Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Korporativni informacioni sistemi ERP

Korporativni informacioni sistemi ERP • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Korporativni informacioni sistemi ERP
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Glavni parametri uspeha u poslovanju su profesionalizam menadžmenta, sposobnost kreiranja efikasnog timskog rada, uspostavljanja kompetentnog pristupa implementaciji poslovnih procesa, u tome mogu pomoći ekonomski, administrativni deo i korporativni ERP informacioni sistemi. Modernost ne toleriše usporavanja, tržišni odnosi počeli su zahtijevati operativnu analizu i pravovremeno reagiranje na njihove fluktuacije, što se ne može učiniti bez upotrebe posebnih alata. Informacijski sektor nudi nekoliko sistema za automatizaciju, uključujući korporativnu ERP klasu. Elektronske tehnologije postaju nezaobilazni alati na putu ka ostvarenju ciljeva zacrtanih u korporativnoj strategiji, stvarajući uslove za stabilan razvoj organizacija. ERP format je dizajniran da svim učesnicima u poslovnim procesima pruži ažurne informacije i trenutnu obradu tokova informacija kako bi pomogao u donošenju racionalnih odluka. Kvalitet obavljenog posla i planiranje materijala, vremena, rada i finansijskih sredstava zavisi od brzine dobijanja informacija. Putem kompjuterizovanih sistema biće moguće ostvariti mnogo više ciljeva postavljenih od strane menadžmenta, jer oni ne samo da distribuiraju primljene podatke, već pomažu u analizi, generisanju izveštaja i vršenju brojnih proračuna, garantujući tačnost rezultata. Dobro odabrana korporativna platforma automatizirat će cjelokupnu informacijsku strukturu kompanije. Organizacije koje i dalje preferiraju da vode ručne ili zasebne evidencije koristeći različite aplikacije značajno gube u odnosu na one koje idu u korak s vremenom i razumiju izglede implementacije sistema u ERP formatu. Sa stanovišta investicione atraktivnosti, izbor će pasti na preduzeća sa funkcionalnom konfiguracijom softvera, jer to stvara više poverenja. Tako će sveobuhvatni korporativni program postati pomoćno sredstvo u obavljanju svih vrsta aktivnosti kompanije, uključujući poslovne procese u donošenju menadžerskih odluka.

Instalacija softverske konfiguracije bit će korak ka reformi upravljačke strukture, a za to je potreban samo vremenski testiran i kvalitetan softver. Univerzalni računovodstveni sistem bi mogao postati rješenje, jer ima niz jedinstvenih prednosti koje se ne nalaze u sličnim programima. Tako će svaki klijent moći za sebe izabrati optimalan skup opcija potrebnih za automatizaciju određene organizacije, ništa više. Fleksibilnost sučelja omogućava Vam, kao dizajneru, da mijenjate module, dopunjujete ih po potrebi, čak i nakon mnogo godina rada. Druga razlika USU aplikacije je lakoća razvoja od strane zaposlenih sa različitim iskustvima i znanjem u oblasti automatizovanih programa. Programeri su nastojali da svima budu jasne svrhe opcija, a njihova struktura nije izazivala poteškoće u svakodnevnom radu. Elektronska platforma će dovesti do jedinstvenog poretka poslovnih procesa, planiranja i budžetiranja, kontrole osoblja. Pribavljanje licenci za korporativni softver pomoći će u promjeni internih procedura kompanije i olakšati rad tima, prenoseći većinu rutinskih operacija u automatizirani način rada. Informativni prostor kompanije pretrpjet će značajne promjene u smislu optimizacije, što će omogućiti prijem podataka gotovo odmah po prijemu, odnosno od trenutka prijema narudžbe za proizvodnju serije robe do početka proizvodnje. , period će biti skraćen. Radna mjesta korisnika će se promijeniti i u pogledu organizacionog i funkcionalnog sadržaja, pristup informacijama će biti ograničen granicama posla. Ulazak u program takođe je ograničen na login i lozinku, koje se daju samo zaposlenima koji će svoje dužnosti obavljati putem softverskih algoritama.

Savremeni ERP poslovni informacioni sistem ima za cilj da izgradi jedinstveni prostor za sve učesnike, uspostavljajući upravljanje različitim resursima koji se odnose na proizvodnju, implementaciju i računovodstvo aplikacija. Platforme koje podržavaju ERP tehnologije su sposobne da kreiraju kompletne funkcionalnosti za kontrolu administrativnih i operativnih aktivnosti, uključujući formiranje jedinstvenog lanca za finansijsko računovodstvo, marketing i proizvodne procese. Preliminarni proračun potreba za resursima pomoći će da se izbjegne prekomjerna ponuda ili nestašice i daljnji zastoji u radionici. Sistem će stvoriti jedinstveno skladište informacija koje će sadržavati korporativne informacije, što će eliminisati posredne veze prilikom prelaska iz jednog odjela u drugo, stvarajući uslove za istovremeni pristup svim stručnjacima koji imaju odgovarajuća ovlaštenja. Pored poboljšanja upravljanja produktivnim aktivnostima kompanije, ERP tehnologije će pomoći u smanjenju troškova i napora za podršku internim tokovima informacija. Integrisani pristup omogućava odbijanje upotrebe dodatnih aplikacija, jer se radni prostor može mnogo efikasnije nositi kada se koristi zajednička korporativna baza podataka. Na taj način će stručnjaci iz računovodstva, odjela prodaje i skladišta moći blisko sarađivati na zajedničkom projektu. Kada zaposleni u službi završe svoj dio posla, on se automatski prenosi dalje niz lanac kako bi na kraju pružio kvalitetan proizvod. Praćenje naloga će biti za nekoliko minuta, u programu se formira poseban dokument u kojem će se pomoću diferencijacije boja moći odrediti trenutna faza rada. Transparentnost sistema će vam omogućiti da dovršite aplikacije na vrijeme, izbjegavajući većinu grešaka. Za menadžment, dostupnost ažuriranih informacija o drugim procesima, finansijskim tokovima i produktivnosti odjela također će biti vrijedna.

Stručnjaci USU-a imaju veliko iskustvo u automatizaciji različitih poslovnih područja, a projektantski rad uspješno reorganizira poslovne procese i dovodi do optimizacije interne infrastrukture kompanije. Razvijene tehnologije omogućit će nam da realizujemo projekte sa maksimalnom efikasnošću, analiziramo stvarne potrebe kompanije i ponudimo produktivna rješenja za njihovu implementaciju. Za postizanje definisanih ciljeva primenjuju se najnovija dostignuća, metode koje odgovaraju svetskoj praksi.