Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun vremena

Program za obračun vremena • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun vremena
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za poslovnog čovjeka, osim stvaranja ugodnih radnih uvjeta i kompetentnog odabira stručnjaka, važno je organizirati efikasno računovodstvo njegovih aktivnosti kako se ne bi pretočilo u potpuni plan kada se zaposleni plaše da će pogriješiti, smanjujući motivaciju. . . U ovom slučaju, program za praćenje vremena može postati bitna pomoć. Elektronski algoritmi su sposobni da obezbede efikasan mehanizam za beleženje akcija i utrošenih sati, čineći procese paralelnim sa drugim zadacima dodeljenim programu. Automatizacija je postala prirodan nastavak i nezaobilazan faktor uspješnosti poslovanja kompanije, zamjenjujući standardne metode upravljanja, koje najčešće nisu u stanju da daju pouzdane informacije ili uključuju značajnu količinu resursa.

Savremeni tempo života, a samim tim i privreda, ne dozvoljava nerazuman pristup finansijskoj potrošnji i radu, inače ne treba očekivati planirane rezultate. Pored očigledne potrebe za inovacijama u menadžmentu, preduzetnici se suočavaju sa formatom saradnje na daljinu, kada se sav posao obavlja na daljinu, bez mogućnosti vizuelnog kontakta sa podređenima. Nedostatak stvarne interakcije i realizacije projekata putem kućnog računara postao je značajan problem. Nemoguće je provjeriti kako se troši radno vrijeme, da li specijalista ne ometaju strane stvari, ako koristite zastarjele metode praćenja. Ali, ako se specijalizovani program bavi računovodstvom, onda nema poteškoća s ovim pitanjima, jer su elektronski algoritmi u stanju da sistematiziraju pristup upravljanju, preuzmu obradu i skladištenje relevantnih informacija, koje služe kao glavni izvor procjene. produktivnost momaka. Naravno, veliki izbor programa koji su predstavljeni na Internetu omogućava vam da odaberete odgovarajuće rješenje, ali to može potrajati mjesecima, jer svaki programer nudi određene upute, neko je fokusiran na funkcionalnost, nekoga zanima jednostavnost korištenja, ali pronalaženje gotovo nestvarno savršene opcije. Stoga, prilikom odabira programa za obračunavanje vremena na računaru u realnom vremenu, treba privući softver koji se prilagođava zahtjevima klijenta kako bi bili sigurni u postizanje očekivanog rezultata.

Računarski računski program u realnom vremenu napravljen je uz korištenje savremenih tehnologija. Ovo su glavne mogućnosti USU Software-a, rezultat rada tima profesionalaca koji razumiju potrebe poslovanja. Naša kompanija je već dugi niz godina na tržištu informacionih tehnologija i uspela je da zadobije poverenje stotina organizacija iz različitih oblasti delatnosti. Veliko iskustvo i individualni pristup automatizaciji omogućavaju nam da ponudimo kupcu upravo onaj sistem koji mu je potreban, sa stvarnim problemima i zadacima. Fleksibilnost interfejsa vam omogućava da odaberete skup funkcija koji odgovara trenutnim potrebama organizacije, da ga promenite tokom vremena kako biste ispunili promenljive uslove, putem nadogradnje.

Stručnjaci izgrađuju i testiraju gotovu platformu, koja pomaže u postizanju visokokvalitetnog programa prilagođenog stvarnom radnom prostoru, gdje ga možete početi koristiti već od prvih dana. Razvoj efikasno upravlja upravljanjem udaljenim radnicima i da bi se to osiguralo, modul za praćenje se implementira na računarima. U trenutku kada se uređaj uključi, konfiguracija počinje da radi, prati ne samo korišćenje vremenskih resursa, već i radnje korisnika, upoređujući ih sa konfigurisanim algoritmima procesa, ispravljajući eventualna kršenja.

Program obračuna vremena, sa svim svojim funkcionalnostima, ostaje lak za razumijevanje i učenje, čak i za početnike, što omogućava uključenje cijelog osoblja. Programeri pomažu u razumijevanju svrhe opcija, strukture modula i prednosti njihovog korištenja organiziranjem kursa na daljinu, koji traje nekoliko sati. Nemojte imati dodatne finansijske troškove za nadogradnju računara ili plaćanje mjesečne naknade. Licence se stiču prema broju korisnika, satima rada stručnjaka. Fleksibilna politika cijena omogućava automatizaciju računovodstva kako u malim kompanijama s malim brojem zaposlenih, tako i u velikim kompanijama sa širokom geografijom podružnica. Obezbeđena je besplatna demo verzija računovodstvenog programa, koja je ograničena u smislu upotrebe, ali je dovoljna za procenu glavnih parametara.

Program obračuna vremena USU Software-a ima sve mehanizme za organizaciju procesa, uzimajući u obzir individualne karakteristike industrije, tako da zaposleni nisu u iskušenju da preskoče važan korak. Otklanjanje uticaja ljudskog faktora doprinosi uređenju toka posla, blagovremenoj pripremi projekata, prema elektronskom planu. Definišite zadatke kroz kalendar, identifikujte izvođače i oni će zauzvrat dobijati obaveštenja o novom zadatku. Sistem osigurava da podređeni započne i završi operaciju na vrijeme tako što prikazuje preliminarne podsjetnike. Kontinuiranim korišćenjem programa dobijate tačne informacije o aktivnostima zaposlenih, generišući potrebne izveštaje, statistike i grafikone aktivnosti.

