Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun sopstvenog vremena

Program za obračun sopstvenog vremena • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun sopstvenog vremena
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tema aktivnosti računovodstvenog osoblja u preduzeću je uvek aktuelna jer su dobijeni podaci glavni u određivanju plata, obračunavanju bonusa za prekovremeni rad, ali kada je reč o stotinama podređenih, postaje teže kontrolisati prijem relevantnih informacija. i popunjavanje dokumentacije i radi jednostavnosti, program je namijenjen za kontrolu vašeg vremena. Automatizacija kao način prikupljanja i obrade informacija postaje popularna oblast jer može značajno uštedjeti vaše vrijeme, finansije i ljudske resurse. Ali postoje situacije kada je važno voditi računa o rasporedu rada, što nije uvijek racionalno procjenjivati ručno. Stoga mnogi traže program za rješavanje ovih problema.

Osim toga, elektronsko računovodstvo postaje jedina efikasna opcija za organizovanje daljinske saradnje, kada izvođači obavljaju zadatke kod kuće, a interakcija se odvija pomoću računara i interneta. Nije bitno da li treba da pratite svoje radno ili lično vreme u kompaniji, softver mora da ispunjava zahteve visokog kvaliteta, da bude dostupan i razumljiv u smislu funkcionalnosti. U slučaju određenog područja djelovanja, savjetuje se odabir takvih programa na osnovu njihove specijalizacije, usmjerenosti ili prilagodljivosti specifičnim zahtjevima. Programski algoritmi su mnogo efikasniji od ljudi u obradi podataka, dok su brzina i tačnost nekoliko puta veća, što vam omogućava da napustite usluge nekih stručnjaka ili smanjite opterećenje zaposlenih.

Računovodstvene tehnologije su čvrsto ušle u sve sfere života, a poslovanje nije izuzetak. Samo se udio programa automatizacije povećava svake godine. Ako se u početku radilo samo o elektronskom upravljanju dokumentima ili kalkulaciji, sada, uz razne oblike umjetne inteligencije, softver prelazi u pomoćni mod, postajući ravnopravni sudionik u izgradnji uspješne strategije poslovne podrške. Stoga, prilikom odabira programa za obračun vašeg vremena, obratite pažnju ne samo na mogućnosti povezane s aktivnostima zaposlenika, već i na integrirani pristup upravljanju. Za pojedince i freelancere koji trebaju programski definirati trajanje projekata, jednostavne aplikacije će biti dovoljne.

USU Software razvija aplikacije u najrazličitijim oblastima delatnosti, što nam je omogućilo da razvijemo optimalan mehanizam i interfejs koji zadovoljavaju osnovne potrebe svakog preduzetnika. Postavke računovodstvenog programa imaju beskonačne varijacije zbog mogućnosti izbora iz skupa opcija. Program mogu koristiti kako velike organizacije sa više zaposlenih i podružnica, tako i privatni poduzetnici koji rade samostalno, dok će cijena projekta biti različita i regulirana ovisno o odabranoj funkcionalnosti.

Kontrola vremena nije jedina svrha platforme. U stanju je da pruži sveobuhvatnu automatizaciju kombinovanjem svih odeljenja i stručnjaka u zajednički informacioni prostor, stvarajući ugodno okruženje za razmenu informacija, diskusiju i brzo dovršavanje vaših zadataka. Kakva će vaša konfiguracija postati zavisi od navedenih parametara, želja i hitnih zadataka identifikovanih tokom preliminarne analize koju su izvršili programeri nakon prijema aplikacije. Uvažavamo potrebe zaposlenih kako bi rezultat zadovoljio sve aspekte saradnje na poslu. Kako bi se olakšalo rad na daljinu, planirano je uvođenje dodatnog modula, koji počinje da radi istovremeno kada se računar uključi, bez uticaja na brzinu i vreme izvođenja operacija. Samozaposleni treba da provjeravaju vrijeme, procjenjuju pokazatelje učinka, kako bi kompetentnije pristupili obavljanju službenih dužnosti u budućnosti.

Preliminarne faze kreiranja programa i samu proceduru implementacije provode sami kreatori programa, bez potrebe za obustavom uobičajenog ritma i gubitkom produktivnosti. Instalacija se odvija u udaljenom formatu, potrebno je samo omogućiti pristup kompjuterskoj opremi pomoću dodatne javno dostupne aplikacije. Također, daljinski prilagođavamo algoritme, šablone i formule, koji su osnova za ispravno izvođenje i obračun procesa, isključujući slučajne i namjerne greške. Nije teško obučiti buduće korisnike, čak i ako nemaju iskustva u interakciji sa sličnim programima, jer su meni i interfejs kreirani s obzirom na različitu obuku i oduzimaju minimalno vrijeme.

Koristeći program za praćenje vremena, zaposleni će biti motivisani da obavljaju zadatke na vreme, jer sistem podseća na sledeći korak, daje uzorke, što će olakšati i ubrzati pripremu dokumentacije. Menadžment tim, zauzvrat, prima sveobuhvatne izvještaje, koji odražavaju pokazatelje učinka svakog odjela i specijaliste, praćene dijagramima i vizuelnim dijagramima. Svakodnevna priprema statistike o radnjama i radnom vremenu izvršilaca, podijeljenih na periode aktivnosti i neaktivnosti, pomaže u evaluaciji nekoliko indikatora, kao i u izradi efikasne motivacione strategije, ohrabrujući najaktivnije podređene.

