Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za banje i kupatilo

Program za banje i kupatilo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za banje i kupatilo
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Spa i banjski programi garantuju kompaniji nesmetan i kvalitetan rad, toliko važan za posetioce koji dolaze da se opuste i zabave. Program pojednostavljuje aktivnosti kompanije, automatizuje mnoge procese, umesto da kontrolišete koje možete da rešavate važnijim pitanjima i zadacima. Banje i kupatila su specifičan posao koji zahteva delikatan pristup i odgovorno upravljanje vremenom ljudi. Zahvaljujući aplikaciji možete unositi finansijsku i korisničku evidenciju, pratiti održavanje depozita, voditi vizualnu statistiku i prikupljati podatke za kvalitetnu analizu. Motivacija i kontrola zaposlenih mogu se lako kombinovati diskretnim ocjenjivanjem rada svakog subjekta. Kontrola nad iznajmljenim priborom također će biti znatno pojednostavljena. Ugrađeni planer osigurava kompetentno i efikasno planiranje događaja. Rad u banji ili banji je, pre svega, rad sa ljudima. Svaki posjetilac želi poseban odnos prema sebi, tretman po imenu, neku vrstu pamćenja. Baza korisnika će pomoći u tome: podaci koji su već dostupni kompaniji se ubacuju u nju, dopunjujući svaku novu vezu. Specijalizirane komunikacijske tehnologije omogućavaju vam da naučite puno dodatnih informacija o svakoj osobi, što pomaže da se uspavane klijente podsjeti na potrebu da napuste spa ili saunu. Knjiga žalbi možda neće biti dovoljna da garantuje kvalitet rada zaposlenih. Program banja i kupanja od strane USU Software developera pomaže da se uporede menadžeri u smislu obima obavljenog posla, prihoda, broja posetilaca u datom trenutku. Na osnovu ovih podataka, menadžeru je lako odrediti individualnu stopu u skladu sa uloženim naporima, kako bi se osigurale pravične nagrade i kazne. Tako se kontrola tima i motivacija uspješno kombinuju u aplikaciji upravljanja banjom i kupatilima.

Mnoge banje i kupališta nude iznajmljivanje opreme za kupanje, što bi, s jedne strane, trebalo da bude isplativo, ali je s druge strane povezano sa mnogim rizicima, poput krađe, oštećenja, gubitka itd. Kako bismo izbjegli ovakve događaje, naš knjigovodstveni program omogućava vizualnu kontrolu iznajmljenog artikla, vremena njegovog rada i sigurnog vraćanja na vrijeme. To će učiniti vaše poslovanje još profitabilnijim i uspješnijim.

Funkcija finansijskog računovodstva omogućava kontrolu svih transfera i plaćanja u bilo kojoj valuti, izvještaje o računima i blagajnama, rashode i dobitke u određenim danima i izvještajnim periodima. Osim toga, aplikacija prati isplatu dugova kupaca i prijenos plata zaposlenima. Uz ispravnu sliku finansijskih kretanja, možete lakše kreirati izvodljiv budžet za godinu.

Softver za upravljanje zalihama u banjama i banjama prati dostupnost, potrošnju, rad i kretanje različite robe i artikala. To vam pomaže da sve što vam je potrebno uvijek imate pri ruci, a kada se dostigne postavljeni minimum, program će vas obavijestiti o potrebi kupovine proizvoda koji nedostaju. Posebnost našeg programa je njegova praktičnost i dostupnost. Za razliku od uobičajenih notebook računara ili standardnih računovodstvenih sistema, ima moćne alate, mnoge karakteristike i bogatu funkcionalnost. Osim toga, mnogo je lakše naučiti od komplikovanih profesionalnih programa. Za rad u našoj aplikaciji nema potrebe za posebnim znanjem, svi zaposlenici vaše organizacije će ga savladati. Korisničko sučelje, mnogo zanimljivih šablona i dobro funkcionirajući sistem za unos informacija učinit će vaš rad još ugodnijim! Naš automatizovani program upravljanja pogodan je za rad u kupatilima, banjama, kupatilima, bazenima, antikafeima, odmaralištima i svim drugim objektima za zabavu i rekreaciju. Prije svega, formira se baza korisnika u koju možete unijeti neograničen broj priloženih informacija, avatara, individualnu ocjenu posjeta i još mnogo toga.

Tehnički stručnjaci USU Software-a pomažu vama i vašem timu da savladate program što je brže moguće. Moguće je kreirati lične klupske kartice i narukvice za identifikaciju posjetitelja. Možete pogledati historiju posjeta bilo kojeg dana i određene kupce za bilo koji izvještajni period. Da biste napravili izvještaje vizualne analitike, možete vidjeti statistiku prodaje za svaki određeni dan. Naš program pruža vizualnu kontrolu nad dodacima koji se dostavljaju kupcima, osiguravajući da starost bude sigurna i zdrava u pravo vrijeme. Funkcija skladišnog računovodstva omogućava vam kontrolu dostupnosti i potrošnje robe u skladištima. Kada se dostigne određeni minimum, program će vas obavijestiti o potrebi kupovine onoga što nedostaje. Spa i spa planeri vam omogućavaju da zakažete sve važne događaje za organizaciju: podnošenje izvještaja, radno vrijeme zaposlenih, posjete gostiju, rezervne kopije i još mnogo toga.

Sigurnosna kopija osigurava da se novi podaci pohranjuju prema određenom rasporedu, tako da ne morate svaki put da se ometate i ručno spremate informacije. Koristeći savremenu opremu, možete poboljšati performanse vaše banje ili banje. Aplikacija automatski generiše sve račune, izvještaje, obrasce, upitnike i dokumente, što štedi vrijeme i čini ih preciznijim. Za rukovodioca preduzeća obezbeđen je kompletan set izveštaja koji je neophodan za sveobuhvatnu analizu poslova kompanije. Pogodan ručni unos i ugrađeni uvoz podataka osigurat će brz početak aplikacije. Osim toga, aplikacija ima intuitivno sučelje i nekoliko prekrasnih šablona. Da biste saznali više o značajkama programa za spa i kupanje od programera USU softvera, pa čak i preuzeli demo verziju aplikacije, kontaktirajte naše programere koristeći informacije na našoj službenoj web stranici!