Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM i ERP sistem

CRM i ERP sistem • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM i ERP sistem
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM i ERP sistem, kreiran od strane stručnjaka USU, uvijek će vam priskočiti u pomoć. Ovaj softver ima najbolje parametre performansi od svih analoga dostupnih na tržištu. Ovaj proizvod možete jednostavno koristiti za interakciju s velikim brojem kupaca u isto vrijeme. Jednostavno prebacite softver u CRM način rada i aplikacije ćete obrađivati u rekordnom vremenu. Nećete imati poteškoća u interakciji sa širokim slojevima ciljne publike i kupci će biti zadovoljni. Nivo vaše sreće će se povećati, što vam omogućava da privučete više kupaca uz minimalne troškove. Ako instalirate naš CRM i ERP sistem na personalne računare, takođe imate odličnu priliku da pokrenete remarketing. Izvođenjem ovog zadatka moći ćete uštedjeti finansijska sredstva zbog činjenice da ne morate raditi puno radnji. Sve potrebne operacije se obavljaju u okviru postojeće baze podataka.

CRM i ERP sistemi imaju različite razlike. To mogu biti produktivni proizvodi kao i softver koji nema značajne prednosti. Ako se obratite projektu USU, spremni smo da vam pružimo visokokvalitetan softver sa najvećim brojem pozitivnih razlika od konkurentskih analoga. Naš razvoj je kvalitetan proizvod tako da možete istražiti ogroman skup funkcija, od kojih je svaka savršeno optimizirana. Možete koristiti naš CRM i ERP sistem čak i kada lični računari imaju loše parametre performansi. To neće postati prepreka za instalaciju kompleksa i njegov nesmetan rad. Bićete u mogućnosti da učvrstite svoju reputaciju kao najsavremenije organizacije koja radi sa naprednim tehnologijama i pruža usluge visokog kvaliteta.

Ako vas zanimaju razlike između USU CRM i ERP sistema, uporedite ih sa konkurentskim analozima, a mi smo spremni da vam pružimo ažurirane informacije. Koje su razlike ovog proizvoda možete se i sami uvjeriti isprobavanjem demo verzije. Demo izdanje ERP sistema je potpuno besplatno za preuzimanje, samo posjetite našu web stranicu. Postoji funkcionalna demo verzija koja se može besplatno preuzeti. Osim toga, moći ćete dovršiti proces upoznavanja koristeći link do prezentacije. Nudimo vam odličnu priliku da koristite CRM način za obradu zahtjeva kupaca bez poteškoća. Ovo će poboljšati parametre reputacije poslovanja, privući sve veći broj kupaca.

Naš CRM i ERP program vam daje mogućnost da lako obavljate bilo koju vrstu kancelarijskog posla u ažurnom formatu. Bez obzira na poteškoće sa kojima se kompanija suočava, naš softver će pomoći da se sa njima savršeno nosi. To mogu biti logistički procesi koje savršeno provodite ili raspodjela raspoloživih resursa skladištima. Ovaj uredski rad će se također odvijati na odgovarajućem nivou kvaliteta. Značajna razlika između naših CRM i ERP sistema je mogućnost povezivanja sa Qiwi terminalima. Možete prihvatiti sredstva od potrošača na bilo koji način koji im odgovara. Ovo je vrlo praktično, jer ne zanemarujete ciljnu publiku, već naprotiv, nudi korisnicima sve potrebne uslove da s vama bolje komuniciraju. Ugoditi kupcima nije nešto što se loše odražava na vašu reputaciju. Naprotiv, možete privući više kupaca tako što ćete ih tretirati povoljno.

USU-ov moderan i kvalitetan CRM i ERP sistem ima niz značajnih razlika od konkurentskih analoga. Na primjer, omogućava vam da značajno uštedite finansijska sredstva kojima posao raspolaže. Dakle, postoji odlična funkcija integracije sa kamerama za video nadzor, koji će se vršiti automatski. Osim toga, video zapis u našem CRM i ERP sistemu se pohranjuje na hard disk personalnog računara. Ovo nije jedina razlika ovog proizvoda, koja kupovinu čini isplativom. Na primjer, postoji i odlična prilika za interakciju s naslovima video streamova. Dodatne informacije će biti prikazane u kreditima, zahvaljujući kojima ćete moći dodatno povećati sigurnost svog poslovanja. Postoje mnoge korisne funkcije u našem CRM i ERP sistemu, od kojih svaka služi za dodatno ubrzanje vaših poslovnih aktivnosti i postizanje uspjeha.