Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Kontrola radnog vremena

Kontrola radnog vremena • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Kontrola radnog vremena
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mnoge organizacije kontinuirano prate radno vrijeme, jer je to najpogodniji alat za procjenu efikasnosti zadataka koje obavljaju zaposleni, a postaje i važna funkcija koja utiče na profit, posebno kada je u pitanju plaćanje određenih sati. U slučaju područja projektne aktivnosti ili formata saradnje na daljinu, javljaju se određene poteškoće u kontroli vremenskih indikatora, a praćenje obima obavljenog posla mora se vršiti kontinuirano. Također je važno ne samo voditi evidenciju o radnom vremenu, već i osigurati da ono bude produktivno utrošeno, te da nije bilo lažiranja i imitacije radne aktivnosti, kao što neki zaposleni ponekad pokušavaju učiniti.

Ranije su mnogi menadžeri radije ispunjavali papire, finansijske dnevnike i kontrolu izvještaja o radnom vremenu ručno, na papiru, što direktno utiče na kontrolu obavljenog radnog vremena, a ponekad i završenih projekata, službenih putovanja i još mnogo toga. Nadalje, ove informacije su dostavljene rukovodstvu ili računovodstvu za izradu konsolidovanog izvještaja, ali su se i u ovoj fazi pojavili problemi. Stoga bi prikupljanje statistike, posebno u prisustvu brojnih podređenih i odjeljenja, moglo potrajati, međutim, kao naknadna provjera, odobrenje od strane nadležnih, što znači da nije bilo mogućnosti pravovremenog reagovanja, izmjena planova i strategije. . Kontrola i analiza radnog vremena su ograničeni na određene periode, smanjujući očekivani rezultat odluka menadžmenta. Takođe, ovakvom kontrolom ne treba isključiti uticaj faktora ljudske greške, kada se greškom ili čak namerno u dokument unesu netačni podaci, čime se, u stvari, iskrivljuju konačne informacije u dokumentaciji, što znači da dokumenti ne odražavaju potpunu sliku aktivnosti kompanije. Gore navedeni problemi mogu se riješiti automatizacijom i implementacijom visokokvalitetnog softvera, uključujući praćenje udaljenog osoblja ili stručnjaka koji su često primorani da putuju. Prisustvo digitalnog asistenta i snimanje radnog vremena, kao i kontrola radnji zaposlenih, postaće fokus ukupnog programa povećanja efikasnosti kompanije. Nudimo vam i da se uključite u red uspješnih poduzetnika koji ne mare za vanjske finansijske fluktuacije, kao i promjene u privredi, odabirom kvalitetnog softvera za upravljanje radnim vremenom.

U tako važnu kontrolu treba da bude uključen i profesionalni program kontrole radnog vremena, koji može garantovati tačnost i brzinu dobijenih podataka, uz mogućnost dalje obrade, izlaza u gotovu dokumentaciju, izveštaje. Upravo ovaj format može da obezbedi naš razvoj - Softver USU, koji je rezultat rada stručnjaka specijalista koji razumeju potrebe preduzetnika i posvećeni su olakšavanju implementacije procesa rada i kontrole vremena. Program ima prilagodljivo sučelje tako da kupac može odabrati svoj funkcionalni sadržaj za trenutne zadatke i ciljeve. Pokušali smo stvoriti platformu koja ne bi izazivala poteškoće u domeni, čak i ako se osoba ranije nije susrela sa takvim alatima za kontrolu. Naš napredni razvoj će postati efikasno rešenje i po potrebi organizovati praćenje udaljenih zaposlenih, fiksirati radno vreme i radnje u danu, kako bi se procenila njihova produktivnost i pravilno obračunavale plate. Korisnicima neće biti teško da razumiju svrhu modula i funkcija i počnu primjenjivati glavne prednosti nakon što prođu kratku instrukciju od programera. Kako bi svaki specijalista mogao obavljati svoje funkcije bez narušavanja kvaliteta, kreira se nalog u sistemu koji određuje prava pristupa bazama informacija i opcijama. Istovremeno, program osigurava sigurnost povjerljivih informacija, jer je za unos potrebno unijeti lozinku, prijaviti se, proći identifikaciju. Kontrola korišćenih aplikacija, dokumentacije, datuma završetka projekta vršiće se kontinuirano, kroz dodatni modul implementiran na računarima zaposlenih. Odsustvo značajnih sistemskih zahtjeva za opremu na kojoj će se softver implementirati postaje još jedna prednost u korist odabira naše platforme. Prethodno konfigurisani algoritmi akcija mogu se nezavisno prilagođavati po potrebi, kao i menjati šablone dokumenata i dodavati prave uzorke kako bi se osigurala visokokvalitetna automatizacija svih radnih procedura. Proces instalacije se može dogovoriti na daljinu, što je vrlo relevantan format u pandemiji ili udaljenoj lokaciji kompanije, uloge su također konfigurirane, a zaposlenici vaše kompanije mogu se lako obučiti.

Za digitalnu kontrolu radnog vremena podrazumeva se kreiranje mehanizama koji prate ispravnost zadataka upravljanja, algoritama praćenja korisnika, dok se promene mogu vršiti po potrebi. Tako naš razvoj kontrole radnog vremena postaje idealan alat za povećanje produktivnosti rada u vašoj kompaniji, kako u kancelarijskom okruženju, tako i među ljudima koji rade na daljinu. Za procjenu kvaliteta rada osoblja, menadžment tim treba samo da prouči izvještaje i statistike koje se generišu svaki dan ili u različitim intervalima, čime se obezbjeđuje transparentna kontrola koja se nije mogla postići starim metodama. Da biste kontrolirali šta stručnjak radi u određeno vrijeme, trebali biste otvoriti snimku ekrana, koju program kreira automatski svake minute i prikazuje deset okvira, ali ako je potrebno, možete otvoriti poseban period. Sa stanovišta radnika, prisustvo praćenja i pomoći menadžmenta omogućiće mobilizaciju i racionalno korišćenje radnog vremena zaposlenih.