Program obračuna vremena sadrži modul za praćenje koji upravlja akcijama u realnom vremenu, dijeleći ih na direktne i vanjske odgovornosti, što omogućava procjenu produktivnosti, provođenje analiza i identifikaciju lidera. Snimci ekrana računara korisnika se prave svaki minut, tako da menadžer u svakom trenutku može da proveri svoj posao, aplikacije, dokumente. Često postaje potrebno ograničiti pristup web stranicama, društvenim mrežama ili zabavi kako bi se isključila mogućnost nerazumnog trošenja radnog dana. Da bi se to osiguralo, u programu se formira lista zabranjenih, koja se lako može ispraviti i dopuniti. Pored organizovanja efektivne kontrole aktivnosti, razvoj je od suštinskog značaja za same korisnike, jer će imati pristup ažurnim informacijama, kontakt informacijama, organizovati interakciju sa kolegama radi rešavanja zajedničkih problema i razmenu dokumentacije.

Programom je predviđena diferencijacija prava pristupa, koje reguliše uprava na osnovu pozicije koja se nalazi. Ovo ne samo da stvara ugodne uslove za obavljanje zadataka, gde ništa ne ometa pažnju, već i štiti poverljive informacije. Garantujemo kvalitet i podršku po svim pitanjima, voljni smo da kreiramo jedinstvenu softversku konfiguraciju dodavanjem opcija prema zahtevima korisnika. USU Software ima niz neospornih prednosti koje će postati prioritet pri odabiru alata za automatizaciju kao glavnog izvora točnih informacija o radnjama zaposlenih u uredu i na daljinu.

Preliminarna studija o posebnostima poslovanja i izgradnje odjela u kompaniji klijenta pomaže u razvoju tehničke specifikacije, koja odražava čak i male nijanse koje su važne za osiguranje integriranog pristupa. Elektronski format uključuje ne samo praćenje, već i proračune, protok dokumenata, interakciju s ljudima i skladištenje podataka, jer je to jedini način da se računa na visoke rezultate. Kratko vrijeme od implementacije do savladavanja omogućeno je zahvaljujući dobro osmišljenoj strukturi menija, modula, odsustvu nepotrebne stručne terminologije i prisutnosti savjeta za pomoć korisnicima. Bez obzira na prethodni nivo obuke i iskustvo sa ovakvim programom, obuka se odvija u par sati, tokom kojih će zaposleni naučiti osnovne funkcije, shvatiti prednosti njihovog korišćenja.

Nepostojanje značajnih zahtjeva za sistemske parametre računara na kojima će se platforma instalirati značajno štedi. Kontrola nad stvarnim procesima se vrši pomoću elektronskih algoritama, modela i formula. Oni se prilagođavaju po vašem nahođenju, bez pomoći stručnjaka, ako imate odgovarajuća prava pristupa. Program obračuna vremena uključuje odvajanje prava pristupa. Mogu ga koristiti svi zaposleni u organizaciji, ali svaki u okviru službenih nadležnosti, održavajući veliku brzinu rada, zbog prisustva višekorisničkog načina rada.

Menadžeri imaju neograničena prava, tako da mogu imati pristup području vidljivosti podataka i funkcija za svoje podređene, uzimajući u obzir projekte koji su u toku u kompaniji, ili kada neko od stručnjaka napreduje na poziciji. Sistem obavještava o svim kršenjima i crvenom bojom ističe prijavu onih koji su bili neaktivni duži period, skrećući pažnju da se objasne razlozi takvog ponašanja.

Analitički alati pomažu da se porede grafikoni i statistike po danu, mesecu, između zaposlenih ili odeljenja, što je važno u proceni pokazatelja produktivnosti, razvoju nove poslovne strategije. Računarski program u realnom vremenu kreira izvještaje o izostancima i obavljenom poslu. Finansijski, menadžerski i analitički izvještaji, koje aplikacija generira prema konfigurisanim parametrima i sa potrebnom periodičnošću, osnova su za evaluaciju i razvoj efektivnog rada.

Program obračuna vremena mora se koristiti u radu na daljinu. Proučavanje recenzija korisnika omogućava procjenu budućih promjena i njihovog uticaja na različite aspekte poslovne organizacije. Stoga preporučujemo da posjetite odgovarajući odjeljak stranice. Određivanje cijene projekta automatizacije ovisi o odabranim specifikacijama, rasponu zadataka i funkcionalnom sadržaju sučelja, stoga je osnovna verzija računovodstvenog programa prilično dostupna poslovnim ljudima početnicima, a složeniji mehanizmi su korisni u višestrukim sistemi nivo.

Mogli bismo samo navesti neke od prednosti i perspektiva koje nam otvara naš računovodstveni sistem. Da biste saznali više o drugim alatima i lično provjerili jednostavnost izrade sučelja, prezentacija i video pregled koji se nalaze na stranici trebali bi pomoći.