Programsko računovodstvo će se odvijati kontinuirano, obrađene informacije se provjeravaju na relevantnost, prisustvo duplikata, što smanjuje količinu dokumentacije sa prazninama. Saradnici ne bi trebali koristiti poziciju i provoditi sate sa ličnim potrebama, pregledavajući zabavne stranice, aplikacije, jer je moguće napraviti listu zabranjenih upotreba. Svaki prekršaj se odmah reflektuje na menadžera, tako da možete konfigurisati rano gašenje, kašnjenje ili dug period neaktivnosti. Korisnici imaju ograničena prava pristupa informacijama, opcijama i zavise od položaja, ovlašćenja, regulisanog od strane administracije. Čak i ulazak u računovodstveni program provode registrirani stručnjaci, svaki put prolazeći kroz identifikaciju odabirom funkcije, unosom login-a i lozinke.

Sistem je pomoćnik za udaljene zaposlenike, jer omogućava kvalitetnu komunikaciju sa kolegama i poslodavcima putem poruka, dokumentacije u posebnom pop-up prozoru. Mogućnost korištenja ažurne baze podataka, kontakata kupaca i izvođača, formula i dokumentacije doprinosi pravilnom i blagovremenom izvršavanju zadataka. Zbog dostupnosti tačnih informacija, poštovanja internih propisa kompanije, pojavit će se novi izgledi za proširenje djelatnosti, pa bi vam partneri i kupci trebali vjerovati. Ako postojeća funkcionalnost više nije dovoljna za podršku trenutnim poslovnim ciljevima, nadogradite vlastiti program kontaktiranjem naših stručnjaka. Oni će vam, koristeći prikladan oblik komunikacije, reći o svim prednostima razvoja i pomoći vam da odaberete optimalan sadržaj.

Univerzalno računovodstvo, koje obezbeđuje USU Software, radikalno menja pristup menadžmentu, preraspoređuje resurse za postizanje ciljeva, a ne punu kontrolu. Zbog brige i prilagodljivosti interfejsa, vlasnici organizacija će imati priliku da kreiraju rešenje koje u potpunosti zadovoljava potrebe, a koje ne može da pruži svaki razvoj. Samo tri modula su sposobna da obezbede obradu, skladištenje, analizu podataka i automatizaciju nekih procesa, iako imaju sličnu internu strukturu da pojednostave kasniji rad i početno razumevanje.

Tim ne mora imati određeno znanje ili iskustvo, dovoljno je imati kompjuter na osnovnom nivou, mi se brinemo za ostalo kada kreiramo promišljen i udoban interfejs. U nekoliko sati kratkog brifinga, programeri će objasniti svrhu modula, njihovu strukturu, glavne funkcije, metode i prednosti aplikacije u različitim poljima aktivnosti. Neovlaštene osobe ne mogu koristiti program, jer je za to potrebno imati odgovarajuća prava pristupa, kao i login, lozinku za ulazak, primaju ih samo zaposleni registrirani u organizaciji.

Vreme svakog podređenog se kontroliše dok se procesi praćenja odvijaju u pozadini, bez ometanja glavne aktivnosti, bez usporavanja operacija, beležeći svaku radnju za sebe. Visoke performanse programa vremenskog obračuna moguća je zahvaljujući višekorisničkom režimu, koji čak i uz istovremeno uključivanje svih zaposlenih ne dozvoljava konflikt čuvanja opšte dokumentacije koja se obrađuje. Specijalisti imaju pristup vlastitim radovima, dokumentima, zajedničkoj informacijskoj bazi, stvarajući na taj način ugodno okruženje za obavljanje zadataka koje definiše menadžment, što je važno i za osiguranje saradnje na daljinu.

Akcioni algoritmi konfigurisani odmah na početku nakon implementacije, primeri iz službene dokumentacije, formule različite složenosti se popravljaju bez ikakvih problema. Narudžba postavljena u elektronski tok dokumenata, kontrola popunjavanja brojnih modela garantuju njihovu ispravnost, dobijanje tačnih informacija i odsustvo problema sa obaveznim provjerama. Menadžer svakog dana prima statistiku o aktivnostima podređenih, gdje se prikazuje ravna linija u obliku svijetlih grafikona, podijeljenih na periode produktivnih zadataka i neaktivnosti, s procentom. Prisustvo snimaka ekrana kompjuterskih ekrana izvođača omogućava proveru trenutnog zaposlenja, ili proučavanje korišćenih aplikacija, fajlova određenog zadatka. Generiraju se nekoliko puta dnevno.

Analitički, finansijski i upravljački izvještaji zasnovani na ažurnim informacijama pomažu u procjeni stvarnog stanja kompanije, donošenju važnih odluka prije nego što uslijed pogrešne strategije nastanu negativne posljedice. Ugodan dodatak kupljenim licencama računovodstvenog programa bit će bonus u vidu dva sata obuke ili tehničkog rada stručnjaka.