Pored ovog praćenja, menadžeri će promijeniti način planiranja rada, dodjele zadataka, znajući koliko truda zahtijevaju, prateći obim posla svakog zaposlenog. Softver USU može popuniti digitalne satnice i, u budućnosti, precizno izračunati plate zaposlenih, uzimajući u obzir i kontrolirajući njihov prekovremeni rad i sve bonuse. Zahvaljujući ovom nivou kontrole, brzina obrade podataka, bilo koje količine, će se povećati, odražavajući stvarne pokazatelje troškova rada i troškova. Neposredan prijem izvještaja doprinosi pravovremenoj analizi, a samim tim i razumijevanju stvarnog stanja organizacije. Red u toku rada pomoći će da se izbjegnu greške, nepreciznosti koje su ranije mogle negativno utjecati na rezultate, izvješćivanje ili prilikom prolaska inspekcija, iz ovoga će svaki zaposlenik koristiti pripremljene šablone koji su prošli standardizaciju. Integrisani pristup, implementiran softverskom konfiguracijom, pružiće mnogo više mogućnosti od jednostavnog i mehaničkog upravljanja vremenom, pružajući privrednicima nekoliko prednosti i povećavajući konkurentnost. Kako bi odredili optimalan skup opcija specifičnih za vaše poslovanje, naši stručnjaci će vam pružiti tehničku podršku koristeći bilo koji pogodan oblik komunikacije i pomoći vam pri odabiru.

Naš razvoj se zasniva samo na dokazanoj i dokazanoj tehnologiji upravljanja, što nam omogućava da kupcima ponudimo samo visokokvalitetan sistem za automatizaciju širokog spektra procesa svojstvenih određenom preduzeću. Ovaj savremeni softver se formira za svaku kompaniju pojedinačno, nakon što je prethodno proučen dijagram odjela, nijanse organizacije poslovanja i utvrđivanje potreba ovih kompanija.

Platforma će kontrolisati ne samo pitanja praćenja radnog vremena osoblja i direktnog rada, već i druge operacije vezane za postizanje planiranih ciljeva zapisanih u digitalnoj bazi podataka.

Potrudili smo se da dizajniramo korisničko sučelje našeg razvoja tako da bude što jednostavnije, tako da vam od samog početka i u svakodnevnom radu bude lako razumjeti kako ga koristiti, pružajući iskačuće savjete za korisnike početnike. program. Iako mnogi programi za praćenje radnog vremena zahtijevaju dugotrajnu obuku, savladavanje raznih termina, trošenje mjeseci na to, u slučaju softverske konfiguracije USU Software-a, ovaj korak implementacije kompanije u radni tok može se završiti za nekoliko minuta. sati. Personalizacija i vizuelni dizajn glavnog radnog ekrana i celog interfejsa može se bazirati na željama korisnika, za ovu svrhu kreirano je više od pedeset opcija pozadine, uz instalaciju zvaničnog loga organizacije. Da bi se rad odvijao u skladu sa propisima kompanije iu skladu sa ugovorom o radu, za svakog zaposlenog otvara se poseban račun koji sadrži alate i dokumentaciju neophodnu za obavljanje posla. Unošenje lozinke i informacija o profilu u prozor za unos programa pomoći će da se isključi mogućnost neovlaštenog ometanja, korisnici će dobiti ove identifikacione parametre u trenutku registracije. Prava pristupa za vidljivost informacija, kataloga, kontakata i korištenje funkcionalnosti određuju se posebno za svakog korisnika, ovisno o poziciji zaposlenika, po potrebi ih menadžerski tim može proširiti ili smanjiti.

Višekorisnički način kontrole aplikacije koji aplikacija podržava osigurat će brzinu rada i odsustvo sukoba prilikom spremanja zajedničkog dokumenta kada ga uređuje nekoliko korisnika. Analitički alati ugrađeni u platformu pomoći će vam da prikažete tačnu statistiku o aktivnostima tima tokom dana ili nekog drugog perioda, kako biste ocijenili njegovu aktivnost i pokazatelje produktivnosti. Da biste uporedili aktivnost stručnjaka i koliko racionalno troše plaćene sate, pomoći će vam grafikoni i izvještaji, koji se formiraju prema navedenim postavkama, u potrebnom obliku. Revizija rada podređenih koju provodi sistem će postati osnova za evaluaciju i razvoj efikasne strategije za njihovo motivisanje za postizanje poslovnih ciljeva, podsticanje aktivnih radnika na različite načine.

Razvoj će biti idealan za automatizaciju daljinske saradnje, jer će moći da održi neophodan nivo komunikacije između menadžmenta i drugih odeljenja koristeći modul za razmenu poruka. Čitava arhiva podataka i dokumentacije prikupljena tokom godina postojanja kompanije biće pod pouzdanom zaštitom čak i u slučaju kvara računara, jer će imati rezervnu kopiju baze podataka koja vam omogućava da lako vratite bilo koju vrstu informacija. Imamo jednu od najboljih fleksibilnih cjenovnih politika na tržištu jer smo implementirali mogućnost izbora između niza opcija koje omogućavaju čak i prvim poduzetnicima da automatiziraju svoje poslovanje odabirom osnovne funkcionalnosti, a zatim proširenjem na nove zahtjeve. Probna verzija aplikacije pomoći će vam da naučite neke pogodnosti u praksi, shvatite koliko će se kvalitet kontrole poslovanja i radno vrijeme zaposlenika promijeniti na bolje nakon instaliranja programa.