Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za cveće računovodstvo

Crm za cveće računovodstvo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za cveće računovodstvo
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kako efikasno optimizirati računovodstvene procese u cvjećari? Cvijeće je po svojoj namjeni dizajnirano da pruži radost, da donese zadovoljstvo u kontemplaciji njihove ljepote. Djelomično je to razlog zašto tako često viđate cvjećare, bilo da su to male tezge na ulici, cvjećare u tržnim centrima ili čitavi redovi na bazarima. Ali, unatoč prividnoj atraktivnosti ovog posla, nije sve tako jednostavno, ova poslovna oblast ima svoje cvjetne računovodstvene nijanse, održavajući bazu klijenata. Vrijedi dublje pogledati sve procese i shvatiti da u širokom spektru vrsta cvijeća postoji problem njihovog prebrojavanja i skidanja s bilansa, ovo se pitanje odnosi i na rezano cvijeće, ukrašene cvjetne aranžmane, biljke u vazama, raznim dodacima i materijalima za pakovanje.

Prodavcima i cvjećarima kojima je stalo do kreativnosti teško je voditi tačnu evidenciju cvijeća u cvjećari, pogotovo ako se ima u vidu da ne postoje posebna pravila i da opšti sistem usvojen u trgovini ne može uzeti u obzir sve specifičnosti. Faktor ljudske greške onemogućava uspostavljanje ispravne kontrole troškova i naplate, pa je logičnije isključiti ovaj faktor i prenijeti upravljanje poslovanjem na digitalne kompjuterske programe.

Zbog nedostatka koordinacije među zaposlenima, neblagovremenog prijema informacija o cvijeću i drugoj robi primljenoj u magacinu, grešaka u formiranju računa, poštarini i popunjavanju dokumentacije, oni postaju ozbiljna prepreka razvoju trgovina, poslovanju. i povećati profit. To nas čini svjesnim oblika automatizacije putem CRM sistema, od kojih mnogi postoje na Internetu. Ali želimo da vam olakšamo pronalaženje i ponudu za proučavanje našeg programa računovodstva robe u cvjećari - USU Software. Za razliku od većine CRM aplikacija, USU softver ima jednostavan i razumljiv interfejs za svakoga, fleksibilan u svojoj strukturi, što omogućava da se prilagodi u bilo kojoj organizaciji i prilagodi specifičnim zahtevima klijenta, koji je odlučio da ga kupi za svoje poslovanje. Istovremeno, softver je pogodan kako za poduzetnike početnike u cvjećarskoj industriji tako i za već iskusne kompanije sa širokom mrežom poslovnica. Ovaj CRM računovodstveni sistem će vam omogućiti da kontrolišete potrošnju materijala prilikom kreiranja buketa, dok će zaposleni moći da izaberu tehnološku mapu za izabranu opciju, a program će automatski otpisati skladište. Prije izrade konfiguracije računovodstvenog CRM softvera za vođenje cvjećarske evidencije, proučili smo specifičnosti djelatnosti, uveli algoritme proračuna, sa prilagodbom za kvarljivu robu i potrebom za otpisom uvelog cvijeća.

Funkcionalnost našeg CRM računovodstvenog programa je gotovo neograničena, iako je lakonska jer svaki klijent za sebe određuje kako će izgledati konačna verzija softvera, što odlikuje njegovu svestranost. Ali tokom rada i ako želite, možete dodati nove opcije, integrirati se s opremom ili na službenoj web stranici cvjećare. Osim toga, vrijeme ne miruje, pojavljuju se novi pravci koje naši stručnjaci proučavaju i implementiraju u razvoj, što nam omogućava da uvijek budemo u toku s trenutnim trendovima. Kao rezultat upotrebe savremenih tehnologija, CRM računovodstveni sistem uspostavlja transparentno i korektno praćenje eksternih, internih procesa, kontrolu robe u kompaniji za prodaju cveća. U svakom trenutku moći ćete da vidite kompletan računovodstveni sistem cvjećare, prodatu robu, aktivnost i efikasnost zaposlenih, ponuđene popuste, artikle koji nisu traženi i obrnuto, koje je potrebno nabaviti u većim količinama. . A generirani izvještaj će pomoći poduzetnicima da odmah odrede oblasti koje treba aktivno razvijati, opću situaciju u vođenju poslovnih procesa i druge pokazatelje koji zahtijevaju posebnu pažnju prije donošenja upravljačkih odluka.

