Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu radnika

Program za kontrolu radnika • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu radnika
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrole radnika u velikoj meri će pomoći menadžmentu kompanije u sprovođenju procesa kontrole poštovanja radnih obaveza kroz savremeni program - USU Software. Tokom teške krizne situacije, mnoge kompanije prebacuju svoje radnike na format rada na daljinu kako bi ostale na površini i smanjile rizik od bankrota. Međutim, uprkos tome što je pronađen izlaz iz ove situacije, nastao je problem u vidu pravovremene kontrole nad formiranjem aktivnosti svakog zaposlenog u kompaniji, jer postoji mnogo faktora i nijansi, koje se moraju uzeti u obzir i pravilno upravljati. To je nemoguće postići bez pomoći modernog kompjuterskog programa koji može optimizirati gotovo sve procese kompanije, pa čak i u udaljenom načinu rada.

Program praćenja radnika razvili su naši vodeći stručnjaci, sa velikom željom da pomognemo mnogim vlasnicima preduzeća da se naviknu na ovu situaciju i pretvore mogućnost praćenja radnika u stvarnost. Trenutno, softver USU je u mogućnosti, kroz multifunkcionalnost, da prebaci bilo koji procenat zaposlenih u kompaniji na daljinski način rada, zahvaljujući mrežnoj i internet podršci, ali je potrebno obezbijediti i informatičku opremu iz menadžmenta i konfigurirati je. Program kontrole radnika vještinom naših stručnjaka ima razvijen sklop funkcija koje su neophodne za obavljanje potrebne kontrole. Zato budite sigurni u korisnost i visok kvalitet našeg razvoja jer program kontrole radnika nudi mnoge funkcije i mogućnosti. Osim toga, unatoč punom skupu različitih alata i složenih algoritama ugrađenih u programski kod, ovu aplikaciju nije teško savladati, pa su čak i početnici u stanju da se nose s njom.

Kreirana mobilna baza će moći pomoći na aktivnoj strani. USU softver je pripremljen za apsolutno svaku kompaniju, uz uvođenje dodatnih funkcija koje garantuju rad na daljinu, bez obzira na obim kompanije. Kontrola nad svakim zaposlenim ne dozvoljava radnom osoblju da se opusti i odvoji od obavljanja poslova tokom radnog dana. Program kontrole radnika je, danas, obavezna pomoć u održavanju nivoa konkurentnosti, uz dobijanje informacija o poštovanju radnog vremena radnika preduzeća. Kompjuterski softver direktora dobijaće niz obaveštenja o svakom zaposlenom o dužim odsustvima sa radnog mesta, gledanju neprikladnih programa, korišćenju raznih igrica o ličnim stvarima i tako dalje. Monitor svakog radnika je prikazan u obliku prozora na radnoj površini direktora kompanije, koji će moći savršeno da razume šta je zaposleni radio tokom dana. U slučaju nemara u obavljanju dužnosti, kazniti pojedine jedinice radnog osoblja novčanom kaznom ili otkazom, a da pritom ne ugrozite ionako tešku ekonomsku situaciju preduzeća.

Svo radno osoblje može raditi na daljinu i komunicirati jedni s drugima, koristeći međusobne informacije u radne svrhe. USU softver pomaže da se važne i potrebne informacije sačuvaju na duži vremenski period koristeći arhiviranje informacija na odabranom sigurnom mjestu. Finansijski tim, uz punu kontrolu nad finansijskim resursima kompanije, u mogućnosti je da daljinski obračunava plate po komadu. Molimo kontaktirajte našu kompaniju sa svim pitanjima koja mogu nastati tokom prelaska na format rada od kuće. Možemo pretpostaviti da ste oduvijek smatrali USU Software prijateljem i pouzdanim pomoćnikom u vođenju potrebnih radnih procesa.

U programu postepeno gradite svoju individualnu bazu klijenata pravnih lica sa bankovnim podacima. Pratite radne aktivnosti zaposlenih gledajući u monitor osoblja. Primajte obavještenja u bazi podataka o dužem odsustvu radnika na radnom mjestu. Kao kontrolu, možete porediti učinak osoblja uz pomoć radnih uloga. U procesu kontrole identifikovati neuredne radnike u preduzeću i preduzeti odgovarajuće mere. U programu je moguće daljinski primiti obračun plaća po komadu sa bilo kojim povećanjem rada.

Obaveze i potraživanja će efikasno kontrolisati formiranje akata međusobnog poravnanja. Ugovori bilo kojeg formata mogu se izraditi u bazi podataka kroz poseban depozit finansijskog dijela ugovora. U programu izračunajte nivo profitabilnosti kupaca koristeći poseban izvještaj u radu. Baza podataka pomaže u obavljanju procesa uvoza informacija, a kasnije iu brzom izvršenju posla. Pokrenite proces inventara u programu koristeći posebnu opremu za bar kodiranje. Uključite se u slanje poruka klijentima u kojima ih obavještavate o proceduri kontrole poslova. Postoji sistem automatskog biranja, koji će pomoći da se klijenti blagovremeno informišu o posmatranju radnika. Program ima funkciju praćenja posebnih rasporeda transporta tereta za dispečere. Doživite povećan nivo znanja na poslu proučavajući poseban priručnik dizajniran za menadžere.

Postoje mnoge druge prednosti koje pruža program kontrole radnika. Za više korisnih informacija posjetite našu službenu web stranicu. Tu je i link za preuzimanje demo verzije programa, gdje se možete upoznati s osnovnim skupom funkcija.