Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatski sistem upravljanja resursima

Automatski sistem upravljanja resursima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatski sistem upravljanja resursima
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizovani sistem upravljanja resursima je jedna od najvažnijih oblasti kompanije, koja obezbeđuje efikasnost i kvalitet zadataka, garantujući prosperitetnu i dugoročnu budućnost. Ispravna distribucija resursa za organizaciju nije lak zadatak, racionalno ih koristiti i sa jasnom potrebom, inače će to biti jednostavno rasipanje. U obavljanju proizvodnih aktivnosti potrebno je konstruktivno razmišljati, jasno graditi akcioni plan, analizirati rokove i kvalitet izvršenja određenih poslova, stalno pratiti kvantitativne pokazatelje proizvoda i dostupnost ili nedostatak sirovina za proizvodnju. , zamjena ili kompetentna raspodjela finansijskog kapitala na vrijeme. Ako se propuste glavne tačke, tada u upravljanju proizvodnjom kompanija može pretrpjeti značajne gubitke, koji nikome nisu potrebni. Za pravilno usaglašavanje ciljeva u kompaniji potreban je automatizovani sistem koji je sposoban da obavlja sve zadatke, da opremi zaposlene potrebnim alatima, obezbedi planirane rasporede, održava dokumentaciju, obezbedi kontrolu i računovodstvo u svim oblastima, primenjujući minimum ljudske resurse, pružanje automatizovanih informacija, troškova i analiza. Napredak ne stoji mirno i pronalaženje automatiziranog programa nije teško, ali odabir pravog za vaše poslovanje nije lak zadatak. Dozvolite mi da pomognem u ovom pitanju i da vam predstavim automatizovani program Univerzalnog računovodstvenog sistema, koji je specijalizovan za upravljanje resursima i kancelarijski rad. Univerzalni program je jeftin, nema analoga i ima pretplatu, dostupan je svima, kako za nabavku tako i za razvoj. Neograničene mogućnosti i lakoća, udobnost i multitasking omogućavaju da budete najbolji automatizovani sistem na tržištu. Ako ste u nedoumici, postoji demo verzija dostupna u besplatnom načinu rada, neće biti teško preuzeti i instalirati. Ako imate bilo kakvih pitanja, naši stručnjaci će vam pomoći, a tu je i elektronski asistent koji je dostupan 24 sata dnevno.

Uz planiranu politiku, lakše je upravljati prilikama, jasno ih razumjeti i razgraničiti po kategorijama i prioritetima, čime se optimizira radno vrijeme i postižu bolji rezultati. Obračun i upravljanje materijalnim resursima, eventualno kontinuirano, prateći dinamiku promjena, rast i pad pokazatelja. Moguće je izvršiti inventuru u bilo kom trenutku koristeći visokotehnološku skladišnu opremu koja se integriše sa automatizovanim sistemima, dobijajući tačne podatke i indikatore. Ako se utvrde nedostaci, vrši se analiza. U slučaju nedovoljne količine proizvoda ili sirovina, automatizovani sistem će samostalno analizirati radne pozicije i izvršiti dopunu. Prijave se mogu prihvatiti i obrađivati automatski, distribuirati među odjelima, uzimajući u obzir pogodnost održavanja jedinstvene baze podataka, za sva odjeljenja i skladišta koja međusobno komuniciraju na daljinu, putem lokalne mreže ili interneta. Višekorisnički režim, u automatizovanim sistemima, veoma je relevantna tema, s obzirom na mogućnost rada samo jednom u proizvodnji, preciznog obavljanja aktivnosti, obezbeđivanja tačnih materijala i blagovremenog dobijanja potrebnih informacija ili dokumenata, pristupa jedinstvenoj bazi podataka. Pristup svakom zaposlenom je ograničen, uzimajući u obzir radne obaveze. Svako dobija lični login i lozinku, samo menadžer ima sva prava.

Pored resursa, automatizovani program upravlja dokumentima, kontroliše rad zaposlenih, ispravlja tačno odrađeno vreme i vrši plaćanja po njima, ispravlja podatke o ugovornim stranama, šalje različite podatke koristeći često korišćene komunikacijske alate, generiše raznu dokumentaciju i izveštaje, integriše pridružite se 1C sistemu, takođe prateći finansijske transakcije. Prihvatanje plaćanja vrši se u bilo kom formatu, gotovinskom i bezgotovinskom, u bilo kojoj pogodnoj stranoj valuti, u skladu sa uslovima isporuke. Postavke konfiguracije postavlja i prilagođava svaki korisnik samostalno za udoban i produktivan rad, uzimajući u obzir upotrebu raznih stranih jezika, tabela, modula, razvoj dizajna i korištenje potrebnih šablona za radnu površinu.

Moguće je daljinski kontrolisati aktivnosti unutar kompanije putem mobilnih uređaja, aplikacija i video kamera koje su integrisane putem interneta. Za sva pitanja obratite se našim stručnjacima, oni će vam pomoći oko raznih problema, kao i oko instaliranja automatiziranog i licenciranog uslužnog programa.