Našem naprednom CRM računovodstvenom sistemu možete pristupiti ne samo preko lokalne veze, već i daljinski, što je vrlo zgodno za upravljanje cvjetnim salonima, jer bilo gdje u svijetu iu pogodno vrijeme možete poslovati, vršiti analize, pratiti broj kupaca u referentnoj bazi podataka i kontrolišu robu u cvjećari. Također možete daljinski distribuirati zadatke zaposlenima, koji će biti prikazani kao iskačuće poruke na ekranu korisnika kome su upućeni. Osim toga, CRM-ov računovodstveni sistem će preuzeti otpremu robnih artikala, održavajući katalog boja i asortimana potrošnog materijala. Nakon što jednom unesete proizvod u aplikaciju, tim može doći do pozicija pritiskom na nekoliko tipki, ubrzavajući cijeli proces. Što se tiče baze korisnika, ovdje smo poboljšali i format skladištenja podataka, za svakog kupca se kreira poseban zapis uz koji je priložena elektronska dokumentacija, što će vam omogućiti da odmah vidite historiju interakcija. Zauzvrat, sistem će moći slati korespondenciju koristeći referentnu bazu podataka korisnika. Održavanje korespondencije putem CRM računovodstvene aplikacije uključuje ne samo standardni oblik e-pošte, već i SMS poruke i glasovne pozive. Ovakav pristup doprinosi kvalitetnom računovodstvu kupaca cvjećare i povećanom nivou lojalnosti.

Instalaciju i implementaciju sistema za praćenje prodaje po bojama izvode daljinski naši stručnjaci, a vršimo i obuku za zaposlene. I za nekoliko mjeseci možemo očekivati porast prodaje, pratećih proizvoda i priliv novih kupaca. Uzimajući u obzir da je svaki klijent vaša direktna zarada, onda, zapravo, svaki cvijet predstavlja žive finansije, čije računovodstvo direktno utiče na vođenje svih poslova kompanije. CRM platforma USU Software-a će pratiti stanja robe u skladištu, napraviti idealan raspored kupovine kako bi se izbjeglo prekomjerno zasićenje ili, naprotiv, ne bi došlo do manjka u intervalu.U ovom slučaju podaci dobijeni tokom analize koristi se za obračun cvijeća u cvjećari, čije su pozicije najtraženije. Naš program neće dozvoliti da ni jedna latica propadne!

Platformu brzo i jednostavno instaliraju naši stručnjaci, bez potrebe za posjetom kompaniji.

Za implementaciju sistema nije potrebna specijalna oprema; dovoljan je običan računar ili laptop koji je već dostupan. Pogledajmo neke karakteristike našeg CRM sistema.

Automatizacija registracije poslova prodaje robe, otpisa, prijema sredstava, izrade dokumenata i njihovo štampanje. Zaposleni sa određenim pravima pristupa moći će da izvrše promjene, popuste na cvijeće i bukete i izdaju kartice za popust. Računovodstveni sistem cvjećare ima mogućnost povezivanja bilo kojeg broja kasa, čiji će podaci biti dostupni samo vlasniku računa koji ima glavnu ulogu. Održavanje zajedničkog informacionog prostora između cvjećara pomoći će da se uspostavi razmjena podataka o stanju zaliha u skladištima. Budući da ne ograničavamo broj cvjećara u organizaciji, naš program će biti koristan kako za jednu cvjećarnu tako i za veliku mrežu.

Zbog dobro osmišljenih mehanizama i jednostavnosti interfejsa, instalacija i prelazak na automatizaciju traje vrlo malo vremena, u pravilu je dovoljan jedan dan. Daljinski pristup aplikaciji će se pokazati kao korisna opcija za zaposlene rukovodioce koji često moraju da odlaze na posao. Vođenje evidencije cvjećare putem automatizirane konfiguracije softvera USU pomoći će da se garantuje sigurnost dobijenih podataka i kontrola nad postupcima zaposlenih, ograničavajući njihov pristup određenim informacijama. Prelazak na automatizaciju doprinosi pravilnom računovodstvu materijalne strane poslovanja, praćenju svakog kretanja robnih artikala.

Vođenje kartona zaposlenih i fiksiranje radnog vremena, akcije pomažu u obračunu plata, prema prihvaćenoj stopi. Minimizirajući vrijeme potrebno za izračunavanje cijene buketa, USU Software CRM platforma će samostalno odrediti cijenu kompozicije u skladu s odabranim tehničkim listom. Da bi se garantovala sigurnost informacija, dostupna je opcija rezervne kopije koja se odvija u konfigurisanim periodima. Softver može lako upravljati skladišnim inventarom integracijom sa skladišnom opremom.

Obračun kupaca cvjećare se vrši popunjavanjem formulara i kreiranjem priručnika. Video demonstracijski i prezentacijski materijali omogućit će vam da otkrijete još više funkcija koje naša aplikacija ima!