Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm cvjećare

Crm cvjećare • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm cvjećare
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Cvjećarski biznis se ističe svojom ljepotom, zbog svoje osnovne djelatnosti, ali se istovremeno ne može nazvati laganim i lijepim poput cvijeća. U ovom području, u principu, kao iu svakom drugom, postoje nijanse i poteškoće, koje su prvenstveno povezane s kratkim vijekom trajanja glavnog materijala i potrebom održavanja stalne rotacije. Ne postoji prilika kao u prodavnicama da se konzerva stavi na policu i može ležati skoro godinu dana i čekati kupca, vlasnici cvećara razumeju da se mogu prodavati samo sveži buketi. Ovdje je glavna stvar stvoriti dobro osmišljen okvir za svaku fazu, voditi kompetentnu evidenciju, formirati kontrolnu šemu za odnose s kupcima, takozvani CRM sistem.

Ovo pitanje je posebno relevantno tokom vršnih perioda i praznika, kada su zaposleni u radnji izloženi radnom opterećenju koje je višestruko veće od uobičajene radne smjene. U takvim danima postoji ogroman broj poziva čiji je tok problematičan, jer je potrebno popuniti formular u skladu sa svim zahtjevima, a za to je potrebno određeno vrijeme, a uporedo dolazi mnogo više kupaca, i situacija sa gubitkom profita, konfuzijom i haosom koji zahteva red. CRM sistem cvjećare i potpuna automatizacija procesa je upravo idealno rješenje koje će omogućiti poduzetnicima da svoje poslovanje vode strukturirano, privlačeći potencijalne kupce i noseći se sa povećanim obimom posla, na lak i jednostavan način.

Uvođenjem automatiziranog CRM softvera u cvjećaru možete postići stalan rast baze kupaca. Uostalom, kada zaposleni znaju istoriju interakcije sa kupcem, njihove preferencije i raspon cijena mogućih kupovina, moći će ponuditi najbolju opciju buketa. Čak i ako menadžer napusti posao, akumulirana baza i priče će biti sačuvane u okviru programa, tako da se svaki novi korisnik može brzo uključiti u poslovanje organizacije i nastaviti komunikaciju na istom nivou. Ovu mogućnost pruža naša softverska platforma - USU Software. Osim preuzimanja cjelokupne CRM usluge, pomoći će menadžmentu da reguliše i prati kvalitet poslova svakog cvjećara, podstičući one najproduktivnije.

A kroz funkcionalni alat za praćenje radnog dana, uspostaviće tačne indikatore vremena za obavljanje datog zadatka, ravnomerno raspoređujući opterećenje na sve zaposlene. Trenutni CRM servis za cvjećare ima mogućnost dodjele fiksnog iznosa popusta kupcu, koji će se automatski uzeti u obzir pri ponovnoj prijavi. U aplikaciji postoji modul koji vam pomaže u kontroli usluge dostave cvijeća. Upravitelj može u bilo koje vrijeme odrediti besplatnu poštu ili lokaciju onih koji su se već obratili na adresu.

Program USU nudi i modul za izradu izvještaja, menadžerskih, finansijskih, po raznim parametrima, za potreban period, koji će vlasnicima cvjećara biti veoma neophodan za analizu predmeta. Na osnovu rezultata dobijenih izvještaja, lako je odrediti operativne troškove i profit za svaku trgovinu. A na osnovu ovih informacija mnogo je lakše napraviti novi plan razvoja. U odeljku 'Moduli' osoblje će moći da napiše svu potrebnu dokumentaciju, koju će većinu softver popuniti automatski. Automatski prikaz CRM sistema pomoći će da se značajno uštedi na radu s informacijama, jer su sve informacije međusobno povezane, a funkcija pretraživanja konteksta olakšat će proces pronalaženja podataka. Dodatno, razmišljali smo o mogućnosti slanja mail-ova raznim metodama, kao što su SMS poruke, glasovni pozivi, mejlovi. Trenutne informacije klijenata o predstojećim popustima i tekućim promocijama povećat će njihovu lojalnost i povećati broj narudžbi cvijeća i buketa.

