Crm za mrežnu kompaniju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za mrežnu kompaniju

Crm za mrežnu kompaniju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM mrežne kompanije je, strogo govoreći, vitalno sredstvo za organizovanje aktivnosti, uzimajući u obzir specifičnosti multilevel marketinga. U određenom smislu, svi zaposleni u takvoj kompaniji su, uglavnom, istovremeno i njeni kupci (često su to oni koji imaju obavezu da nabavljaju određenu količinu robe sedmično, mjesečno itd. za svoje potrošnja). Mrežni marketing je maloprodajni koncept koji se odvija izvan trgovina ili bilo kojeg fiksnog prodajnog mjesta (i stoga praktično ne može funkcionirati izvan CRM-a). Tržište robe prolazi kroz mrežu distributera-prodajnih agenata, od kojih svaki može stvoriti svoj tim agenata (tzv. 'filijala'). U ovom slučaju, prihod menadžera agencije uključuje, pored provizije na lično prodatu robu, dodatne količine bonusa koje prodaju članovi tima koji mu odgovaraju. Odnosno, mrežno preduzeće prodaje proizvode isključivo u vidu direktne prodaje, najčešće putem ličnih kontakata, direktnih kontakata sa kupcima, uspostavljenih na najrazličitijim zamislivim mestima. Ovdje je CRM, opet, veoma tražen. Mrežne kompanije se često nazivaju piramidama, jer princip njihovog stvaranja i razvoja pretpostavlja stalno povećanje broja učesnika, vezanih za manje ili više velike grane (okružne, opštinske, regionalne itd.), što se naziva silazno i eksterno. U stvari, struktura mreže je održiva samo pod uslovom stalnog širenja. Kada se taj rast zaustavi, prodaja i prihodi organizacije počinju da padaju. Proizvodne organizacije koje biraju mrežni marketing kao ključni princip za organizaciju prodajnog sistema ne troše novac na iznajmljivanje poslovnog i maloprodajnog prostora, održavanje i sigurnost. Oni čak mogu sebi priuštiti da ne gube vrijeme na registraciju pravnih subjekata prodaje, vođenje urednog knjigovodstva i poreznog računovodstva, itd.

Budući da mrežno poslovanje direktno i direktno zavisi od broja uključenih distributera i kupaca koje privlače, CRM postaje gotovo nezamjenjiv alat za upravljanje. U mrežnim strukturama potrebno je precizno, detaljno i bez grešaka računovodstvo, budući da su sistemi obračuna naknade i plaćanja prilično složeni. USU Software System je razvio savremeni mrežni marketing poslovni softver koji sadrži kompletan skup funkcija neophodnih za ovu vrstu poslovanja. Hijerarhijska baza podataka sadrži kontakte i detaljnu istoriju rada svih učesnika piramide, bez izuzetka, distribuiranu po filijalama i distributerima. Matematički aparat koji se koristi u CRM softveru USU omogućava izračunavanje i definisanje ličnih stopa nagrađivanja ne samo za rukovodioce filijala, već i prema svakom običnom učesniku. Program sadrži sve alate za kompletno finansijsko računovodstvo, uključujući kontrolu prihoda i tekućih rashoda, sprovođenje svih vrsta kalkulacija (troškova, dobiti i sl.), formiranje analitičkih izveštaja itd. CRM omogućava evidentiranje svih transakcija (prodaja, kupovina, itd.) uz naknadno automatsko obračunavanje naknade u određenom trenutku. Istovremeno, princip hijerarhije omogućava svakom članu kompanije za mrežni marketing da u bazi podataka vidi samo one informacije kojima ima pristup.

Network Enterprise CRM je osnovni element USU softvera za marketinške organizacije na više nivoa. Program omogućava automatizaciju osnovnih računovodstvenih i poslovnih procesa. Podešavanja se vrše individualno za datu kompaniju, uzimajući u obzir specifičnosti i obim njene delatnosti. USU softver je kreiran od strane profesionalnih programera i usklađen je sa IT standardima savremenog svijeta. Interfejs je postavljen vrlo jasno i logično i ne zahtijeva puno vremena i truda za savladavanje. Početne informacije u CRM i računovodstvenim modulima mogu se unijeti ručno ili uvozom iz drugih uredskih programa. Baza podataka je izgrađena na hijerarhijskim principima, nivo pristupa svakog učesnika je strogo definisan (ne može da vidi više od onoga što mu je dozvoljeno). CRM alati su dizajnirani da obezbede najbližu moguću interakciju između zaposlenih i kupaca na osnovu direktne prodaje i ličnih kontakata. Informacioni sistem sadrži kontakte svih učesnika u piramidi, detaljnu istoriju njihovog rada, kao i raspodelu zaposlenih po filijalama i njihovim nadzornim distributerima. Tabele sa navedenim formulama vam omogućavaju da striktno na vreme izračunate i obračunate naknadu prema ličnim koeficijentima. Za menadžment koji vodi kompaniju obezbjeđen je set izvještaja menadžmenta koji odražavaju trenutno stanje, realizaciju planova prodaje, učinak filijala i pojedinačnih zaposlenika, dinamiku i sezonskost prodaje itd. CRM bilježi sve transakcije, kreira automatske podsjetnike na razne akcije planirane za kupce itd.

USU softver nudi mogućnost integracije najnovijih tehnologija koje mrežnoj kompaniji daju reputaciju moderne i orijentirane na kupce. Uz pomoć ugrađenog planera, korisnici mogu kreirati raspored rezervnih kopija, postaviti parametre za analitičke izvještaje i zakazati sve sistemske radnje. U sklopu dodatne narudžbe u CRM modulu mogu se aktivirati mobilne aplikacije za kupce i zaposlene u kompaniji za mrežni marketing.