Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za praćenje zaposlenih

Program za praćenje zaposlenih • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za praćenje zaposlenih
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program praćenja zaposlenih danas je vrlo aktuelan, s obzirom na trenutne okolnosti. Praćenje zaposlenih u programu vam omogućava da radite na najvišem nivou, pružajući stalnu analizu, upravljanje i kontrolu. Kako biste poboljšali i pojednostavili, automatizirali proizvodne operacije i poboljšali kvalitetu praćenja svih zaposlenih online i na daljinu, obratite pažnju na naš jedinstveni program - USU Software, dostupan uz cjenovnu ponudu, besplatnu pretplatu, neograničeno prilagođavanje i mogućnosti. Moduli svake kompanije se lično biraju, a naši stručnjaci ih takođe mogu lično razviti. Ovo je zaista zgodno, stoga upravljajte svojim vremenom i zaposlenima na najprikladniji način.

Program može koristiti neograničen broj korisnika, čak i bez ikakvih vještina, bez prethodne pripreme, individualnog prilagođavanja modula i odabira alata. Prelijepo sučelje koje obavlja više zadataka nudi automatizirane i neograničene mogućnosti. Čuvari ekrana i uzorci se lično biraju i mogu se modifikovati ili preuzeti sa interneta. Program omogućava jedinstvenu kontrolu i aktivnosti u višekanalnom režimu, omogućavajući jedinstven unos i rešavanje određenih zadataka sa kojima se zaposleni nalazi. Za svakog zaposlenog pretpostavljaju se lični login i lična lozinka za registraciju, uz praćenje svih izvršenih operacija, koje se evidentiraju i pregledaju u posebnim evidencijama, evidentiraju odrađeno vrijeme, obračunavaju plate prema stvarnim očitanjima.

Tako će svi zaposleni nastojati da obavljaju više obima i kvalitetnije, bez gubljenja vremena na nepotrebne poslove, koristeći finansijska sredstva poslodavca. Uz daljinsko praćenje, program omogućava obračun i kontrolu preko glavnog računara, prikazujući sve korisničke prozore na sistemu, razgraničavajući svaki određenom bojom i podacima koji će biti podvrgnuti promjenama. Bilo da je korisnik ušao u program, bavio se vanrednim poslovima ili se ne pridržava plana - sve je to vidljivo. Osim toga, menadžer može kliknuti na željeni prozor i zumirati, uzimajući više materijala i skrolujući kroz sate, analizirajući napredak i radne procese općenito.

Program za praćenje se integriše sa različitim uređajima i aplikacijama, omogućavajući brzu i kvalitetnu organizaciju potrebnih aktivnosti koje smanjuju radno vreme i finansijska sredstva za praćenje. Sinhronizirajte neograničene nazive odjela, filijala i depoa, uređaja, štedeći resurse kompanije. Da biste testirali program i cijenili njegovu funkcionalnost, instalirajte demo verziju, koja je dostupna besplatno. Ukoliko imate pitanja, obratite se na navedene kontakt brojeve.

Jedinstveni program USU Software-a vrši praćenje zaposlenih, obezbeđuje rad i obračun radnog vremena podređenih, pruža tačne informacije i vodi posebne dnevnike, izveštaje i dokumente. Praćenje i brzo postavljanje aplikacije za upravljanje i kontrolu proizvodnih procesa dostupno je svim zaposlenima bez dodatnih vještina. Moguće je napraviti program za bilo koju operativnu verziju Windows-a. Prilagodite module i alate, prilagodite se svakom zaposleniku na personalizovan način, pružajući mogućnost proširenog izbora alatima, čuvarima ekrana i uzorcima. Delegiranje korisničkih prava je osnova rada korisnika. Pružanje informacija vrši se postojećim inkorporiranim kontekstualnim pretraživanjem, optimizacijom aktivnosti i pojmova pretraživanja za različite materijale, svodeći resurse na nekoliko minuta.

Podacima je moguće upravljati automatski ili ručno, koristeći uvoz i izvoz informacija iz različitih izvora. Operacije obračuna o stvarno odrađenim satima, obimu i kvalitetu događaja sprovode se s obzirom na podatke date na ulazu-izlazu, izostancima, između ostalog. Obračun naknada za rad zasniva se na stvarnim očitanjima, poboljšanju radne aktivnosti i kvaliteta i optimizaciji radnog vremena, bez gubljenja minuta na druge operacije. Na glavnom računaru radne površine poslodavca su prikazani svi prozori monitora zaposlenih, kojima se lako i efikasno kontroliše, u zavisnosti od kvantitativnih podataka, promene vidljivosti, čime će se zaposleni obeležavati različitim bojama, dodeljivanjem imena, vremena i pozicije.

Praćenje rada zaposlenih dostupno je višekanalnom metodom upravljanja, gde se svaki zaposleni, koji ima lični aktivacioni kod za lične podatke, može istovremeno prijaviti, omogućavajući razmenu podataka. Moguća je razmjena informacija putem interneta ili interne mreže. Svi materijali su pohranjeni u jedinstvenom informacionom sistemu, koji obezbeđuje sinhronizaciju i zaštitu podataka, obezbeđujući kvalitet i dugotrajno očuvanje. Menadžer može da istakne potrebne podatke zaposlenih, dalje prati informacije o radu zaposlenih, vodi evidenciju, rotira po vremenu, analizira kvalitet i vreme poslovanja.

Moduli se biraju pojedinačno za svaku organizaciju. Izbor jezika vrši svaki korisnik lično. Svaki zaposleni lično bira izbor alata, modula i šablona. Planer pomaže u praćenju izvršenja dodijeljenih operacija, mijenjanju statusa izvršenih zadataka, primanju poruka o njihovim rokovima. U nedostatku bilo kakve aktivnosti, program automatski mijenja boje prozora, pružajući potpune podatke, obavještavajući poslodavca o najnovijim porukama i aktivnostima, detaljno navodeći vrijeme odsustva, identifikujući razlog. Interakcija sa visokotehnološkim uređajima i programima pomaže u optimizaciji radnog vremena. Interakcija sa računovodstvom pomaže u praćenju finansijskih kretanja, generisanju izveštaja i dokumenata, obavljanju kalkulacija. Postoji mogućnost izrade dizajna, logotipa, prikazivanja u svim dokumentima.