Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo prihoda i rashoda

Računovodstvo prihoda i rashoda • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo prihoda i rashoda
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo prihoda i rashoda preduzeća zauzima veliki deo svakodnevnih aktivnosti preduzeća, bilo da se radi o proizvodnoj radnji ili uslužnoj organizaciji. Vođenje troškova i prihoda važan je dio računovodstvenih aktivnosti kompanije. Na osnovu činjenice da su troškovi evidentirani, možete izračunati kuda ide budžet kompanije i kako ga kontrolisati. Na internetu nećete naći primjere obračuna prihoda i rashoda, jer su za svakog pojedinačno. Neki biznismeni su već navikli da prave tabele kako bi vodili rashode i prihode u Excel-u, ali i za to je, u stvari, potrebno vreme, jer je inače potrebno voditi dnevnu evidenciju prihoda i rashoda da bi se imao uvid u računovodstvo, a Excel to radi. nije baš zgodno u ovoj vrsti operacija. Postoji mnogo načina obračuna prihoda i rashoda, kao i mnogo različitih sadržaja za praćenje prihoda i rashoda, ali ovaj sadržaj je skup i zahtijeva mjesečnu pretplatu ili su vam potrebni stručnjaci koji znaju raditi sa ovim sadržajem.

Posebno za vašu udobnost kreirali smo program Univerzalni računovodstveni sistem, koji je sistem broj jedan za obračun prihoda i rashoda organizacije među konkurentima (ako ih ima, jer program nema analoga).

Postupak obračuna prihoda i rashoda u softveru USU je početno popunjavanje posebnih polja programa, popunjavanje obrasca za evidentiranje prihoda i rashoda, a zatim vođenje knjige računovodstva i prihoda. Sve ove radnje odvijaju se gotovo nezavisno. U Univerzalnom računovodstvenom sistemu ne postoje posebna pravila za evidentiranje prihoda i rashoda, sva registracija prihoda i rashoda se vrši automatski.

Dodatna karakteristika naše aplikacije za praćenje prihoda i rashoda je održavanje jedinstvene baze korisnika, što također zahtijeva samo jednokratno uređivanje. Tada može raditi sama bez vaše pomoći.

Univerzalni računovodstveni sistem je najbolji partner za individualno preduzetništvo i privatni biznis.

Finansijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kom deviznom računu za tekući period.

Računovodstvo gotovinskih transakcija može biti u interakciji sa posebnom opremom, uključujući kase, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih faktora za poboljšanje kvaliteta.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Evidencija prihoda i rashoda se vodi u svim fazama rada organizacije.

Računovodstvo dobiti će postati mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Programom će računovodstvo dugova i ugovornih strana-dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Osoba odgovorna za kompaniju moći će da analizira aktivnosti, planira i vodi evidenciju o finansijskim rezultatima organizacije.

Sistem monetarne registracije omogućava generisanje i štampanje finansijskih dokumenata za potrebe unutrašnje finansijske kontrole aktivnosti organizacije.

Računovodstvo troškova kompanije, kao i prihoda i obračun perioda dobiti postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Računovodstvo gotovine USU registruje naloge i druge operacije, omogućava vam da održavate svoj portfolio klijenata, uzimajući u obzir sve potrebne kontakt informacije.

Finansijsko računovodstvo može voditi više zaposlenih odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Nova aplikacija promoviše precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima kompanije.

Aplikacija koja prati troškove ima jednostavno i korisničko sučelje s kojim može raditi svaki zaposlenik.

Finansijski program vodi kompletan račun prihoda, rashoda, dobiti i omogućava vam pregled analitičkih informacija u obliku izvještaja.

Voditi evidenciju prihoda i rashoda bilo koje složenosti, uključujući računovodstvo vanposlovnih prihoda i rashoda, jednostavno računovodstvo prihoda i rashoda, računovodstvo poslovnih prihoda i rashoda, računovodstvo vanrednih prihoda i rashoda.

Automatsko održavanje knjigovodstvene dokumentacije, kalkulacije.

Neograničen broj dokumenata može biti priložen Univerzalnom računovodstvenom sistemu.

Excel dokumentacija i papirna dokumentacija sada se lako mogu prenijeti u USU, ako ste dokumentaciju držali u Excelu, moguće je uvesti dokument u program.

Održavajte bazu kupaca koja može pohraniti neograničen broj kupaca.

Brza pretraga vam omogućava da pronađete bilo kojeg kupca po broju telefona ili prvih nekoliko slova njihovog imena.

Neograničen broj naloga, podijeljen po prioritetu pristupa određenim programskim modulima i funkciji posla.

Održavanje posebnog obrasca pomoći će u definiranju zadataka za zaposlenike koje treba obaviti, to može biti dnevni zadatak ili mjesečni plan.

Izvještaji će vam pomoći da vidite rad bilo kojeg menadžera blagajne, uslužnog osoblja itd.

Pogledajte bilo koji finansijski izvještaj za određeni vremenski period.

Grafički prikaz izvještaja u obliku grafikona i dijagrama omogućit će vam da utvrdite finansijsku poziciju kompanije i predvidite njen dalji razvoj.

Vaša zaštita informacija je pod kontrolom jer se program može lako zaključati lozinkom.

Programu se može pristupiti sa bilo koje lokacije na kojoj postoji internet mreža.

Besplatna probna verzija softvera USU za bilo koju vrstu računovodstva distribuira se kao ograničena demo verzija i može se preuzeti sa linka ispod.

Još veći broj funkcija u punoj verziji programa USU, kao i detaljnije, možete saznati o programu i njegovim funkcijama kontaktiranjem dolje navedenih brojeva.