Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kupatilo

Program za kupatilo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kupatilo
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Balneariona je jedna od najposebnijih ustanova. Ovo je mjesto za one koji vole miran i odmjeren odmor. Vođenje evidencije o kupatilu specifično je kao i sam posao. Prije svega, radi se o radu sa kupcima, a rad sa kupcima je uvijek podrazumijevao stalnu kontrolu kvaliteta pruženih usluga i traženje novih načina za privlačenje posjetitelja. U početnoj fazi aktivnosti, mnogi menadžeri vjeruju da je prilikom izrade evidencije kupatila moguće raditi s bilježnicama ili općim računovodstvenim programima. Ali kako vrijeme prolazi i količina posla se povećava, postaje jasno da je ovaj pristup u osnovi pogrešan.

Najbolje rješenje u takvoj situaciji bio bi specijalizirani program za računovodstvo i upravljanje kupatilima. Sada, zahvaljujući razvoju tržišta IT tehnologije, postoji mnogo takvih softverskih proizvoda. Uprkos različitim interfejsima i metodama unosa i izlaza informacija, svi oni služe istoj svrsi – da što više automatizuju procese kompanije, čija je implementacija ranije zahtevala mnogo rada i vremena. Najpopularniji u ovom trenutku je računovodstveni program odmarališta pod nazivom USU Software. Njegova glavna razlika od sličnih razvoja je u tome što je to najkvalitetniji računovodstveni program zahvaljujući održavanju visokokvalificiranih stručnjaka. Nadalje, softver USU ima vrlo pristupačan korisnički interfejs, što savladavanje spa programa čini jednostavnim i brzim procesom. Cijena USU softvera je niska u odnosu na njegove analoge. Sve ove i mnoge druge kvalitete omogućile su USU softveru da stekne popularnost u mnogim zemljama.

Naši klijenti su mnoge uspješne kompanije u različitim oblastima djelatnosti. Uključujući kupke. Sve je to moguće zahvaljujući još jednom značajnijem svojstvu banjskog računovodstvenog programa, lako se prilagođava potrebama apsolutno svakog poduzeća i postaje nezamjenjivo pomoćno sredstvo u analizi dostupnih informacija. A ovo je važno za svaku kompaniju. Zatim predlažemo da razmotrimo neke od mogućnosti našeg programa. Na našoj službenoj web stranici možete pronaći demo verziju računovodstvenog programa za kupalište, preuzimanjem kojeg uvijek možete vizualno ispitati njegovu funkcionalnost bez plaćanja. Za svaku kupljenu licencu naša kompanija nudi 2 sata održavanja na poklon.

Naši tehnički stručnjaci vam pomažu da savladate program za kupatilo u najkraćem mogućem roku. Program se otvara kada kliknete na odgovarajuću prečicu koja se nalazi na radnoj površini računara. Računi su zaštićeni lozinkom i ulogom. Drugo polje će biti zgodno za kontrolu prava pristupa informacijama. Moguće je prikazati logo vaše ustanove na glavnom ekranu Balneário programa. Ovo pokazuje svima da vam je stalo do reputacije kompanije. Na dnu ekrana programa možete vidjeti vrijeme koje je prošlo od njegovog otvaranja. Ovo se može koristiti kao resurs samokontrole za zaposlene u kompaniji.

Uz pomoć spa programa, USU softvera, vaša kompanija treba da dobije jedinstvenu bazu podataka o kupcima u kojoj će biti pohranjene sve potrebne informacije o kupcu. Na karticu kupca možete priložiti fotografiju. Svaki korisnik može dobiti individualnu pretplatu. Izdavanje, nadoknada i valjanost svake pretplate mogu se pratiti kroz računovodstveni program resorta. Za svakog kupca možete definisati dane i vreme posete, kao i da posetiocu dodelite određenu salu ili štand za to vreme.

Bathhouse Accounting Software USU softver vam omogućava da pratite vrijeme rada za svaki salon ili kabinu kako biste izbjegli nedosljednosti. Sve informacije unesene u program pohranjuju se u njemu neograničeno vrijeme. Istorija poseta banji od strane svakog klijenta može se sačuvati u programu i po potrebi preuzeti. Kupci mogu biti obaviješteni o popustima, promocijama ili predstojećem isteku pretplate putem SMS poruka. Zahvaljujući ovom programu svlačionica, možete kontrolirati izdavanje i vraćanje stvari kao što su ručnici, ključevi od ormarića, škriljci itd. Program upravljanja banjom omogućava vam da postavite sistem posjeta zaposlenika kako biste pratili radno vrijeme. Svaki zaposleni u kupatilu može odrediti individualni raspored rada i naznačiti vrstu naknade.

Svaki korisnik programa može definirati konfiguraciju prozora kako mu odgovara. Naši tehničari vam pomažu da prilagodite program saune tako da ga može lako koristiti izvorni govornik bilo kojeg jezika. Računovođa mora biti u stanju lako izračunati i izračunati platu svakog zaposlenog. Menadžer, koristeći računovodstveni program USU Software, može pronaći i generirati bilo koji izvještaj menadžmenta u nekoliko klikova bez ičije pomoći i znati analitičke podatke na pristupačan način: najbolji zaposlenik, najbolje metode privlačenja klijenata, traženije usluge , prostorija za češće korištenje itd. Ovi podaci se mogu koristiti za poduzimanje mjera usmjerenih na uklanjanje nedostataka i razvijanje snaga organizacije, što će omogućiti kupatilu da postane još popularnija i stekne čvrsto uporište na tržištu, nadmašujući konkurente. Preuzmite demo verziju programa već danas da vidite koliko je efikasan za vas!