Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za automatizaciju cvjećare

Program za automatizaciju cvjećare • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za automatizaciju cvjećare
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program automatizacije cvjećarnice je veoma važan za ovu oblast poslovanja, jer je povezan sa skladištenjem i plasmanom kvarljive robe koja zahtijeva posebne uvjete održavanja i skladištenja. Poštivanje ovih uslova određuje posebnosti računovodstva u takvom poslu. Kako voditi evidenciju u radnji da bi rad bio efikasniji i donosio maksimalan prihod?

I prije otvaranja cvjećare, menadžeru se zacrtavaju različiti zadaci čije će ispravno rješavanje omogućiti da nesmetano i bez problema započnete aktivnosti na tom putu. Ovi zadaci uključuju pitanja kao što su kako voditi evidenciju o ambalaži, je li automatizacija poslovanja cvijeća neophodna za određenu kompaniju, i ako jeste, koji program za automatizaciju cvjećare je najprikladniji i može se koristiti kao program za kontrolu cvijeća u cvjećari , kao i kontrolu robe, kako organizovati najefikasnije upravljanje i mnoga druga pitanja.

Rukovođenje ovakvom vrstom poslovanja podrazumijeva striktno obračunavanje svake serije cvijeća i raznih pomoćnih materijala, poput ambalaže. Ovdje je važno ne samo ispravno evidentirati prodaju u cvjećarnici u cjelini, već i izračunati troškove buketa, kao i obračunati robu.

Program za automatizaciju cvjećarstva omogućit će ne samo kvalitativno organiziranje ovih procesa, već i pojednostaviti cijeli proces prikupljanja, obrade i prikazivanja informacija, minimizirajući utjecaj faktora ljudske greške. Ispravno odabran program automatizacije za cvjećarnicu omogućit će vam da s maksimalnom efikasnošću vodite evidenciju i ispunite sve vaše zahtjeve za programom automatizacije.

Najpopularniji program automatizacije za cvjećarnicu danas je softver USU. Zbog svojih odličnih karakteristika, idealan je za kompanije iz bilo koje oblasti delatnosti - industrija, trgovina, kao i kompanije koje posluju u oblasti pružanja raznih usluga, ali i cvećare.

Karakteristike koje izdvajaju naš program za automatizaciju cvjećara od analognih su visoka kvaliteta izvršenja svih zadataka, pouzdanost, dostupnost za bilo koji budžet, kao i blizak rad sa našim programerima, koji će vam uvijek pomoći da pronađete najbolju opciju rješenja problema. .

Da biste bolje pogledali sve karakteristike softvera za automatizaciju USU Software-a, možete preuzeti njegovu demo verziju sa naše web stranice, ali za sada, pogledajmo samo neke od njih.

Program za automatizaciju prodajnog mjesta za cvijeće može podržati i korporativnu mrežu i daljinski pristup. Ovaj program za automatizaciju vam omogućava da sačuvate neograničen broj rezervnih kopija baze podataka.

Fleksibilnost našeg softvera za automatizaciju omogućava našim stručnjacima da ga prilagode potrebama svakog klijenta. Naš program automatizacije pruža visokokvalitetan sistem zaštite informacija. Naša kompanija nudi dva sata tehničkog održavanja softvera za automatizaciju cvjećarstva na poklon za svaki primjerak programa koji kupite. Oznake otvorenih prozora u programu za automatizaciju omogućavaju vam brzo prebacivanje s jedne operacije na drugu. Radovi na održavanju našeg programa automatizacije ne uključuju nikakve pretplate. Plaćate samo troškove samog programa i broj dodatnih funkcija koje vam mogu zatrebati.

Svi korisnici softvera za automatizaciju mogu individualno prilagoditi izgled svog sistema i mogućnost davanja podataka. Ako trebate prevesti sučelje programa za automatizaciju cvjetnjaka na bilo koji jezik, naši stručnjaci će vam pomoći. Program za automatizaciju prodajnog mjesta cvjećara vam omogućava da definirate prava pristupa za svakog korisnika ili odjeljenje. Sve funkcije sistema za automatizaciju prodaje cveća grupisane su u zgodne module koji se nalaze na levoj strani radnog ekrana. Za nabavku, softver za automatizaciju filijala kompanije pruža širok spektar funkcija koje omogućavaju kontrolu svih dolaznih naloga i njihovo izvršenje. Uz pomoć ovog programa upravljanja moći ćete na vrijeme uočiti nedostatak bilo kojeg proizvoda ili potrošnog materijala u skladištu. Za uspostavljanje skladišnog knjigovodstva, naša aplikacija vam omogućava pregled različitih izvještaja o materijalu i generiranje izvještaja o svakom kretanju robe.

Uz pomoć USU softvera možete izračunati kalkulaciju svakog buketa, cijenu svakog cvijeta i druge troškove. Softver USU će vam omogućiti brzu i efikasnu provjeru inventara. Naša aplikacija za računovodstvo cvjećara nudi mogućnost sastavljanja različitih cjenovnika od različitih kategorija kupaca, kao i omogućava vam da uspostavite efikasan rad sa kupcima, stvarajući jedinstvenu bazu kupaca. Svakom kupcu, koristeći softver za automatizaciju trgovačke kompanije, može se dodijeliti status; na primjer, 'potencijalni kupac', 'aktivni kupac' i još mnogo toga.

Naš softver za automatizaciju cvjećara podržava više vrsta plaćanja. Ako postoji bilo kakav dug, naš razvoj automatizacije cvjećara pomoći će vam da vidite i držite svoju obuku pod kontrolom. Ovaj program ima mogućnost integracije sa različitom komercijalnom opremom. U programu za automatizaciju maloprodaje možete lako izračunati plate zaposlenih u trgovini, uzimajući u obzir različite faktore.