Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za cvjećarnicu

Program za cvjećarnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za cvjećarnicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Treba li cvjećari aplikacija za automatizaciju za računovodstvo i upravljanje cvijećem? Pokušajmo to shvatiti. Računovodstvo različite složenosti i fokusa neophodno je za sve vrste poslovanja, bilo da se radi o maloj poslastičarnici, tvornici metala ili cvjećari. Aplikacija sposobna za obavljanje zadataka ovog tipa ne samo da mora biti jednostavna za korištenje, već mora imati i široku funkcionalnost.

Računovodstveni softver za cvjećare obavlja mnoge funkcije. Prije svega, olakšava rad zaposlenima kompanije. Obračun boja se sada može obaviti automatski umjesto ručno kao prije. To će pomoći u otklanjanju osnovnih i uobičajenih grešaka. Drugo, putem aplikacije ili specijalizovanog softvera, postaje moguće generisati izveštaje na osnovu obračuna boja u prodavnici prethodno obavljenog klikom miša. Treće, dobijeni podaci i indikatori su pogodniji za sistematizaciju i distribuciju u računovodstvenoj aplikaciji. U cvjećarama, gdje se evidencija još uvijek vodi na papiru, njihova sigurnost je upitna. Uostalom, zapisi u magazinima se mogu izgubiti, samo ih prolijte kafom. Informacije su najbolje zaštićene digitalno.

Računovodstvena aplikacija za cvjećarnicu bi također trebala imati prednosti upravljanja. Na primjer, distribucija informacija i ograničavanje pristupa njima. Aplikacija se može konfigurirati na način da zaposlenici cvjećara imaju pristup samo datotekama koje su direktno namijenjene obavljanju njihovih dužnosti. Zašto opterećivati podređene nepotrebnim informacijama i obmanjivati ih? Ako se određena osoba bavi računovodstvom i vrši kalkulacije, malo je vjerovatno da će mu trebati informacije iz odjeljka za kontakt informacije o klijentima. A čak i ako jeste, to ne bi trebao biti problem za kvalitetnu računovodstvenu aplikaciju cvjećara.

Kontrolna aplikacija za cvjećarnicu je sposobna pružiti potpunu kontrolu nad cijelim preduzećem i kontrolu pojedinačnih radnji. Svakodnevno se u cvjećari odvija niz malih i velikih transakcija. Aplikaciji može biti delegirana odgovornost za praćenje, na primjer, isporučenih narudžbi. Lokacija kurira cvjećare se prikazuje u realnom vremenu. Sve informacije relevantne za narudžbu program sprema.

USU Software je kompjuterski program za cvećarstvo sa širokim spektrom mogućnosti, sposoban da optimizuje vaše preduzeće, bez obzira na njegovu skalu i smer delovanja. Ovaj program se može koristiti kao računovodstveni program u cvjećari, kompjuterski pomoćnik za kalkulacije i analizu podataka, ili kontrolni program za cvjećaru. Naš program je u stanju da kontroliše ne samo cvijeće! Program prati i bilježi finansijske transakcije izvršene u cvjećari. Osim toga, plaćanja i transferi se vrše automatski, kontrolišu se rokovi i rokovi isporuke.

Opsežna funkcionalnost softvera omogućava vam da ga koristite kao računovodstveni program. Za cvjećarnicu je važno da izgradi dobro koordiniran radni tok, u kojem računovodstvo igra važnu ulogu. Pokretanje ovog automatski štedi ne samo vrijeme i novac. Uklanjanjem ovog zadatka sa liste obaveza određenog podređenog, on može dobiti drugi zadatak, početi ostvarivati novi radni cilj. Ali šta drugo radi? Videćemo.

Optimizacija vaše prodavnice sa USU programom koji automatski izvršava zadatke koji su mu dodeljeni. Konfigurirajte program tako da njegova funkcionalnost preciznije izvršava navedene radnje. Korištenjem našeg programa povećavate fokus svoje trgovine na kupca. Kontrola svuda u radnji. Program brine ne samo o protoku dokumenata i zaposlenima. Skladišni prostori prodavnice, uslovi skladištenja cveća, praćenje datuma isteka, smanjenje zaliha. Sve je to u okviru mogućnosti softvera USU.

Niste sigurni kako kupiti artikl u trgovini? Naš program zna i pomoći će vam da izvršite ovu operaciju. Tačnije, on će to sam uraditi. Pogodne baze podataka o bilo kojoj temi. Korisna opcija za automatsko popunjavanje obrazaca. Prvi put ih popunjavaju zaposleni, a zatim se računovodstveni program popunjava sam. Vrlo često se u trgovini koristi moderna oprema. Program ima visoku integraciju sa svim uređajima, čak i sa najnovijim. Bilo da je u pitanju skener bar kodova, kasa, štampač, regulator temperature u frižideru sa cvijećem. Program prima podatke od uređaja i obrađuje ih. Izvještaji se mogu generirati prema odabranim kriterijima. Udoban rad s programom od samog početka. Stalna komunikacija sa magacinom ili drugim odjelima, radnim objektima.

Kontrola troškova kompanije. Program vam omogućava da planirate budžet cvjećare. Poređenje planiranih troškova cvjećarstva sa stvarnim, analiza indikatora. Automatsko računovodstvo koje izvodi program je u rangu sa najboljim računovođama. Besplatna probna verzija sa dovoljno modula i parametara za potpunu procjenu svih funkcija programa. Kontinuirani pregled i ažuriranje programa na zahtjev kupca. Program ćemo sastaviti prema vašim željama i zahtjevima. Besplatno preuzmite demo verziju ovog programa sa naše web stranice, ova verzija će uključivati standardnu konfiguraciju softvera USU, kao i dvonedeljni probni period tokom kojeg možete odlučiti da li program zadovoljava potrebe vaše kompanije.