Crm za multilevel marketing
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za multilevel marketing

Crm za multilevel marketing • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Višerazinski marketing CRM optimizira i automatizira veliki broj funkcija koje se moraju izvršiti za kontrolu multilevel marketinga, piramidalnog ili mrežnog marketinga. U multi-level marketing CRM-u u automatizovanom režimu, sve prodaje su podeljene po imenima zaposlenih, u mrežnom marketingu ili piramidalnoj šemi morate tačno da znate ko je izvršio prodaju. Na osnovu dobijenih podataka moguće je generisati statistiku ili izveštaj o tome koliko je prodao svaki radnik i identifikovati najbolje zaposlene u mesecu ili drugom željenom periodu. Takođe u multilevel marketing CRM-u možete generisati veliki broj tipova izveštaja prema bilo kojoj nameni i zahtevu. Ako trebate dodati određenu vrstu izvještaja, možete kontaktirati našu tehničku podršku i potrebnu vrstu izvještaja izraditi pojedinačno.

Svi izveštaji generisani u CRM višeslojnom marketinškom programu podeljeni su u dve oblasti - gotovina i depozit. Uz pomoć svih izvještaja dostupnih za obuku u CRM-u, možete napraviti osnovne tipove izvještaja.

U dokumentaciji fonda možete kreirati izvještaj za određeni period u kojem su izvršene uplate ili napraviti statistiku o izvršenim uplatama na određeni način. Generirana statistika sadrži ne samo digitalni dizajn već i dijagrame ako je potrebno. Prema statističkim podacima, moguće je pratiti prijem i potrošnju resursa multilevel marketinške kompanije, koja se može podijeliti na mjesece ili godine. Iz priloženih dijagrama možete vizualno razumjeti dinamiku aktivnosti i njene rezultate. Kada se izvrši CRM kupovina, ne samo da se bilježe sve izvršene prodaje i čuvaju se podaci o zaposleniku koji ih je izvršio, već se i osoba koja je izvršila kupovinu dodjeljuje radniku. Ova funkcija je potrebna za mrežni marketing ili marketing na više nivoa. Nakon izvršene kupovine, kupac se dodjeljuje zaposleniku prodavca. CRM automatski formira jedinstvenu bazu klijenata sa vašim podacima, uzimajući u obzir njihovu konsolidaciju.

U CRM-u je moguće prilagoditi nivo naknade u zavisnosti od ispunjenja ličnih ili opštih koeficijenata. CRM softver automatski generiše isplate za svakog radnika, uzimajući u obzir broj svih prodaja, novih ljudi koji su ušli u sistem i druge poduzete ciljane radnje.

CRM sistem omogućava automatsko obračunavanje beneficija zaposlenima kada zaposleni vrše kupovine koje su im dodijeljene. CRM u automatskom režimu ne samo da izračunava uplatu za kupovine registrovanih ljudi, već i beleži ove podatke kako bi generisala izveštaje o broju prodaja i privučenih ljudi.

Višeslojni marketing CRM sistem obezbeđuje kompletne finansijske izveštaje, uključujući obračun troškova, prihoda i dobiti, kao i druge vrste analitičkih izveštaja i statistike. Razdvajanje prava delovanja u sistemu za svakog zaposlenog, pri čemu svaki zaposleni ima mogućnost da vidi sve potrebne informacije, uzimajući u obzir njegov status u salonu. Uz pomoć CRM-a za multilevel marketing, upravljanje i kontrola mrežne ili piramidalne aktivnosti postaje jednostavan i automatizovan proces, kao i pouzdana i precizna kontrola. Postoji nekoliko prednosti automatizovanog CRM-a, a jedna od glavnih je precizno obračunavanje svih ostvarenih prodaja, primljenih iznosa i nemogućnost ručnog menjanja podataka. Formiranje jedinstvene baze podataka svih zaposlenih uz očuvanje kontakt podataka. Mogućnost pronalaženja željenog klijenta po prezimenu, imenu, broju telefona i drugim pohranjenim podacima. U CRM sistemu moguće je locirati kupce po određenim podacima, na primjer, po željenom gradu i drugim. Uz pomoć softvera možete pronaći kupce sa najviše kupovine. Po potrebi u CRM-u možete grupirati podatke prema željenim kategorijama, kriterijumima i indikatorima.

CRM za marketing na više nivoa može generirati i slati masovne SMS poruke ili e-poruke kako bi obavijestio klijente organizacije o predstojećim promocijama, popustima ili posebnim ponudama. Poruke i e-mailovi se šalju bez obzira na zemlju prebivališta primaoca. Prije implementacije svakog slanja, CRM sistem izračunava ukupni trošak i generiše dokument sa svim stavkama koje zbrajaju ukupnu vrijednost.

U CRM sistemu je moguće kreirati šablone za slanje poruka. CRM sistem za automatizaciju marketinškog rada na više nivoa ne samo da privlači mnoge kupce, već i poboljšava imidž na tržištu. U CRM sistemu je dostupna funkcija planiranja, zahvaljujući kojoj je zagarantovano najefikasnije upravljanje čitavom kompanijom. Na našoj web stranici možete preuzeti besplatnu probnu verziju i isprobati CRM dvije sedmice.

U salonu je moguće generirati izvještaj kako o radu cjelokupnog osoblja tako io radu svakog zaposlenika posebno. Uz CRM za automatizaciju, postizanje ciljeva koje je postavila organizacija je mnogo puta brže nego bez softvera. U CRM-u možete odrediti one kupce koji ne trebaju slati poruke i korespondenciju, sistem će kontrolirati odsustvo korespondencije za njihove brojeve. CRM ima modul sa finansijskim informacijama. U ovom modulu možete evidentirati i kontrolirati sve primljene ili povučene iznose novca. Mi, alternativno, pratimo svjetski napredak i predstavljamo vašoj pažnji koristan softverski sistem USU za multilevel marketinške poslove. Program USU Software također ima ogroman broj opcija za kvalitetan rad cijelog poduzeća i postizanje maksimalnih rezultata rada!