Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za budžet

Program za budžet • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za budžet
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Porodica po svojoj strukturi takođe liči na malu organizaciju, jer se porodični budžet zasniva na prihodima i rashodima članova porodice, planiranju budućih troškova i novčanih tokova. To znači da, kao i svaka druga organizacija, porodica treba da vešto raspoređuje prihode i nauči da planira svoj budžet. Opća dobrobit porodice ovisi o kompetentnoj raspodjeli porodičnih sredstava, a budžet raste, otvarajući mnoge nove mogućnosti za njegovu provedbu, da se novac potroši na nešto zaista korisno, potrebno, ugodno i uzbudljivo. U porodici, kao iu svakom preduzeću, postoje troškovi sa ulaganjima, na primer, za visoko obrazovanje za decu, razne kurseve i kružoke za samorazvoj, sport, troškovi za medicinsku pomoć, kupovinu vikendice, za nešto što će se isplatiti . beneficije za članove porodice u budućnosti.

Za postizanje što boljeg rezultata svojih aktivnosti, kompanije automatizuju svoje procese uspostavljanjem računovodstvenih, budžetskih i programa kontrole zaliha. Porodice treba da slijede isti pristup. Za pripremu, planiranje i formiranje porodičnog budžeta trenutno postoji nekoliko budžetskih programa. Nema potrebe da se plašite složenosti programa i rutinskog rada na popunjavanju troškova na čekovima, naplati svih troškova. Uostalom, moderni programi vas u potpunosti spašavaju od zamornog posla, njihova upotreba je postala zabavna i informativna porodična aktivnost. Jedan od najboljih predstavnika ove vrste programa porodičnog budžeta je program Univerzalni računovodstveni sistem. Ovaj program ima vrlo praktičan i intuitivan interfejs, tako da možete naučiti sve članove porodice kako da koriste program. Program također nudi nekoliko rješenja u boji, čiji će izbor biti zanimljiv i moći će napraviti individualni poznati dizajn programa. Softver za porodični budžet ima funkcije podsjetnika i obavještenja koje će vam pomoći da nikada ne zaboravite platiti i platiti dugove na vrijeme, otplaćivati kredite svaki mjesec ili primati najamninu. Postoji funkcija i slanje SMS-a, što je veoma zgodno za rešavanje porodičnih problema, podsećanje na porodične događaje, korišćenje ove funkcije zavisi samo od vaše mašte i porodičnih potreba.

Finansijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kom deviznom računu za tekući period.

Finansijsko računovodstvo može voditi više zaposlenih odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Računovodstvo gotovine USU registruje naloge i druge operacije, omogućava vam da održavate svoj portfolio klijenata, uzimajući u obzir sve potrebne kontakt informacije.

Računovodstvo gotovinskih transakcija može biti u interakciji sa posebnom opremom, uključujući kase, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Finansijski program vodi kompletan račun prihoda, rashoda, dobiti i omogućava vam pregled analitičkih informacija u obliku izvještaja.

Računovodstvo troškova kompanije, kao i prihoda i obračun perioda dobiti postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Računovodstvo dobiti će postati mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Sistem monetarne registracije omogućava generisanje i štampanje finansijskih dokumenata za potrebe unutrašnje finansijske kontrole aktivnosti organizacije.

Evidencija prihoda i rashoda se vodi u svim fazama rada organizacije.

Osoba odgovorna za kompaniju moći će da analizira aktivnosti, planira i vodi evidenciju o finansijskim rezultatima organizacije.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih faktora za poboljšanje kvaliteta.

Nova aplikacija promoviše precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima kompanije.

Aplikacija koja prati troškove ima jednostavno i korisničko sučelje s kojim može raditi svaki zaposlenik.

Programom će računovodstvo dugova i ugovornih strana-dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Svi članovi porodice mogu biti uneti u bazu podataka porodičnog budžeta. Stoga vodite evidenciju o ličnim finansijama svakog od učesnika u porodičnom budžetu.

Program Univerzalni računovodstveni sistem ima dobar stepen zaštite, svaki korisnik programa planiranja budžeta ima svoje korisničko ime i lozinku.

Program porodičnog budžeta uzima u obzir sve prihode i rashode, koji se lako mogu sistematizirati i odmah pronaći potrebne informacije.

Program porodičnog budžeta pomaže u potpunoj kontroli kretanja novca, stvarajući sve dugove i kredite. Automatski ćete biti podsjećani na potrebnu uplatu, a iznos povrata će biti zadužen.

U Univerzalnom računovodstvenom sistemu moguće je voditi porodične račune u bilo kojoj valuti ili u nekoliko istovremeno.

U USU-ovom programu porodičnog budžeta možete lako analizirati svoje prihode i rashode prikazivanjem različitih grafikona i izvještaja. Samo odaberite izvještaje koji vam najviše odgovaraju i odgovaraju.

USU vam omogućava da u potpunosti kontrolišete sve operacije koje u programu obavlja bilo koji član porodice i vidite ko je, kada i za koji iznos izvršio uplatu ili prijem sredstava.

Zahvaljujući programu, jasno i jasno ćete vidjeti sve stavke porodičnih troškova, izdvajajući glavne među njima i smanjujući nepotrebne troškove. Ovo će optimizirati vaš budžet i imat ćete više „besplatnog“ novca koji možete bolje iskoristiti.

Na isti način možete analizirati glavne stavke prihoda, odakle dolazi priliv sredstava, pa će vam strukturirane informacije reći gdje možete pronaći dodatne porodične prihode i povećati porodični budžet.

U programu se možete fokusirati na planiranje porodičnog budžeta. Planiranje pruža mogućnosti za akumulaciju i uštedu novca.

Planiranje budžeta bavi se upravljanjem budućim porodičnim troškovima. Planiranje budžeta pomaže porodici da postavi ciljeve za blisku budućnost, sanja i odabere načine za postizanje svojih ciljeva.

USU ima funkciju unosa i izlaza podataka iz Excela i drugih važnih programa.

Budžetski program će moći automatski izračunati da li imate dovoljno novca do sljedeće plate, na osnovu troškova prethodnih mjeseci, i izračunati iznos troškova za taj mjesec.

Možete planirati troškove za određene svrhe, kao što je kupovina automobila, stana ili odmora, i upisati odgovarajuće iznose. U tom slučaju program će automatski izračunati iznos koji treba povući iz porodičnih prihoda i pamtiće to u određenom periodu svakog mjeseca (period programa birate sami).

Besplatna demo verzija programa porodičnog budžeta dostupna je na našoj web stranici.