Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu proizvodnje saune

Program za kontrolu proizvodnje saune • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu proizvodnje saune
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrole proizvodnje saune je uključen u softver USU i pruža objektu saune efikasan program kontrole proizvodnje koji automatski kontroliše njegovo vrijeme implementacije, rezultate i izvještaje, kada ne sama sauna prati ispunjenje obaveza kontrole proizvodnje, već program - obavještava odgovorne o skorom uzorkovanju i analizi, prema rokovima pripremljenog akcionog plana, prati izvršenje, a u nedostatku toga šalje podsjetnike i obavještenje o neusklađenostima upravi učesnicima. Ukoliko se analize izvrše i njihovi rezultati budu uvršteni u program, on će u predviđenom roku sastaviti potreban izvještaj za inspekcijske organe koji provjeravaju usklađenost saune sa sanitarnim i higijenskim standardima na svim radnim mjestima iu mjestu. usluge za kupce. Ova usklađenost čini saunu poznatom, jer, s obzirom na njene usluge, njenu unutrašnjost mora se razlikovati, ako ne sterilnost, onda svakako čistoća i svježina.

Budući da je pod kontrolom programa, sauna povećava kvalitet ne samo usluga koje pruža, već i obim proizvodnih aktivnosti, budući da u nadležnost ovog programa nije samo kontrola proizvodnje, već i izvođenje mnogih drugih radova u automatski način rada, koji će povećati obim proizvodnje oslobađanjem osoblja od ovog posla i prebacivanjem na obavljanje direktnih funkcija. Ovi automatski poslovi uključuju računovodstvo i poravnanje, formiranje dokumenata, praćenje uslova svih ugovora, ako ih ima, dostupnost potrebnog inventara za iznajmljivanje i prodaju kupcima, evidentiranje svih novčanih transakcija, identifikaciju dužnika, itd.

Čak i sigurnosna kopija sada radi automatski prema formiranom rasporedu - to u programu prati ugrađeni planer zadataka, odnosno vremenska funkcija, čije funkcije uključuju uključivanje svih automatskih poslova prema rasporedu koji je dostupan za svaki od njih. Osim toga, priprema izvještaja o kontroli proizvodnje do određenog datuma je također dio liste zadataka planera, stoga se u pravom trenutku signal šalje funkciji automatskog punjenja, koja je zauzvrat odgovorna za sastavljanje programa sve dokumentacije kojom sauna posluje u toku rada. Programu se mora dati zasluga - sva dokumenta su uvijek spremna na vrijeme, što je prije svega važno da izvještaji, uključujući kontrolu proizvodnje i računovodstvo, ne budu grešaka i ispunjavaju sve uslove za registraciju, sadrže obavezne podatke.

Zahvaljujući ovom aktivnom učešću programa u produktivnim aktivnostima saune, rast produktivnosti rada i obima usluga postaje stabilan, jer se povećanje proizvodnih rezultata događa ne samo oslobađanjem dodatnih resursa, već i racioniranjem. proizvodnih aktivnosti u smislu radnog vremena i obima posla na njima, analiza svih radova na kraju perioda obuhvaćenog izvještajem. Automatska analiza vam omogućava da kontrolišete efikasnost procesa, osoblja, prodaje, prilagođavate količine, uzimajući u obzir faktore koji utiču na formiranje profita. To omogućava sauni da na vrijeme isključi niz negativnih aspekata iz svojih proizvodnih aktivnosti i, obrnuto, aktivno uvede iskustvo koje doprinosi njenim postignućima.

Program kontrole proizvodnje sauna instaliraju na računare stručnjaci USU, konfiguracija je vaša odgovornost. Rad se odvija na daljinu putem internetske veze, u istom formatu, održava se majstorska obuka s demonstracijom svih funkcija i usluga, što će omogućiti osoblju da brzo savlada program, uglavnom zbog njegove zgodne navigacije i jednostavnog sučelja koji zajedno omogućavaju zaposlenima bez korisničkog iskustva da uspješno rade na tome.

