Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun isporuke cvijeća

Program za obračun isporuke cvijeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun isporuke cvijeća
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Popularna usluga uvedena radi poboljšanja korisničke usluge je softver za slanje. On je u mogućnosti pružiti potpunu kontrolu nad ovim procesom i bit će koristan za svaku trgovinu. Čak i ako bukete aranžirate kod kuće, a dostavu vrši kurir, prisustvo aplikacije za praćenje dostave samo će vam pomoći. Uostalom, ko zna gde je sada vaš glasnik? Program obračuna isporuke ima brojne pogodnosti ne samo za vlasnike preduzeća, već i za kupce koji su naručili buket za proslavu. Ako pravilno pristupite pitanju razvoja softvera ili aplikacije za računovodstvo, tada će funkcionalnost biti široka i fleksibilna, odnosno prilagodljiva svim potrebama prodavača robe ili usluga u trgovini.

Cvjećare imaju mnogo briga čak i izvan isporuke. Bilo bi lijepo kada bi program mogao ne samo kontrolirati procese isporuke, već i obavljati druge funkcije. Na primjer, računovodstvo proizvoda, izvođenje proračuna, ubrzanje zaliha, automatsko generiranje dokumentacije itd. Ove karakteristike programa uvelike olakšavaju rad ne samo zaposlenima. Takođe su veoma cenjeni od strane menadžmenta. Uostalom, zaposlenik, čiji je polovinu zadataka program obavio u automatskom načinu rada, može se dodijeliti drugim stvarima. Kupac ima mnogo pitanja kada je u pitanju transport cveća. Računovodstveni program je u mogućnosti da direktno olakša ovaj trenutak, navodeći detalje prilikom online naručivanja u aplikaciji trošak dostave, rok isporuke, broj kurira ili ime. Ako kurir ima tracker, onda neće biti problema sa praćenjem. Ako je program dostupan, možete vidjeti svoju lokaciju na mreži i za pošiljatelja i za primaoca.

Govoreći o programu kontrole isporuke cvijeća, ne zaboravite da je dobro razvijen softver sposoban pružiti direktnu komunikaciju s vozačem mašine za dostavu cvijeća ili s pješačkim glasnikom. To znači da možete promijeniti rutu isporuke, adresu ili dodati bitne detalje narudžbe u realnom vremenu.

Dostava cvijeća je složena djelatnost koja počinje dostavom robe iz magacina do cvjećare. Svaki mali korak koji se dogodi prije nego što kupac primi svoju narudžbu čini razliku u isporuci cvijeća. Program kontrole procesa bilježi sve okolnosti, promjene i detalje vezane za ukrašeni buket. USU Software je idealan asistent ne samo za dostavu cvijeća. Ovaj program vam pruža sveprisutnu kontrolu nad vašim poslovanjem. Takođe prati ispravnost rada, kompetentno vođenje dokumentacije i blagovremeno plaćanje. Naš računovodstveni program je univerzalan i za menadžersko računovodstvo i za racionalizaciju logistike, isporuke cvijeća i operacija zaliha.

Program se može koristiti i za kontrolu zaposlenih u cvjetnim salonima. Vrijeme ulaska i izlaska iz kuće je fiksno, plaće se obračunavaju automatski prema radnom vremenu, uračunavaju se bolovanje i praznici. Još jedna prednost USU softvera je njegova besprijekorna integracija s drugim uređajima i opremom. Bilo da se radi o skeneru koji se koristi za organiziranje buketa za isporuku ili uređaju za čitanje ličnog profila zaposlenika. Među ostalim prednostima programa dostave cvijeća možemo ih prepoznati.

Softver USU automatski izvodi niz radnji koje su prethodno izvršene ručno. Ovo štedi ne samo vrijeme, već i novac i povećava produktivnost. Mogućnost bezbrižnog praćenja kurira sa narudžbom, osiguravanje brze komunikacije sa vozačem dostavnog vozila, mijenjanje rute putem interneta. Automatsko generiranje dokumentacije za naručeno cvijeće. Program ima funkciju trenutne kalkulacije cijene koštanja. Svi oštećeni cvjetovi se poništavaju softverom neovisno u skladu s člancima. Pratiti stanje cvijeća u skladištu, njegovo kretanje u skladištu, kontrolirati uslove skladištenja.

Brojanje cvijeća u mreži cvjećara. Kombinovanjem indikatora iz više odeljenja u jednom izveštaju, moguće je i generisanje pojedinačnih izveštaja po bodovima. Kompetentan prikaz sadnica cvijeća u računovodstvu. Automatizacija odjela cvijeća računovodstvenim programom. Kontrola cvijeća po pristizanju proizvoda. Provjerava se kvaliteta primljenih proizvoda, podaci se unose u program, označava se dio koji se može pripisati pokvarenom ili nekvalitetnom proizvodu. Mogućnost praćenja zaposlenih kroz skeniranje propusnica pri ulasku i izlasku iz radnih prostorija. Optimizacija preduzeća kroz implementaciju ovog računovodstvenog programa.

Konstantno ažuriranje funkcionalnosti programa podići će uslugu dostave na novi nivo. Kvantitativno računovodstvo proizvoda. Softver može raditi sa bilo kojim formatom datoteka. Takođe je moguće priložiti fajlove generisanim dokumentima. Naš program radi sa svim valutama i jezicima. Programeri USU softvera neprestano unapređuju softver, što doprinosi njegovoj glatkoj integraciji sa najnovijim programima, sistemima i uređajima. Zahvaljujući programu kontrole transporta, vaši kupci će uvijek biti zadovoljni kvalitetom usluga koje im se pružaju.