Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za iznajmljivanje

Program za iznajmljivanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za iznajmljivanje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program iznajmljivanja je relevantan za kompanije za iznajmljivanje i fizička lica koja iznajmljuju nekretnine i druge objekte. Ekonomski koncept iznajmljivanja je veoma mnogostruk. Ekonomska suština iznajmljivanja je sledeća - zakupnina za privremeno korišćenje bilo koje vrste nepokretnosti, po unapred dogovorenim uslovima i uz određenu naknadu. U procesima iznajmljivanja postoje koncepti kupaca, predmeta zakupa, uslova ugovora. Termini se mogu kretati od jednog dana do neograničenog vremena. U postupak davanja u zakup mogu se dati objekti nepokretnosti, kao što su zgrade, objekti, vozila, oprema, objekti, zemljište, nematerijalna ulaganja i dr. Kakva god bila vaša lizing aktivnost, finansijski uspjeh zavisi od vaše profesionalne organizacije. Poslovanje se može obavljati improvizovanim sredstvima, ali da li će ovo upravljanje biti efikasno? Kao što pokazuje praksa, prije ili kasnije poduzetnici se odlučuju za automatizaciju. Koje su prednosti korištenja programa iznajmljivanja?

Kroz program je lako organizirati cjelokupni proces iznajmljivanja. Pomoću ovog programa možete direktno upravljati ugovorima o najmu prilikom iznajmljivanja objekata. Specijalizirani program omogućava formiranje jedinstvenog informacijskog prostora u kojem se provode sve aktivnosti. USU Software je program za iznajmljivanje koji organizira proces upravljanja, koordinacije i kontrole radnih procesa. Sa softverom USU, možete formirati tok posla sa bazom podataka vaših kupaca. Također morate biti u mogućnosti da prikažete potpune informacije o klijentima, što je vrlo zgodno jer, zahvaljujući ovim informacijama, možete koristiti različite marketinške tehnike kako biste stimulirali potražnju za vašim uslugama iznajmljivanja. USU Software reguliše svaki ugovor o zakupu, prati uslove i pravovremeno plaćanje istih.

U zavisnosti od profila specijalizacije za iznajmljivanje, biće obezbeđene dodatne opcije, na primer, kontrola zaliha, izdavanje materijala, procena kvaliteta, integracija sa monitorima i mnoge druge dodatne pogodnosti. Naš program ima efikasan CRM sistem, potpuno orijentisan na kupca, vaši klijenti će rado sarađivati sa vama. U programu iznajmljivanja dizajniran je sistem interakcije sa kupcima; može se obaviti putem telefonije, poziva, SMS poruka i e-pošte. Za efikasnu kontrolu i optimizaciju postupanja zaposlenih, u program je uveden sistem praćenja i koordinacije radnji zaposlenih.

Menadžer će kroz program moći da naznači izvršioce, a kasnije i da koordinira faze napredovanja postavljenih zadataka. Program za iznajmljivanje se neprimjetno integrira s Internetom, što znači da možete lako prenijeti podatke programa na Internet. Analitička aktivnost u sistemu izražena je u različitim izvještajima, prema kojima je moguće pratiti efektivnost obavljenog posla, općenito, isplativost procesa. Program iznajmljivanja dobro funkcionira s različitom opremom kao što su CCTV kamere ili audio oprema. Automatski tok dokumenata će odražavati sve procese iznajmljivanja i dokumenti će biti u potpunosti u skladu sa računovodstvenim standardima. Uz velika opterećenja u toku posla, inače, moraćete da imate dobro osmišljen sistem zakazivanja zakupnina, praćenja rokova obaveza, kontrole međusobnih obračuna.

Za svakog našeg kupca obavljat će se individualni rad, a ne standardni skup funkcionalnosti. Fleksibilan pristup USU Software-a omogućit će vam da odaberete upravo ono što vam je potrebno za vaše poslovanje. Vjeruju nam svi privredni subjekti, od malih, srednjih i velikih preduzeća; dodatne informacije o nama možete pronaći na našoj web stranici. Za USU softver nema granica, mi ćemo vam pomoći da automatizujemo bilo koju aktivnost iznajmljivanja. Pogledajmo neke od njegovih karakteristika.

Softver USU je u stanju da organizuje bilo koju aktivnost iznajmljivanja, bilo koje specifičnosti i fokusa. Vršiće stručnu organizaciju, upravljanje, koordinaciju i kontrolu. Program prati ugovor o zakupu, prati vrijeme i blagovremeno plaćanje korisnika usluga. U programu možete izvršiti bilo koje proračune, postaviti budžet i dodijeliti resurse. Program ima višekorisnički način rada, zasebnu licencu za svakog korisnika. USU softver radi preko lokalne mreže i Interneta. Prostor za pohranu podataka sadrži onoliko informacija koliko želite. Tokovima podataka je lako upravljati pomoću praktičnih elemenata pretraživanja, sortiranja podataka, kategorizacije i još mnogo toga. Programom najma koordinira administrator, koji registruje naloge, lozinke, raspoređuje odgovornost u bazi podataka. Programom je lako pratiti efikasnost reklamnih rješenja u svjetlu priliva novih kupaca. Dio programa za izvještavanje omogućava vam da ocijenite rezultate obavljenog posla, uložena sredstva, omjer troškova i prihoda i još mnogo toga.

Interfejs programa se može prilagoditi po vašem nahođenju: prilagodite traku sa alatkama, prečice, rješenja u boji za radnu površinu. Obavljanje lizing aktivnosti sa USU Software-om minimizira broj sistematskih radnji koje se moraju izvršiti da bi se izvršilo računovodstvo lizing poslovanja. Ako se vaše poslovanje, osim djelatnosti leasinga, bavi prodajom robe ili materijala, USU softver će također optimizirati ovu aktivnost. Dostupno računovodstvo međusobnih obračuna, vođenje novca u dvije valute. Uz softver USU možete se osloniti na arhiviranje dokumenata i moguća je apsolutna kontrola aktivnosti osoblja. Program iznajmljivanja radi na različitim jezicima. Dostupna je mogućnost pravljenja rezervnih kopija baze podataka prema navedenom rasporedu. Za implementaciju resursa dovoljno je imati stacionarni računar sa standardnim operativnim sistemom. USU softver se sastoji od jednostavnih i razumljivih modula koji su izuzetno razumljivi korisnicima programa.