Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. ERP sistemi

ERP sistemi • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
ERP sistemi
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

ERP sistemi moraju da rade savršeno, od toga zavisi pravilno planiranje resursa koji su na raspolaganju korporaciji. Možete koristiti visokokvalitetan softver koji su kreirali stručnjaci kompanije Universal Accounting System. Ova kompanija će vam pružiti odličan softver, čiji su parametri superiorniji od svih sličnih proizvoda. Naš ERP softver radi na svakom radnom računaru, što ga čini zaista univerzalnim rešenjem. To znači da ne morate trošiti finansijska sredstva za kupovinu nadograđenih sistemskih jedinica. Biće moguće koristiti čak i relativno zastarjele personalne računare i bez poteškoća. Performanse našeg proizvoda su toliko odlične da je njegovo djelovanje zaista korisno za kompaniju. Moći ćete vrlo brzo i efikasno obraditi veliku količinu informacija.

ERP sistemi u Bjelorusiji su različiti, međutim, najbolje rješenje je kompleks USU tima. Interakcijom sa Univerzalnim računovodstvenim sistemom, moći ćete da izvršite poslovno planiranje sa savršenstvom. Naš ERP program lako će se nositi sa bilo kojim nizom stvarnih zadataka. Nećete imati poteškoća, što znači da će se stvari pogoršati. Bjelorusija nameće svoje zahtjeve kompanijama koje posluju na njenoj teritoriji. Kako ne biste došli u tešku situaciju, potrebno je koristiti softver Universal Accounting System. Naš ERP program je savršeno optimizovan za važeće uslove na teritoriji određene države. Ovo je vrlo praktično, stoga koristite naš kompleks i od njega dobijete puno bonusa. Moći ćete povećati prihod kompanije instaliranjem i korištenjem našeg adaptivnog softvera na videu.

Bjelorusija je jedna od država na teritoriji bivše unije. Međutim, mi oprezno prevodimo ERP sistem na bjeloruski jezik, tako da korisnici nemaju poteškoća u razumijevanju i mogu upravljati kompleksom na jeziku koji im odgovara. Naravno, ruski jezik je takođe obezbeđen za operatera, a možete ga izabrati jednostavnim ulaskom u meni. Naravno, nudimo mogućnost korišćenja ovog softvera ne samo na teritoriji Belorusije, već i na teritoriji drugih država koje su deo zone uticaja bivšeg Sovjetskog Saveza. Uostalom, ERP sistem se može koristiti u Kazahstanu, Rusiji, Ukrajini i tako dalje. Naš prilagodljivi softver ima napredne mogućnosti performansi, što ga čini zaista svestranim rješenjem koje se može instalirati na bilo koji radni PC.

Preuzmite demo verziju beloruskog ERP sistema da biste ga isprobali. Probna verzija je besplatna, ali njen rad je moguć samo radi procesa upoznavanja. Ako želite da koristite ERP sistem u Belorusiji bez vremenskih ili drugih ograničenja, odmah kupite licencu za softver. Licencirana izdanja su relativno jeftina. Pogotovo ako uzmete u obzir funkcionalni sadržaj ovog proizvoda, cijena će vas zaista ugodno iznenaditi. Moći ćete izgraditi sigurnosnu shemu koja će vas zaštititi od nemara osoblja. Ljudi će efikasnije obavljati poslove koji su im dodijeljeni, zbog čega će posao ići uzlaznom putanjom. Biće moguće dramatično povećati obim gotovine, što znači da će kompanija moći da postigne impresivne rezultate u konkurenciji.

Ne možete bez ERP sistema u Bjelorusiji, ako želite zaobići ključne konkurente, čvrsto učvrstite svoju tržišnu poziciju kao lidera. U aplikaciju je ugrađen i planer, koji je uslužni program koji stalno radi na serveru. Uprava će dobiti detaljne izvještaje iz našeg programa, koji će biti generisani vizuelno. Kupac se može automatski informisati o izvršenoj narudžbi ukoliko koristi naš kompleks. Napredni ERP sistem u Bjelorusiji će raditi savršeno, a moći će i automatski slati SMS poruke na korisničke adrese. Osim toga, postoji i opcija automatskog poziva, koja je predviđena radi pogodnosti operatera. To će izvoditi umjetna inteligencija, što je vrlo zgodno.

Naš Bjeloruski ERP sistem je nezamjenjiv ako želite pratiti kretanje svojih stručnjaka na mapi svijeta i distribuirati zadatke onima u blizini.

Biće moguće efikasno izmeriti gustinu baze kupaca i uporediti ovu vrednost sa informacijama koje se odnose na konkurenciju.

Moći ćete da formirate najispravniju poslovnu politiku i time steknete prednost u odnosu na protivnike.

Stupite u interakciju s našim ERP sistemom i tada će vam u Bjelorusiji ili u bilo kojoj drugoj zemlji stvari biti još gore.

Moći ćete raditi s markerima na karti svijeta koristeći figure ili geometrijske elemente. Sve ovisi o tome koliko su gusto elementi postavljeni na karti.

Ako neka narudžba koju ispunjavate uskoro ističe, ona će treptati, signalizirajući činjenicu da morate poduzeti akciju.

Jednostavno ne možete bez ERP sistema u Bjelorusiji ako želite optimalno smjestiti zalihe u skladišta i ne imati nikakvih poteškoća.

Biće moguće razumno odbiti korisnike koji imaju veliki iznos dugova kako se ne bi gomilali dugovi prema kompaniji. Takve mjere će garantovati finansijsku stabilnost poslovanja na dugi rok.

Možete upravljati neograničenim brojem skladišnih prostora tako da je stavljanje zaliha zgodan proces koji vam ne stvara poteškoće.

Naš ERP softver vam omogućava da radite sa naknadama za povezane proizvode i usluge, što je vrlo praktično.

Vi ćete kreirati bazu podataka kupaca tako da nećete imati poteškoća u interakciji s njom. Proces navigacije će biti pojednostavljen, što znači da će kompanija moći da postigne značajne rezultate u rekordnom roku.

Moći ćete kreirati računovodstvene unose i komunicirati sa svim relevantnim informacijama bez poteškoća.

Naš ERP sistem za Bjelorusiju će vam omogućiti da analizirate aktivnosti iz različitih uglova i donesete ispravnu upravljačku odluku.

Nudimo Vam vrlo zgodnu i kvalitetnu optimiziranu mobilnu aplikaciju s kojom ćete moći primati korisničke aplikacije koje postavljaju na Vaš web portal.

Moderan ERP sistem u Bjelorusiji od USU tima pomoći će Vam da ispunite preuzete obaveze u vezi sa kretanjem robe. Naravno, takođe ćete moći efikasno da podugovarate kancelarijske poslove bez poteškoća, kvalitativno i bez grešaka kontrolišu izvođača.

Naši moderni ERP sistemi u Bjelorusiji omogućavaju vam da radite s direktorijem koji se popunjava nakon što počnete raditi u aplikaciji. Kroz direktorij se definiraju potrebni algoritmi na osnovu kojih će raditi umjetna inteligencija integrirana u softver.