Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za uslugu iznajmljivanja

Crm za uslugu iznajmljivanja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za uslugu iznajmljivanja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Na našoj web stranici možete instalirati uslugu iznajmljivanja CRM, koja je jedna od konfiguracija softvera USU. Ova CRM aplikacija je univerzalna, što znači da je svaki zakup, bez obzira na specijalizaciju, može koristiti za automatizaciju računovodstva, obračuna i poslovnih procesa, što će poboljšati konkurentske kvalitete vaše kompanije. Aplikaciju za uslugu iznajmljivanja CRM-a možete besplatno preuzeti samo kao demo verziju, jer je svaki program za automatizaciju ozbiljan proizvod koji zahtijeva ne samo fino podešavanje, već i plaćanje, tako da ga ne možete jednostavno preuzeti besplatno. Možete preuzeti demo verziju; donekle je ograničen u smislu dubine rada funkcionalnosti programa, ali dovoljan da se procijene prednosti iznajmljivanja nakon instaliranja kompletnog CRM sistema. Preuzimanjem programa usluge iznajmljivanja CRM-a u formatu demo verzije možete u potpunosti riješiti problem automatizacije u preduzeću!

Nakon što preuzmete demo verziju programa sa naše web stranice, možete je instalirati i početi koristiti u probnom periodu od dvije sedmice. Ako instalirate CRM servisni program za iznajmljivanje usluga, koji mogu da urade zaposlenici USU Software tima, i konfigurišete ga uzimajući u obzir imovinu i resurse organizacije, njenu specijalizaciju, a zatim da pristupite informacijama o usluzi, pretvara se moraćete da unesete individualnu login i lozinku koje sistem implementira da odvoji korisnička prava pristupa servisnim informacijama, dozvoljavajući korišćenje samo onih koji su u nadležnosti zaposlenog. Pristupne kodove je nemoguće preuzeti s bilo kojeg mjesta - dodjeljuje ih program uzimajući u obzir odgovornosti i nivo ovlaštenja; stoga su ovi podaci neophodni za svaku kompaniju.

Nakon preuzimanja CRM programa za iznajmljivanje, doduše u demo formatu, odmah možete cijeniti jednostavnost sučelja i lakoću navigacije unutar njega, što će omogućiti zaposlenima da rade s njim bez obzira na njihove kompjuterske vještine. Uslov programa je da što ga više korisnika istovremeno koristi, to će radni tok biti bolji, jer mnogi od njih obavljaju slične vrste poslova i imaju iste primarne informacije koje su im potrebne za opisivanje trenutnog stanja radnih procesa. . Razdvajanje prava pristupa primorava korisnike da više rade u programu, jer svaki od radnika koristi svoj login i lični profil, prilagođavajući tako informacije koje se dodaju sistemu, tako da menadžment uvek zna ko je koji posao obavio, efikasnost svakog zaposlenog i koliko vremena je pojedinim zaposlenima potrebno da obave određene vrste poslova.

Preuzmite svoj CRM sistem za iznajmljivanje preduzeća i vidite kako on automatski izračunava sve zakupnine i finansijske informacije, izračunava cenu usluge koju pruža vašim klijentima i razne troškove organizacije, određuje profit koji treba da dobije i još mnogo toga. Pored toga, automatizovani CRM sistem za usluge lizinga će predložiti finansijski plan za objekte koji se koriste za lizing, izračunavajući prosečnu stopu povratnih sredstava iz akumulirane statistike. CRM sistem za iznajmljivanje usluga takođe automatski obračunava platu u komadu svih koji rade sa njim, jer se njihove aktivnosti u potpunosti odražavaju u ličnim profilima.

Nakon preuzimanja CRM aplikacije za leasing usluge, uvjerićete se koliko će efikasno automatski sastaviti sve dokumente potrebne za registraciju stanarskog prava, uključujući i potvrdu o uplati, nakon popunjavanja odgovarajućeg prozora u sistemu. Prozor usluge iznajmljivanja CRM je poseban obrazac za unos primarnih i tekućih podataka u sistem, au nekim slučajevima i za sastavljanje tekuće dokumentacije, uključujući računovodstvene izvještaje, fakture, akte prijema i prijenosa robe itd. Ne možete samo preuzeti gotove dokumente, već ih možete odštampati pomoću našeg sistema usluga iznajmljivanja.Ovaj CRM program ima funkciju izvoza, spreman za preuzimanje internih dokumenata iz sistema uz istovremenu konverziju u bilo koji eksterni format, zadržavajući izgled originalnog . Uobičajeno, funkcija izvoza se koristi kada je potrebno preuzeti više izvještaja sa analizom zakupa i procjenom njegove dobiti, koje zahtijeva osnivač, ili obavezne izvještaje ako ih inspekcijski organ ne prihvati u digitalnom formatu.

