Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Korporativni ERP sistemi

Korporativni ERP sistemi • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Korporativni ERP sistemi
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Enterprise ERP sistemi će pomoći u konsolidaciji odeljenja i skladišta kompanije, obezbeđujući jednokratnu upotrebu, računovodstvo i kontrolu u svim fazama proizvodnje, kao i minimizirajući troškove višestrukih operacija. Korporativni ERP sistemi obezbeđuju automatizaciju svih oblasti delovanja, obezbeđujući kontrolu i analizu, obavljanje poslova u jedinstvenoj korporativnoj ERP bazi podataka, evidentiranje aktivnosti zaposlenih, izvođača, pripremu rasporeda rada i izgradnju planiranih događaja. Podaci se unose u korporativni ERP sistem samo jednom, nakon čega se svi procesi obračuna troškova, sa kvantitativnim i finansijskim vrijednostima za obračun svih proizvoda, usluga, sirovina, obrađuju automatski, čime se osigurava tačnost i vremenska optimizacija rada. Nakon prijema zahtjeva, vrši se planiranje transporta tereta, dostupnosti sirovina, uz uspostavljanje bilansa. Inventar se obavlja brzo i efikasno, uz korištenje moderne opreme visoke tehnologije koja smanjuje potrošnju vremena i resursa. Osim toga, prilikom implementacije korporativnog softvera, obezbjeđuje se automatizacija realizacije definisanih ciljeva, generisanje dokumentacije, sa kompletnom evidencijom o ugovornim stranama, proizvodima, finansijskim kretanjima, zalihama i zaposlenima. Možete brzo dobiti sažetke i statistička očitavanja o željenim informacijama, samo unesite ključnu frazu u kontekstualnu tražilicu i za samo nekoliko minuta postat ćete vlasnik potrebnih informacija. Dakle, kao što razumete, proces traženja korporativnog ERP sistema otežava težak izbor, budući da je asortiman toliko obiman da će biti prilično teško izabrati vredan program, a biće potrebno dosta vremena, s obzirom na analiza svakog korporativnog sistema, dijagnostika i testovi kroz demo verziju. S ponosom vam predstavljamo automatizovani ERP sistem za korporativno upravljanje Univerzalni računovodstveni sistem, koji nema analoga, jer je naš program pogodan za implementaciju u bilo kojoj oblasti delatnosti, čak i uz minimalne naknade, zbog niske cene korporativne sistem i potpuno odsustvo mjesečnih plaćanja.

Korporativni ERP sistem omogućava jednostruki višekorisnički režim za sve zaposlene koji dele različite dokumente i informacije iz zajedničke baze podataka prijavljivanjem sa ličnim logom i lozinkom, omogućavajući personalizaciju. Moguća je kontrola kvaliteta, načina i rokova transporta, od početka prijema i obrade narudžbe, do konačnog rezultata, predaje proizvoda kupcu. Pored toga, u slučaju nepoštovanja plaćanja, koje se vrši po ugovoru o nabavci, u gotovini i u gotovini, naplaćuje se kazna koju definiše dobavljač, a korporativni ERP sistem je automatski obračunava. Na taj način nećete izgubiti dugove prema ugovornim stranama i neće biti stagnacije u proizvodnji. Distribucija informacija ili dokumentacije prema ugovornim stranama vrši se svim efikasnim korporativnim sredstvima SMS, MMS, E-mail, Viber, pokrivajući sve korisnike, ne zaboravljajući nikoga, trošeći minimalno vrijeme.

Korporativnim upravljanjem ERP sistemom, menadžer može da prati profitabilnost proizvoda, kvalitet i rok isporuke, isplativost, analizu prodaje, isključujući falsifikovanje podataka, jer informacije daje izvorni izvor. Mogu se koristiti različiti formati dokumenata. Sve proizvodne procese i rad podređenih možete pratiti direktno u korporativnom ERP sistemu, postavljajući tačne pokazatelje radnog vremena zaposlenih, obračunavate i isplaćujete plate. Program implementira sve potrebne module za automatski rad i upravljanje, kontrolu i računovodstvo, a takođe, ne zaboravite na integraciju sa visokotehnološkim skladišnim uređajima koji pojednostavljuju i aktiviraju sve potrebne procese, kako u skladištu tako iu korporativnim odeljenjima. Delegiranje prava korišćenja vam omogućava da obezbedite pouzdanu zaštitu podataka pohranjenih na serveru. Unošenjem ciljeva i zadataka u planer možete biti sigurni u kvalitet i ažurnost zadataka.

