Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun troškova

Program za obračun troškova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun troškova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako zanemarite potrebu za obračunom troškova, možete potpuno izgubiti kontrolu nad novcem, i nije bitno da li je to lični novac ili pripada kompaniji. Program za praćenje troškova omogućava vam da efikasno i uravnoteženo pratite sve troškove nastale u datom vremenskom periodu. Zajedno sa programom za obračun vaših troškova, moći ćete vješto upravljati vlastitim financijama, a da nemate ni najmanjeg iskustva u ovoj stvari.

Program za obračun troškova USU instaliran je na personalnom računaru i odatle je praktično spreman za upotrebu. Program obračuna troškova dostupan je besplatno samo u demo verziji, ali će to biti dovoljno da se procijeni u praksi.

Program kontrole troškova će biti posebno koristan ako ste primorani striktno pratiti svoje troškove ili troškove u kompaniji. Program održavanja troškova može automatski generirati izvještaj za bilo koji period i jasno možete vidjeti za šta je potrebno više finansijskih sredstava. Takođe, u programu obračuna troškova preduzeća moguće je izvesti samo određene stavke rashoda ili druge parametre, ako ne morate da vidite celu sliku, već samo informacije o određenim kategorijama. Program za vođenje evidencije o troškovima domaćinstva ne zahtijeva dugo učenje i mogu ga koristiti i početnici.

Također, program za obračun troškova domaćinstva može se koristiti u lične svrhe - ovdje su navedene sve potrebne funkcije za to. Program potraživanja troškova može generirati sve dokumente koji su vam potrebni i automatski ih popuniti - samo ih odštampajte i unesite detalje koji nedostaju. Možete registrovati bilo kog nosioca sredstava ili novčanika u programu Upravljanje prihodima i rashodima. Program obračuna ličnih troškova pruža mogućnost planiranja budućih troškova na osnovu prosjeka prethodnih perioda.

Program računovodstva troškova organizacije može se koristiti i lokalno i putem interneta. Ako kompanija ima nekoliko podružnica, upravljački softver USU-a će biti jednostavno nezamjenjiv, jer sve informacije mogu ići u jednu bazu podataka. Ako koristite program za praćenje dnevnih troškova, možete procijeniti koliko je lako unijeti podatke u njega. Razvijen je zgodan program za obračun troškova uzimajući u obzir želje većine korisnika, tako da je sučelje ugodno, a navigacija ugodna za korištenje. Koristite program lične potrošnje da redefinirate svoj pogled na resurse i naučite kako uštedjeti. Kompjuterizirani program za praćenje troškova također će biti od pomoći svima koji plaćaju zajam ili hipoteku.

Računovodstvo dobiti će postati mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Osoba odgovorna za kompaniju moći će da analizira aktivnosti, planira i vodi evidenciju o finansijskim rezultatima organizacije.

Računovodstvo gotovine USU registruje naloge i druge operacije, omogućava vam da održavate svoj portfolio klijenata, uzimajući u obzir sve potrebne kontakt informacije.

Programom će računovodstvo dugova i ugovornih strana-dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Računovodstvo gotovinskih transakcija može biti u interakciji sa posebnom opremom, uključujući kase, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Evidencija prihoda i rashoda se vodi u svim fazama rada organizacije.

Finansijsko računovodstvo može voditi više zaposlenih odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Računovodstvo troškova kompanije, kao i prihoda i obračun perioda dobiti postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Finansijski program vodi kompletan račun prihoda, rashoda, dobiti i omogućava vam pregled analitičkih informacija u obliku izvještaja.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih faktora za poboljšanje kvaliteta.

Aplikacija koja prati troškove ima jednostavno i korisničko sučelje s kojim može raditi svaki zaposlenik.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Sistem monetarne registracije omogućava generisanje i štampanje finansijskih dokumenata za potrebe unutrašnje finansijske kontrole aktivnosti organizacije.

Finansijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kom deviznom računu za tekući period.

Nova aplikacija promoviše precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima kompanije.

Program računovodstva troškova je lako prilagodljiv, možete razviti i dodatni modul ako je potrebno.

USS za troškovno računovodstvo je pogodan za svaku organizaciju, a za one koje nemaju dovoljno osnovne funkcionalnosti moguće je razviti prilagođene funkcije i izvještaje.

Program za obračun vaših troškova ima kontrolnu funkciju i pomaže u organizaciji procesa štednje na profesionalan i kvalitetan način.

Dodali smo desetine prekrasnih tema tako da možete odabrati dizajn koji odgovara vašem raspoloženju i raditi u apsolutnoj udobnosti.

Ako koristite program u istoj organizaciji bez podružnica, možete se povezati s njim preko lokalne mreže; Pristup internetu u ovom slučaju nije potreban.

Povezivanje sa informacionim sistemom može se izvršiti daljinski.

Zgodno i ugodno sučelje učinit će korištenje programa za obračun troškova što ugodnijim.

Upravljajte svojim financijama u softveru za praćenje troškova, redovno generirajući izvještaje o upravljanju koji odražavaju određeni aspekt vašeg poslovanja.

USU za računovodstvo omogućava gotovinska i bezgotovinska plaćanja.

Možete dodati neograničen broj računa i pratiti njihova stanja.

U programu možete kreirati bilo koji broj korisnika (prema broju kupljenih licenci), svaki od korisnika će imati svoja prava pristupa.

Računovodstveni program nudi mnogo opcija za rukovanje generiranim izvještajima. Na primjer, odmah nakon kreiranja, izvještaj se može odštampati, poslati e-poštom ili čak preuzeti u eksternu datoteku u bilo kom dostupnom formatu.

Program za obračun troškova se besplatno preuzima sa web stranice u obliku demo verzije.

Upravljajte raspodjelom dobiti kompanije, redovno generirajući izvještaje menadžmenta koji odražavaju ovaj ili onaj aspekt vašeg poslovanja.

Dobro osmišljen navigacijski sistem u programu kontrole troškova omogućava vam da ne gubite dodatno vrijeme na proces.

Kontakt informacije u računovodstvenom softveru se automatski pohranjuju.

Upravljajući profitom kompanije, IS vam omogućava da unapredite proces rada.

Rad sa svakim klijentom koji se opredelio za USU odvija se individualno.

Možete konfigurirati automatsko obračunavanje i obračun duga.

Softver za obračun troškova će vam omogućiti da sveobuhvatno automatizujete čitav proces kontrole troškova i još mnogo toga.

Mnoge druge mogućnosti možete pronaći u sistemu računovodstva i upravljanja profitom kompanije!