Ovaj program kontrole proizvodnje sauna, osim toga, uvodi objedinjavanje elektronskih formi i pravila za rad sa njima, čime se rad u njoj svodi na posjedovanje nekoliko jednostavnih algoritama - lako se pamte i koriste, praktično bez razmišljanja o radnji koja se izvodi. . Sve to znači da djelatnost programskog osoblja traje nekoliko sekundi, iako u isto vrijeme aktivno učestvuju, što se svodi na obaveznu registraciju radnih operacija koje obavljaju u okviru njihovih dužnosti.

Na osnovu ovih evidencija program kontrole proizvodnje sauna sastavlja operativni izvještaj o stanju trenutne aktivnosti proizvodnje sauna, opisujući ga u smislu pokazatelja koje program generiše prikupljanjem korisničkih evidencija, njihovom razvrstavanjem i obradom, nakon čega slijedi obračun u generalizovani rezultat za postavljanje u odgovarajuću bazu podataka, koja će biti dostupna drugim stručnjacima za druge zadatke. Program prati plaćanja kupaca, dužinu boravka u sauni, iznajmljivanje opreme. Osim toga, ove zalihe se također mogu prodati - program podržava marketinške aktivnosti i vodi evidenciju o prodaji kupaca, proizvodima, zaposlenima koji su u njima uključeni, troškovima i činjenicama plaćanja. Program preuzima upravljanje poslovnim procesima i računovodstvenim procedurama.

Program kontrole proizvodnje se lako može integrirati sa magacinskom i trgovinskom opremom, što vam omogućava da poboljšate kvalitet poslovanja u evidentiranju zakupa i prodaje zaliha, zaliha. Ova oprema mora uključivati skener bar kodova, elektronske vage, terminal za prikupljanje podataka, fiskalni registar, štampače za štampanje računa i etiketa sa cijenama robe. Ova oprema uključuje CCTV kamere za organizaciju video kontrole gotovinskih transakcija, telefoniju, elektronske informativne table i još mnogo toga.

Program nudi implementaciju planiranja aktivnosti za svakog korisnika, što menadžmentu daje mogućnost da prati zapošljavanje osoblja, rokove. Naš program nudi uvođenje klupskih kartica ili narukvica za brzu registraciju posjetitelja, dužinu boravka, korištenje barkoda otisnutog na njima, skener za to. U programu je formirano nekoliko baza podataka, sve imaju isto pravilo za unos podataka i sličnog su formata - ovo je opća lista pozicija i traka kartica ispod nje.

Za obračun posjetitelja i troškova usluga kreira se baza posjeta u kojoj se daju podaci o dužini boravka, nazivima pruženih usluga, cijeni same posjete za svaku od njih. Ovaj program samostalno izračunava troškove usluga, uzimajući u obzir lične uslove, ako ih ima, informacije o njima su dostupne u jednoj bazi podataka klijenata u CRM formatu. Automatizacija obračuna uključuje provođenje svih obračuna, uključujući obračun plaća po komadu, obračun troškova usluga, njihovih troškova i profitabilnosti.

U bazi podataka poseta kupaca beleži se zakup zaliha, na kraju posete program podseća zaposlenog na njegov povratak, označavajući red u bazi crvenom bojom kao obaveštenje.

Prilikom prodaje zaliha formira se prodajna baza u kojoj se ne registruju samo prodati proizvodi, već i kupac, spisak artikala, lični uslovi, način plaćanja i iznos. Za rad u programu, svaki zaposlenik dobija individualnu prijavu i sigurnosnu lozinku, koja će mu zbog njihove sigurnosti ograničiti pristup servisnim informacijama. Za rad u programu, svaki zaposlenik dobija individualne elektronske formulare, gdje dodaje očitanja nakon svake operacije koju izvrši u obavljanju svojih funkcija. Program upravljanja prati sadržaj elektronskih obrazaca i koristi funkciju revizije za brzu provjeru stvarnih finansijskih pokazatelja kompanije, kako bi se racionalizirali računovodstveni procesi.