CRM automatizacija i ulaganje u softver cvjećare će se vrlo brzo isplatiti. Kao rezultat, vaši zaposleni će moći brzo da primaju informacije i rade sa njima, a menadžmentu cvjećara će biti mnogo lakše da vodi evidenciju i identifikuje nedostatke i pravovremeno reaguje. Ali, ipak, vrijedi shvatiti da implementacija CRM-a neće postati lijek za probleme, to je samo alat koji svaki korisnik mora pravilno koristiti, evidentirati razlog zahtjeva klijenta, definirati i implementirati finansijske planove, koristiti funkciju podsjetnika, popuniti potrebne papire, sastaviti dnevne finansijske izvještaje. A samo stalnim i ispravnim unosom informacija može se postići željeni efekat. Kako pokazuje praksa i iskustvo naših klijenata, uz pravilno korištenje potencijala CRM programa, uspjeli su značajno proširiti svoju aktivnu bazu klijenata u samo nekoliko mjeseci. Pored već navedenih prednosti naše aplikacije, automatizacija pomaže da se smanji vjerovatnoća grešaka i samim tim smanjuje rizik od finansijskih gubitaka.

CRM sistem prati ostvarenu prodaju, kako u opštim brojevima tako i detaljno po određenim vrstama cvijeća, što će pomoći da se vizualizira pozicija kompanije u kontekstu stvarne dobiti cvjećara. Dolazak robe se registruje u bazi podataka, u skladu sa utvrđenom procedurom i pravilima registracije dokumentacije, uz uvek mogućnost praćenja datuma isporuke i datuma prodaje po boji. Na osnovu ovih podataka mnogo je lakše planirati naknadne isporuke, povećavajući količinu određene sorte za kojom postoji veća potražnja. Ovo i još mnogo toga možete sami naučiti, u praksi, preuzimanjem demo verzije koju distribuiramo besplatno. A ako nakon još nekih neshvatljivih trenutaka, kontaktirajte nas na kontakt brojeve, naši visokoprofesionalni stručnjaci će vas posavjetovati o svim problemima koji se mogu pojaviti!

Naš CRM sistem za cvjećarnicu će pratiti zalihe skladišta, ako se utvrdi nedostatak potrošnog materijala i resursa, odmah će prikazati odgovarajuću poruku na ekranu.

Konfiguracija algoritama cijena se vrši na početku, nakon procesa instalacije, na osnovu interne politike cvjećare. Uprava će dobiti potpune i potpune izvještaje o kretanju prodate robe.

U USU Software je CRM platforma, izračun cijene buketa se konfiguriše na osnovu njegovog sadržaja, vrste cvijeća, potrošnog materijala i materijala za pakovanje.

Inventarizacija će biti mnogo lakša zahvaljujući integraciji programa sa opremom, terminalom za prikupljanje podataka. Pogledajmo ostale pogodnosti koje naš program može ponuditi vašem cvjećaru.

Transparentnost u upravljanju cvjećarskim aktivnostima postiže se zahvaljujući funkcionalnoj analitičkoj jedinici integriranoj u CRM jedinicu. Praćenje rada dostavne službe pomoći će u regulisanju aktivnosti kurira, njihovom rasporedu i definisanju trenutnog radnog statusa svakog od njih.

Unatoč prisutnosti osnovne verzije CRM-a cvjećara, fleksibilno sučelje se može prilagoditi individualnim potrebama poslovanja. Naši stručnjaci će moći optimizirati sve interne komponente, integrirajući ih u zajednički funkcionalni okvir. Nakon formiranja buketa, kreira se poseban obrazac koji označava potrošnju materijala i automatski otpis podataka o zalihama skladišta. Korisnik će imati brz pristup svim potrebnim informacijama, a opcija filtriranja, sortiranja i grupiranja pomoći će im da ih objedini u određene kategorije. Zahvaljujući automatizaciji, lako možete izračunati plate zaposlenih, uzimajući u obzir prihvaćene stope.

Poslovnice prodajnih mjesta objedinjene su u jedinstvenu informatičku mrežu, ali je vidljivost podataka ograničena.

Funkcija revizije rada zaposlenih će pomoći menadžmentu da proceni efikasnost svakog zaposlenog i razvije produktivan sistem motivacije. U bilo kojem trenutku nakon objavljivanja možete napraviti promjene, dodati nove opcije i proširiti mogućnosti. Prednosti sistema se mogu istražiti i prije kupovine, preuzimanjem demo verzije.