Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Analiza i planiranje resursa preduzeća

Analiza i planiranje resursa preduzeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Analiza i planiranje resursa preduzeća
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Analiza i planiranje poslovnih resursa ERP omogućava kompaniji da integriše više odeljenja za obavljanje definisanih zadataka, uz minimalnu potrošnju sredstava kompanije, uzimajući u obzir finansijske i radne resurse, optimizujući radno vreme zaposlenih. Glavna karakteristika preduzeća je analiza upravljanja i planiranja različitih aspekata, za regulisanje proizvodnih aktivnosti u svim fazama proizvodnje, uzimajući u obzir objedinjeno održavanje baze podataka i modula koji obavljaju različite operacije, kako bi se povećala produktivnost. i profitabilnost. Da biste automatizirali produktivni dio i maksimalno iskoristili analizu i planiranje resursa, potreban vam je automatizirani program koji može preuzeti rutinske funkcije u bilo kojoj industriji. Od sveg ogromnog izbora različitih automatizovanih sistema, vredi izdvojiti samo jedan program Univerzalnog računovodstvenog sistema, koji nema analoga, koji se odlikuje pristupačnom cenom, svestranošću, automatizacijom, optimizacijom radnog vremena i poslovnih resursa, dostupnih za rad, analizu i planiranje resursa, u bilo kojoj oblasti aktivnosti, zbog širokog spektra modula.

Softver za planiranje i analizu resursa preduzeća koristi metod održavanja zajedničke baze podataka za pohranjivanje svih informacija i dokumentacije, što uvelike pojednostavljuje rad, posebno s obzirom na upotrebu kontekstualnog pretraživača koji skraćuje vrijeme pretraživanja za nekoliko minuta. U početku, da biste automatizovali sve operacije računovodstvenog programa, analizu planiranja resursa preduzeća, potrebno je samo jednom da unesete informacije uskladištene na udaljenom serveru, obezbeđujući pouzdano i dugotrajno skladištenje. Podatke možete unositi automatskim unosom ili izvozom materijala iz raznih datoteka i dokumenata, što uvelike pojednostavljuje rad zaposlenih, osiguravajući tačnost i efikasnost. Moguće je održavati nekoliko tabela proizvedenih proizvoda, sa naznakom izvornih materijala, popunjavanjem troškovnika za predviđene pozicije. Osim toga, postoji i zbirni dnevnik, u koji se upisuju detaljni podaci za svaki, fiksiraju vrste radova i isporuka, rokovi, naznačuju se vrste transporta i iznos plaćanja i dugovanja. Unesite planirane aktivnosti, eventualno u planer, koji vas podsjeća na planove i automatski pokreće više zadataka, tačno na vrijeme. Možete pratiti izvođenje nekoliko zadataka kompanije direktno u sistemu, analizirati i planirati resurse za njegovo korištenje. Korišćenjem skladišnih uređaja moguće je brzo i na najvišem nivou, bez angažovanja ljudskih resursa, izvršiti inventuru koja vam omogućava da kontrolišete dostupnost datog proizvoda, analizirate troškove i planirate kupovinu, upoređujući neto prihod za dati period, vođenje evidencije finansijskih kretanja, u posebnim dnevnicima.

Automatsko generisanje dokumentacije i izveštaja vam omogućava da optimizujete radno vreme slanjem potrebnih dokumenata i izveštaja fiskalnim odborima na razmatranje menadžmentu. Možete kontrolisati aktivnosti zaposlenih, analizirati kvalitet rada, akademski učinak i prekovremeni rad koristeći kontrolu vremena, kompetentno upravljajući resursima kompanije. Prateću dokumentaciju može automatski generisati svaki zaposleni, koristeći podatke iz baze korisnika, izdajući račune po uplati, komunicirajući putem različitih savremenih sredstava komunikacije, primajući plaćanja u bilo kojoj stranoj valuti i koristeći pogodne načine plaćanja. Pregled stalnih kupaca omogućava kreiranje ličnih cjenovnika, pružajući dugoročnu i obostrano korisnu saradnju.

Jedinstveni višekorisnički sistem omogućava zaposlenima nekoliko institucija koje se održavaju u jedinstvenoj bazi podataka da se prijave i rade sa potrebnim materijalima na daljinu, koristeći lični login i lozinku, obezbeđujući radnu poziciju i delegirana prava pristupa. Pronalaženje pravih opcija posla za svakog zaposlenog nije problem, s obzirom na beskrajne mogućnosti, višejezične opcije i strane module, desktop tabele i šablone, blokiranje pristupa ličnim dokumentima od strane autsajdera i automatizaciju svih proizvodnih procesa. Isplata zarada se vrši na osnovu pokazatelja za obračun radnog vremena, planiranje rasporeda rada. Interfejs, programi analize i planiranja ne zahtijevaju prethodnu obuku jer je dostupan.

Za analizu svestranosti, automatizacije, optimizacije radnih resursa, dostupna je demo verzija za besplatnu instalaciju za kratak period rada. Osim toga, na stranici možete odabrati potrebne module i format rada sa aplikacijom, analizirati troškove, poslati zahtjev našim stručnjacima, koji su vam na raspolaganju da vam daju drugačiji plan informacija, uzimajući u obzir područje aktivnosti i lične želje.