Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kupatila

Program za računovodstvo kupatila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kupatila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program u svlačionici tima za razvoj softvera USU bit će koristan za bilo koju veličinu svlačionice, bilo da se radi o velikoj organizaciji, gdje je potrebno pratiti hiljadu stvari istovremeno i stalno pratiti tok kupaca ili mala institucija koja ne može čak ni sve da postane tržišni lider. Naša aplikacija je mnogo funkcionalnija od uobičajenih računovodstvenih sistema i beležnica, ali i mnogo jednostavnija od složenih profesionalnih programa.

Automatsko računovodstvo za kupatilo preuzima kontrolu nad mnogim oblastima poslovanja koje su nekada bile prepuštene same sebi. Kupatilo je kompleksan poduhvat fokusiran na ljude i njihovu udobnost. Da bi takvo mjesto postalo zaista popularno, morate ga učiniti što ugodnijim. Nikome se neće dopasti ako je tražena sauna ili omiljeni sto zauzeti, iako su bili rezervisani. Ili ako se distribuira oštećeni pribor, ili ako iza pulta nema osnovnih proizvoda. Program nudi nekoliko alata koji će vam pomoći da izbjegnete ovakve situacije.

Prije svega, program formira bazu klijenata koja sadrži sve potrebne podatke za rad sa klijentima. Ona će vam pomoći da pratite one goste koji vas dugo nisu posjetili - možda biste ih trebali nazvati i podsjetiti ih? Redovno ažurirana baza kupaca će olakšati promociju ciljanog oglašavanja, koje je efikasnije i jeftinije nego inače. Automatsko upravljanje kupatilima nudi dodatne mogućnosti: pričvršćivanje avatara na profil posjetitelja, sastavljanje individualne procjene posjeta, klupske kartice i narukvice i još mnogo toga.

Iznajmljivanje kupatila je isplativ dodatak. Međutim, to često povlači za sobom impresivne gubitke povezane s krađom ili oštećenjem imovine. U automatiziranom računovodstvu, iznajmljivanje, rad i vraćanje svakog artikla je jasno kontroliran, što uvelike olakšava iznajmljivanje stvari u kupatilu. U cilju motivacije zaposlenih, računovodstveni sistem igra važnu ulogu jer bilježi količinu obavljenog posla, produktivnost, količinu kupaca u smjeni, stvarni planirani prihod i još mnogo toga. Na osnovu ovih podataka svakom pojedinom zaposleniku možete dodijeliti pojedinačnu platu, nagrade i kazne. Naš program automatski obračunava plate zaposlenih i prati njihove plate, što je vrlo zgodno. Uspeh kompanije u celini često zavisi od rada zaposlenih, posebno kada su u pitanju kupališta ili druga mesta za rekreaciju i zabavu.

Pažljivo planiranje povećava efikasnost organizacije, uvodi red i sprečava prekid važnih poslova. Planer može uključiti rokove za hitne izvještaje, vrijeme posjeta klijentima, rezervne rasporede i još mnogo toga što vam odgovara. Uz organiziran rad puno je lakše ostvariti svoje ciljeve, a pouzdana ustanova će uvijek pružiti više zadovoljstva kupaca. Finansijsko računovodstvo kontroliše plaćanja i transfere u bilo kojoj valuti, daje izveštaje o računima i blagajnama, automatski obračunava cenu usluge sa svim popustima i doplatama. Znajući na šta se troši ovaj ili onaj novac, postaje lakše sastaviti funkcionalni budžet za godinu. Program prikazuje neplaćena dugovanja kupaca, generiše čekove i ugovore.

Jedna od glavnih prednosti automatiziranog računovodstvenog programa programera USU-a je njegova jednostavnost korištenja. Program je posebno dizajniran za menadžere bilo kojeg nivoa i ne zahtijeva nikakve posebne vještine za funkcioniranje. Tehnički stručnjaci USU Software-a pomažu u obučavanju svih zaposlenih u vašoj organizaciji da koriste program, a zgodan i intuitivan interfejs sa prelepim šablonima učiniće vaš rad još prijatnijim. Sve to, međutim, ne ometa moćnu funkcionalnost aplikacije i bogat skup alata, koji ni na koji način ne utiču na brzinu programa.

Kako biste vizualno razmotrili funkcionalnost automatskog računovodstva, možete kontaktirati kontakt podatke na web stranici i preuzeti demo verziju programa. Aplikacija je pogodna za kupke, saune, odmarališta, bazene i druge objekte za rekreaciju i zabavu. Prvo se formira baza korisnika sa svim informacijama potrebnim za naredni rad, koja se ažurira zajedno sa dolaznim pozivima. Statistika posjeta za svaki dan vam omogućava da analizirate trenutnu situaciju u kompaniji. Individualna procjena posjeta mušterijama pomaže u pronalaženju sna i podsjećanju na sebe.

Formiraju se individualne ili bezlične klupske kartice i narukvice za posjetitelje.

Računovodstvo zaposlenih omogućava vam da efikasno motivišete tim i uporedite menadžere na osnovu različitih pokazatelja: obavljeni posao, planirani i stvarni prihodi itd. Računovodstveni softver u banji pruža poseban pristup ograničen lozinkama: ovo vam omogućava da osobi pružite potpuno istu količinu informacija koja je u njihovoj nadležnosti. Računovodstvo skladišta prati dostupnost i potrošnju robe organizacije.

Kada se dostigne određeni minimum, program će vas obavijestiti o potrebi kupovine.

Aplikacija automatski izračunava plate zaposlenih. Osigurana je vizualna kontrola nad svim iznajmljenim spa priborom. Koristeći raznu savremenu opremu, brzo ćete doći do svojih ciljeva.

Možete organizirati masovno slanje SMS-a s obavijestima o tekućim promocijama i pojedinačnim porukama, na primjer s podsjetnikom za rezervaciju. Aplikacija Spa control automatski generira račune, ugovore, upitnike i još mnogo toga. Čitav set izvještaja se dostavlja rukovodiocu kompanije, što omogućava sveobuhvatnu analizu za izvještajni period. Računovodstveni program kupatila ima zgodan i intuitivan korisnički interfejs, što rad s njim čini dostupnim svima. Pogodan ručni unos i integrisani uvoz podataka osiguravaju brz početak rada unutar programa. Više o funkcijama programa možete saznati koristeći kontakt informacije na našoj web stranici!