Crm za piramidu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za piramidu

Crm za piramidu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Pyramid CRM automatizuje i poboljšava kvalitet celokupne organizacije. Osim toga, CRM program za piramidu omogućava prikupljanje i pohranu podataka svih novih kupaca i održava ih u toku, što je nezamjenjiva organizacijska pomoć. U piramidalnim djelatnostima potrebno je ne samo evidentirati prodaju i njihove iznose, već i voditi evidenciju o prodaji svakog zaposlenog, to je neophodno za utvrđivanje aktivnosti svakog zaposlenog.

Pyramid CRM generiše veliki broj tipova izveštaja, a takođe možete generisati izveštaje prema određenim kriterijumima i potrebnim indikatorima. Ako su vam potrebne posebne postavke za izvještavanje, možete se obratiti našem tehničkom odjelu i oni dodaju funkciju izvješćivanja s potrebnim postavkama.

Postoji mnogo varijacija u softveru za izvještavanje, ali svi izvještaji su podijeljeni u dvije grupe - gotovina i depozit.

Prilikom popunjavanja izvještaja o kretanju sredstava možete postaviti period koji vas zanima. Također možete odrediti željene ili zanimljive načine plaćanja. Rezultirajući izvještaj nije samo u tabelarnom formatu, već, ako je potrebno, sadrži grafikone ili dijagrame. Možete generirati opću finansijsku statistiku za prethodnu godinu i prethodni mjesec ili bilo koji drugi željeni period. Uz softver piramide, upravljanje cjelokupnom organizacijom, finansijskim i skladišnim dijelovima je jednostavno i pouzdano.

U softveru CRM piramide formira se baza zaposlenih i partnera kompanije i registruje se pripisivanje svakog od njih svom distributeru. Svaki zaposlenik prima isplate u zavisnosti od usklađenosti ili neusklađenosti sa definisanim planom, obračun vrši koncesionar u automatskom režimu. Aktivnost je automatizovana jer softver prilikom kupovine automatski izračunava iznose koji se plaćaju distributeru, a takođe dopunjuje podatke o kupovinama koje je izvršio distributer, što je neophodno za naknadni obračun plaćanja. U piramidalnom CRM sistemu pristup je podeljen po pravima i pozicijama, svaki zaposleni ima pristup samo informacijama neophodnim za obavljanje funkcija. Rukovodilac organizacije ili odgovorno lice ima pristup svim podacima o aktivnostima, mogućnost pregleda statistike o svim podacima i generisanja izveštaja o potrebnim indikatorima i kriterijumima.

CRM za Pyramid ne samo da čuva sve podatke u softveru, već i kreira rezervnu kopiju svih podataka za pouzdaniju sigurnost. Pyramid CRM ima funkciju rasporeda, zahvaljujući kojoj možete efikasnije planirati radno vrijeme, sve fiksne zadatke, a softver automatski dodaje zadatke ako ima dovoljno slobodnog vremena u tekućem ili sljedećem radnom danu.

Za početak rada u CRM sistemu potrebno je da unesete potrebne podatke, ne traje mnogo vremena, a sve informacije i radni podaci se automatski prenose iz tabela ili programa koje ste ranije koristili.

Uslužni program ima vrlo praktično i intuitivno sučelje, s kojim ćete naučiti raditi u samo nekoliko praktičnih lekcija. Svaki zaposlenik posebno konfigurira dizajn radne površine, CRM baza podataka ima ogroman broj opcija dizajna od kojih možete odabrati najprikladniju i najudobniju. Formiranje jedinstvene baze kupaca i distributera. Mogućnost traženja kupca ili distributera u CRM-u za piramidu po prezimenu, broju telefona i drugim navedenim podacima. Pyramid CRM vam omogućava da pretražujete kupce ili distributere po jednom ili više polja, što vam omogućava da pronađete ljude iz željenog grada iz cijele baze podataka ili pronađete druge potrebne indikatore. CRM automatski identifikuje najaktivnije i najproduktivnije zaposlene. CRM sistem grupiše sve podatke o radu prema potrebnim kriterijumima i indikatorima. Mogućnost formiranja mailing lista korištenjem SMS poruka ili e-pošte, koje obavještavaju kupce o nadolazećim promocijama, popustima i odličnim ponudama. Slanje pisama i poruka može se vršiti bez obzira na zemlju prebivališta korisnika. Prije slanja mailinga, CRM automatski izračunava cijenu slanja svih poruka na mailing listi. Sistem može kreirati i sačuvati šablone za korespondenciju, koji se koriste po potrebi. Uz korištenje softvera za automatizaciju, povećava se prestiž vaše organizacije. CRM sistem za piramidu može automatski planirati aktivnosti kompanije i koordinirati sve radne procese. Program ima funkciju generisanja izvještaja o radu osoblja, izvještaj može biti opći, ili ga mogu generirati odjeli ili za svakog zaposlenika posebno. Uz automatizirani softver, čak i najsloženiji korporativni ciljevi mogu se postići za kratko vrijeme.

U softveru možete označiti osobe koje ne žele primati bilten na svoj mobilni telefon ili e-mail. Svaka izvršena uplata se čuva sa naznakom sredstava, kasnije možete locirati u platnom sistemu koji je izvršen na određeni način. Softver ima mogućnost čuvanja i održavanja statistike o kretanju svih sredstava kao što su primanje, slanje ili povlačenje. Program USU Software ima mnogo više funkcija za poboljšanje kvaliteta aktivnosti i njihove efikasnosti!

Devedesetih godina prošlog stoljeća mrežni marketing je postao jedan od najbrže rastućih metoda trgovine i distribucije roba i usluga. Dobio je zasluženo i široko priznanje ne samo u Americi, već i širom svijeta. Mi, pak, pratimo napredak i predstavljamo vam koristan sistem iz USU Software-a za poslovnu piramidu.