Softver za mrežni marketing
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za mrežni marketing

Softver za mrežni marketing • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za mrežni marketing vam omogućava da kontrolišete i finansijske i magacinske poslove, revidirate i analizirate finansijske aktivnosti, uključujući obračune za učesnike, uzimajući u obzir prodaju i provizije, beležite i unosite podatke, popravljate i izračunavate direktno u softveru. Postoji veliki izbor ponuda na tržištu, ali najbolji softver za mrežni marketing je USU Software sistem, koji se izdvaja po pristupačnoj ceni, bez mesečne naknade, velikom izboru modula, uz mogućnost razvoja personalnih modula za vašu kompaniju u mrežnom marketingu, kao i općenito razumljivo i lijepo sučelje sa multiplayer modom, što je nesumnjivo zgodno, čak i ako sjedište članova tima još nije veliko.

Glavni zadatak softvera za mrežni marketing je smanjenje svih troškova, uključujući minimiziranje radnog vremena, optimizaciju upravljanja i finansijskog računovodstva, povećanje efikasnosti, kvaliteta i efikasnosti. Sve operacije su automatizovane, što još jednom doprinosi rastu i unapređenju statusa kompanije. Softver koji je jednostavan za korištenje ne zahtijeva puno vremena za savladavanje, potrebno je samo da se upoznate sa kratkim video kursom. Stil i dizajn radne površine, svaki korisnik sam prilagođava, na njegov zahtjev, pogodnost za obavljanje operativnih poslova. Svakom korisniku se dodjeljuje login i lozinka, što omogućava pristup njegovom ličnom računu, snimanje svake radnje, uzimajući u obzir registraciju svih operacija. Razlikovanje korisničkih prava i korišćenje različitih informacija o proizvodima, o kupcima je pouzdano zaštićeno i automatski pohranjeno na udaljenom serveru u obliku rezervne kopije. Željene materijale možete dobiti sa dostupne liste koristeći kontekstualnu tražilicu, što smanjuje troškove vremena i doprinosi brzom završetku posla.

Implementacija softvera podržava održavanje nekoliko tabela, dnevnika i baza podataka. Na primjer, baza podataka kupaca pruža zaposlenicima potpune informacije o kupcima, izvršenim i planiranim transakcijama, statusu plaćanja i isporuke narudžbe itd. Koristeći kontakt brojeve i adrese, možete slati SMS i MMS poruke, e-mail na brojeve mobilnih telefona i e-mail da vas informišete o raznim događajima, promocijama i popustima, kao i o datumima isporuke i isporuke robe. Plaćanja u gotovini a ne u gotovini, u bilo kojoj valuti koja je pogodna za svakoga, program lako pretvara novac. Obračun, fakturisanje, dokumentacija, izveštaji se obavljaju automatski, što skraćuje vreme rada, sa najvećom preciznošću, kao i blagovremeno. Softver se integriše sa video kamerama, raznim sistemima kao što je specijalni marketinški softver, kao i uređajima za kontrolu i upravljanje skladištem.

Da ne bismo uzalud gubili vrijeme, već počeli raditi sa softverom, ali i dalje sumnjajući, postoji probna verzija koja za nekoliko dana dokazuje svoju efikasnost i neophodnost. Demo verzija je dostupna na našoj web stranici besplatno i možete dobiti dodatne savjete od naših stručnjaka. Drago nam je zbog plodne saradnje.

Softver obavlja različite operacije prema definisanim vremenskim okvirima.

Uzimajući u obzir unesene koeficijente, u zavisnosti od individualnog razmatranja popusta i bonusa, vrše se različiti troškovi prema preračunu prema cjeniku. Zaposleni mogu unositi i primati podatke istovremeno, razmjenjujući ih na lokalnoj mreži, uzimajući u obzir višekorisnički način rada. Kada otvorite dokument, softver za mrežni marketing blokira pristup drugim članovima tima tako da nema grešaka ili zabune. Podatke ili dokumente je moguće dobiti samo uz određena prava pristupa njima, što je neophodno radi veće zaštite ličnih podataka. Server može pohraniti neograničene količine informacija. Rezervna kopija vam omogućava da pohranite dokumentaciju na neograničen vremenski period, uz nepotpunu pouzdanost i sigurnost. Kontekstualni pretraživač obezbeđuje potrebne materijale, broji minute. Konsolidacija neograničenog broja poslovnica, kada se više organizacija pridruži mreži. Svaki korisnik dobija ličnu prijavu i lozinku. Formiranje izvještaja i dokumenata se vrši automatski pomoću softvera. Održavanje velike CRM baze podataka, uz potpuno održavanje potrebnih informacija o klijentima. Plaćanja se mogu prihvatiti u gotovini na blagajni ili bezgotovinskom putem terminala, elektronskih novčanika, platnih kartica ili računa.

Sve operacije izvršene u softveru se čuvaju za dalju analizu ili otkrivanje kršenja. Softver za mrežni marketing koji podržava razdvajanje korisničkih prava. Daljinski pristup, upravljanje, analiza i prodaja mogu se obaviti putem mobilne aplikacije dostupne zaposlenima i kupcima. Poruke sa informativnim podacima šalju se korisnicima putem SMS-a, MMS-a, e-maila, masovno ili selektivno. Integracija sa sličnim softverskim sistemom obezbeđuje tačnost i optimizaciju procesa rada, vođenje tačnog računovodstva, obračunavanje bonusa, kontrolu ispravnosti plaćanja i generisanje izveštaja za fiskalne odbore.

Uz integraciju sa više uređaja, upravljanje skladištem je uvijek u redu. Inventura se može vršiti za svu robu ili selektivno, sa automatskim popunjavanjem i odlaganjem. Redovno ažuriranje podataka osigurava tačnost rada svih odjela mreže. Lako integriran mrežni marketing, pojednostavljenje procesa i povećanje statusa i profitabilnosti. Softver je u interakciji sa telefonijom PBX-a, primajući sve informacije od korisnika, po dolaznim pozivima.