Treba napomenuti da program koristi slanje digitalnih poruka za efikasnu komunikaciju sa kupcima kako bi ih privukao u iznajmljivanje putem reklamnih i informativnih poruka, za koje su u program ugrađeni tekstualni predlošci i omogućena je brokerska funkcija pravopisa. Također je nemoguće preuzeti tekstualne predloške čak ni s funkcijom izvoza, jer su ugrađeni u konfiguracijski blok sa drugim strateškim informacijama. Uzgred, program može formirati nekoliko baza podataka u jednom formatu, sa jednim pravilom za ubacivanje informacija i zajedničkim alatima za upravljanje. Nemoguće je preuzeti baze podataka, jer su i one dio sistema, ali procijeniti pogodan smještaj informacija u njima - da, moguće je. Postoji lista pozicija i traka sa karticama za dubljenje do odabrane pozicije. Hajde da vidimo koje druge karakteristike CRM sistem našeg programa nudi kompanijama za usluge iznajmljivanja.

Za efektivno CRM računovodstvo usluge iznajmljivanja formira se zgodan raspored koji prikazuje uslove svih narudžbi, njihovo trenutno stanje i lične podatke korisnika. Za vizualizaciju indikatora i uslova zakupa koriste se obojeni indikatori i ikone za označavanje statusa naloga i operacija koje su na njemu izvršene. Prozor narudžbe koji pokriva period zakupa na rasporedu ima odgovarajuću boju koja pokazuje njegovo trenutno stanje - završeno, sigurnosna kopija, u toku, problematično itd. zaposlenik mora izvršiti kvalitetnu vizualnu kontrolu nad svim narudžbama odjednom. Ako organizacija ima više tačaka za prihvatanje narudžbi, njihove aktivnosti će biti uključene u opšte račune, zahvaljujući radu jedinstvene informacione mreže na Internetu. Ovaj CRM program koristi objedinjene digitalne forme - svi će izgledati isto, jedno pravilo za unos podataka, isti alati za upravljanje njima, a to štedi mnogo vremena. Sve baze podataka, a mnoge od njih ovdje, imaju jedan format u obliku liste učesnika i panela favorita ispod za detalje o svakom učesniku odabranom sa gornje liste. Unatoč općem ujedinjenju, postoji mogućnost prilagođavanja radnog mjesta - možete odabrati bilo koju od više od 50 opcija dizajna ponuđenih za sučelje.

Zaposleni mogu raditi istovremeno sa bilo koje lokacije - višekorisnički interfejs će zauvijek eliminirati sve konflikte dok čuva vaše podatke u sistemu. Iz baza podataka su prikazani obrasci nomenklaturnih dokumenata, baza primarnih knjigovodstvenih dokumenata, jedinstvena baza podataka kupaca u CRM formatu, baza narudžbi, rasporedi, između ostalog. Za internu interakciju među zaposlenima dostupna je komunikacijska funkcija - iskačući prozori u kutu ekrana, klikom na njih daje se trenutni prijelaz na temu razgovora o poruci. Sve baze podataka imaju internu klasifikaciju po kategorijama, što omogućava rad uzimajući u obzir poznate karakteristike dotične grupe, što će povećati njen kvalitet. U našoj CRM aplikaciji za iznajmljivanje svi sudionici su podijeljeni u kategorije koje utvrđuje sama organizacija i prilikom naručivanja posla zaposlenik je svjestan kvaliteta ponašanja tog korisnika. Ako je kupac problematičan, na rasporedu će u prozoru njegove narudžbe biti znak uzvika koji će podsjećati zaposlenika na stalnu pažnju na narudžbu i veću kontrolu. Na kraju perioda, menadžment će dobiti izvještaje sa analizom aktivnosti i ocjenom efektivnosti osoblja, aktivnosti kupaca, povrata sredstava i još mnogo toga!