Moguće je daljinski kontrolisati i upravljati korporativnim ERP sistemom putem mobilnih uređaja i kamera integrisanih u lokalnu mrežu ili putem interneta, pružajući tačne i pouzdane informacije koje se izdaju u realnom vremenu. analizirajte korporativni ERP sistem i testirajte ga besplatno, eventualno koristeći demo verziju, koja se može instalirati na našoj web stranici. Za dodatna pitanja kontaktirajte naše stručnjake, oni će se konsultovati i pružiti tehničku podršku. Cijenimo svakog kupca i radujemo se dugoročnim odnosima.

Jedan od najboljih korporativnih ERP sistema je USU, koji omogućava automatizaciju i optimizaciju radnih resursa, obavljanje zadataka na najvišem nivou, postizanje željenih rezultata u kratkom vremenskom periodu.

Korporativna ERP baza podataka, dostupna svim odjelima i skladištima, omogućava jednostavnije upravljanje, računovodstvo i kontrolu svih procesa odjednom, bez potrebe za višestrukim unosom informacija.

Transakcije poravnanja se obavljaju automatski, uzimajući u obzir korištenje korporativnih ili lično sastavljenih cjenovnika.

Korporativni ERP sistem je svojevrsni izvor informacija, pružajući jedinstvenu ulaznu tačku za sve korisnike.

Delegirana ovlaštenja sa individualnom prijavom i lozinkom omogućavaju korisnicima rad sa određenim vrstama dokumenata iz korporativnog ERP sistema.

Kontrolisati ERP sistem, eventualno kontinuirano i voditi evidenciju o celom tehnološkom lancu.

Kontrolišite aktivnosti zaposlenih i lokaciju, kvalitet i sigurnost tereta tokom transporta, eventualno iz daljine, koristeći mape.

ERP informacije se ažuriraju sistematski, pružajući korisnicima samo pouzdane informacije.

Formiranje dokumentacije i izvještaja, praćenje, statistika, računovodstvo, izvještaji, porezi i računovodstvo, vrši se automatski.

Uvođenje nekoliko visokotehnoloških uređaja u rad smanjuje gubitak vremena, pružajući stvarne indikacije količine i lokacije proizvoda.

Inventarizacija kroz korporativni ERP sistem se obavlja brzo i efikasno, pružajući tačna očitavanja, pored kontrole perioda skladištenja i kvaliteta životne sredine.

Korištenje dokumenata, proračunskih tabela i časopisa, dostupnih u bilo kojem formatu.

Distribucija informacija ili dokumenata vrši se putem SMS-a, MMS-a, mail poruka.

Integrirani elektronski asistent će se pobrinuti za potrebe korisnika i riješiti sve upite.

Brza pretraga informacija je omogućena u roku od nekoliko minuta.

Program ima integrisani korporativni račun zaposlenih, koji fiksira detalje o odrađenim satima, koristeći očitanja i obračun plaća.

Softver omogućava rad sa bilo kojom vrstom plaćanja i stranom valutom.

Analizom statističkih očitavanja moguće je identifikovati tražene pozicije, povećavajući produktivnost i profitabilnost.

Mogućnosti korporativnog ERP sistema su beskrajne.

Niska cijena korporativnog ERP sistema značajno se razlikuje od sličnih prijedloga, što nikako ne odgovara kvaliteti, jer je na najvišem nivou.

Uvoz i izvoz materijala će se obavljati efikasno i kvalitetno, garantujući rad sa tačnim podacima.

Delegiranje korisničkih prava zaposlenika sa određenim dokumentima.

Nadzorne kamere prenose stvarne informacije preko lokalne mreže.

Korištenje daljinske veze s korporativnim ERP sistemom, eventualno korištenjem mobilnih alata.

Udaljeni server ima neograničen potencijal, prihvata dokumente neograničenih količina.

Automatizacija unosa podataka je neophodna opcija, koja zaposlenima pruža efikasnost i tačnost.

Zajednički interfejs korporativnog ERP sistema omogućava vam da radite u udobnom okruženju, intuitivno konfigurišući parametre za svakog korisnika.

Probna verzija korporativnog ERP sistema biće potpuno besplatna i omogućiće vam da isprobate sve module, tabele, savladate mogućnosti i analizirate efikasnost.

Računovodstvo i analiza se vrše na kvantitativnim i kvalitativnim pokazateljima proizvoda, što je garancija za proizvodne aktivnosti.

Dizajn ruta i radnog vremena vrši se automatski, uzimajući u obzir dostupnost isplativijih ponuda, uz minimalne finansijske troškove.

U korporativnom ERP sistemu može se koristiti nekoliko stranih jezika, nekoliko istovremeno.