom sistemu USU ima iste karakteristike. Veliki plus u radu kompanije za iznajmljivanje nekretnina koja koristi naš program za iznajmljivanje nekretnina na bazi USU softvera je to što ovaj program može sastaviti tačnu sliku prosječnog kupca, njegovih zahtjeva i finansijskih sredstava. A to će zauzvrat omogućiti razvoju da ponudi iznajmljivanje upravo one nekretnine koja je trenutno tražena na tržištu. Isto važi i za kompanije koje nude iznajmljivanje automobila. CRM za iznajmljivanje automobila baziran na softverskom programu USU smanjit će vremenske i financijske troškove kupovine nepotrebnih automobila za potencijalnog kupca i fokusirati se na rad sa materijalnom bazom koja je potrebna stvarnom potrošaču usluga najmodavca.

CRM za nekretnine ili rent-a-car kreira različitu dokumentaciju, kao što su sažeti izvještaji, tabele i dijagrami, koji vam omogućavaju da pratite razvoj poduzeća. Automatizirani sistemi olakšavaju upravljanje vašim poslovanjem! Zašto se još uvijek isplati koristiti poseban CRM program za iznajmljivanje nekretnina baziran na USU softveru, a ne na njegovim besplatnim kolegama? Odgovor je jednostavan. Jer organizacija poslovanja nosi mnoge nijanse koje se moraju uzeti u obzir, zajedno sa generalizovanim parametrima sa kojima standardizovani programi rade.

Da biste precizno odredili izbor potrebnog programa, možete preuzeti njegovu besplatnu demo verziju, koja će vam pomoći da napravite pravi izbor i naručite individualno orijentirani CRM program kod nas! Pogledajmo neke funkcije koje nudi USU softver.

Naša aplikacija za iznajmljivanje nekretnina obavlja računovodstveni proces preciznije i brže od bilo kojeg ljudskog bića. USU softver optimizira vrijeme provedeno na različitim proizvodnim procesima. Analiza poslovanja kompanije korišćenjem naše specijalizovane aplikacije za iznajmljivanje nekretnina ili automobila baziranog na softveru USU oduzima minimalno vreme. Svaki zaposleni ima određena prava pristupa aplikaciji, što doprinosi očuvanju povjerljivosti podataka. Osnova CRM aplikacije za iznajmljivanje nekretnina ili vozila je sposobna da ugosti neograničen broj klijenata. Moguće je, ako je potrebno, dopuniti softver i dodati nove funkcionalnosti. Sve kupce vaše kompanije možete podijeliti u grupe prema različitim kriterijima, kao što su solventnost, pouzdanost, učestalost zahtjeva, karakteristike zahtjeva i još mnogo toga. Sistem baziran na softverskom sistemu USU radi sa gotovinskim i bezgotovinskim platnim sistemima. U CRM-u za iznajmljivanje automobila možete voditi računovodstvo i isplaćivati plate zaposlenih u kompaniji.

Bilo koji podaci o nekretninama ili iznajmljivanju automobila mogu se poslati e-poštom ili sačuvati na USB memoriji. Zahvaljujući našem programu, moći ćete da uštedite mnogo vremena tako što ćete trenutno kreirati razne izjave, dokumente itd. Naša aplikacija čini pojednostavljen i jasan sistem kontrole najma. U našoj aplikaciji za računovodstvo iznajmljivanja vozila zasnovanoj na USU platformi treba kreirati različite nivoe pristupa u zavisnosti od funkcionalnih obaveza zaposlenih u kompaniji. Naša aplikacija ima korisničko sučelje koje bi trebalo biti napravljeno u stilu automobilske teme. Aplikacija specijalizirana za računovodstvo iznajmljivanja nekretnina ima prijateljski interfejs koji se može napraviti na web stranici vaše kompanije!

Sa našim sistemom, proces upravljanja vašom kompanijom će biti mnogo lakši i efikasniji! Preuzmite besplatnu demo verziju sa naše web stranice da biste se uvjerili koliko je učinkovita!