Program za mrežnu kompaniju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za mrežnu kompaniju

Program za mrežnu kompaniju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za umreženu kompaniju je najvažniji alat u ovom trenutku, uzimajući u obzir sve veću konkurenciju svakodnevnog života i jednostavno potrebu. Potražnja stvara ponudu, pa stoga tržište ima raznolik izbor svih vrsta korporativnih mrežnih sistema, koji se razlikuju po modularnom sastavu, cijeni i dodatnim karakteristikama. Veoma je teško pronaći vrijedan program mrežne kompanije, ali je neophodan. Kako ne bismo gubili mnogo vremena i finansijskih sredstava, sa ponosom vam predstavljamo naš automatizovani program za poslovanje u umreženoj kompaniji, koji olakšava izvođenje zadatka bilo koje složenosti i obima. Niska cijena, bez mjesečne naknade, proširena modularna struktura, udoban i lijep interfejs, najmanje što želimo da vam ponudimo. Kako biste saznali više o ostalim funkcionalnostima i modulima razvijenim osobno za Vas, kontaktirajte naše konsultante, koji osim odgovora na pitanja, pomažu i pri instalaciji.

Multitasking interfejs je pogodan za praktičnost i razumevanje svakog korisnika, čak i neiskusnog, s obzirom na lakoću i efikasnost programa. Program vam omogućava da kompetentno planirate radne aktivnosti, podsjećajući vas na planirane zadatke unaprijed. Za rad u programu korisnici ne moraju čekati na red, ali u isto vrijeme počinju sa osobnim login-om i lozinkom, kao i određenim pravima korištenja, što daje dodatnu zaštitu podataka, posebno kupaca. . Program za umreženo preduzeće može se integrisati sa bilo kojim programom, što takođe pojednostavljuje zadatak, optimizuje radno vreme, u koje nema potrebe za višestrukim unosom podataka, preračunavanjem troškova i prihoda, kao i pisanjem dokumenata, izveštaja, prateće dokumentacije . Integracija sa skladišnim uređajima omogućava vođenje skladišnog knjigovodstva, pravilno izračunavanje raspoloživosti robe i blagovremeno dopunjavanje potrebnih artikala. Obračun, primanje uplata i povlačenje sredstava za mrežne korisnike uzimajući u obzir obračun bonusa i plata vrši se automatski. Moguća je gotovinska i bezgotovinska plaćanja. Nadalje, korištenjem mobilne aplikacije postaje zgodno i brzo naručivanje, plaćanje, podizanje sredstava, kako od strane distributera tako i od kupaca, primajući potrebne informacije. Koristeći podatke iz jedne baze korisnika, možete slati SMS, MMS ili e-mail poruke, selektivno ili preko cijele baze, obavještavajući vas o različitim događajima, o dolasku robe, o potrebi plaćanja, o promocijama itd. Program se lako integriše sa različitim uređajima i aplikacijama, a takođe objedinjuje neograničen broj ekspozitura i ekspozitura, vodeći računa o realizaciji višekorisničkog modaliteta, bez obzira na obim prodaje, definisane ciljeve. U programu za mrežnu kompaniju, dodijeljeni zadaci se mogu izvršavati automatski, kao što su backup, inventar, slanje poruka, obračun isplata zaposlenima.

Koristite demo verziju i više neće biti potrebe za nagađanjem, gubitkom vremena. Probna verzija programa je potpuno besplatna, tako da ništa nećete propustiti, naprotiv, već od prvih dana ćete dobiti vidljive rezultate.

Mrežna kompanija, koja implementira program, može se nositi sa bilo kojim zadatkom, brzo dovršavajući dodijeljene zadatke, trošeći minimalno vrijeme i dobijajući maksimalnu korist.

USU softverski program generiše izvještaje, dokumente, prilagođavajući se potrebnim formatima dokumenata. Možete konsolidovati korporativnu informacijsku mrežu integracijom različitih veza i zaposlenih. Uz mrežnu vezu, možete komunicirati putem dijaloškog okvira. Menadžer može kontrolisati sve proizvodne procese direktno sa svog radnog mjesta. Postoji mogućnost daljinskog pristupa programu putem mobilnog programa, uz integraciju putem interneta. Automatsko slanje SMS, MMS, Email poruka vrši se grupno ili pojedinačno svakom kupcu, obavještavajući o raznim promocijama, akumulaciji bonusa, prispjeću robe itd. Održava se jedinstvena CRM baza podataka svih kupaca. Konstantno ažuriranje podataka doprinosi kvalitetnom radu u umreženom preduzeću. Moduli se mogu dalje razvijati pojedinačno prema vašoj narudžbi. Inventar se može pokrenuti van mreže. Dopunjavanje proizvoda vrši se čim prestane traženi proizvod. Višekorisnički način rada omogućava precizan rad za neograničen broj korisnika koji mogu raditi preko lokalne mreže, razmjenjivati informacije i dokumentaciju. Obračun, obračun dobiti i rashoda, vrši se prilikom integracije bilo kojeg programa u sistem. Formiranje izvještaja i dokumenata vrši se pomoću šablona i uzoraka, koji se također mogu kreirati ili preuzeti sa Interneta.

Svi procesi koji se obavljaju u programu se automatski pohranjuju za kasniju analizu rada svakog tima. Niska cijena programa, bez dodatnih troškova, zadovoljava sve organizacije u mreži. Program samostalno prikuplja kamate i bonuse, računajući prema datim formulama. Razgraničenje prava korisnika je omogućeno u skladu sa pouzdanom zaštitom svih podataka mrežne kompanije. Program vam omogućava da povećate status, profitabilnost i privučete više kupaca u mrežnu kompaniju. Planirani zadaci se uvijek obavljaju na vrijeme. Mrežni marketing je legalna djelatnost. Etički principi mrežnog marketinga su nesporni. Mrežni marketing kompanija je veoma progresivna i prilagođena metoda trgovanja, a naš USU Software program je profitabilna investicija u budući razvoj vašeg poslovanja.