Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za blagajnika

Program za blagajnika • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za blagajnika
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tražite softver za blagajne? Ili možda program bankovnih čekova? Ili, uzalud, unosite u traku za pretragu takve kombinacije kao što su: program organizacione kase, program kase maloprodaje, program maloprodajne kase i tako dalje? Prestanite da tražite, imate veliku sreću, jer smo kreirali program kase Univerzalni računovodstveni sistem, koji je univerzalni program za održavanje kase i ni po čemu nije inferioran u odnosu na svoje konkurente. Također, USU je najbolji program ove vrste jer je jedinstven! USU je program kase za trgovinu i samo program za održavanje kase, koji takođe omogućava rad sa računima! Uostalom, kao što je ranije spomenuto, USU je univerzalni i jedinstveni softver te vrste. USU - kao program, radno mjesto blagajnika, i sadrži sve funkcije registracije blagajne, izdavanja gotovinskih računa, jer Univerzalni računovodstveni sistem održava komunikaciju sa poreskim obveznikom. To je također USU program za računovodstvo blagajne jer se sve informacije o blagajni mogu pohraniti unutar softvera u gotovini i bankovnim transferom putem kartice ili čeka. Naš softver za računovodstvo gotovine pomoći će vam da se nosite sa zadacima koji su vam nekada bili vrlo nezgodni, a to su računovodstvo gotovine, kalkulacije, štampanje blagajničkih računa, održavanje blagajne, a sve to će vam sada postati mnogo lakše. U stvari, USU je jednostavan program za kase koji vas neće natjerati da satima sjedite proučavajući razne upute i video lekcije, prema programima poslovnih kasa, lako možete naučiti naš program USU za kase, a i podučavati svoje učenike ogromnom brzinom !

Softver za kase USU može raditi sa fiskalnim registrima za račune za kase i provjere bar kodova. Sve podatke u program unosite samo jednom i oni se u njemu pohranjuju bez promjena, može biti tekstualni opis, može biti fotografija, a po potrebi može biti i bar kod ili primjer računa . U nastavku možete pročitati i detaljnije se upoznati sa nekim od funkcija našeg programa.

Ne tražite dalje za preuzimanje programa za blagajne, provjerite naš program!

Mogućnosti USU kao blagajničkog programa su vrlo opsežne i korisne jer program komunicira i sa čekovnom mašinom, samo isprobajte naš program.

Evidencija prihoda i rashoda se vodi u svim fazama rada organizacije.

Finansijsko računovodstvo može voditi više zaposlenih odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Aplikacija koja prati troškove ima jednostavno i korisničko sučelje s kojim može raditi svaki zaposlenik.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Računovodstvo troškova kompanije, kao i prihoda i obračun perioda dobiti postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Finansijski program vodi kompletan račun prihoda, rashoda, dobiti i omogućava vam pregled analitičkih informacija u obliku izvještaja.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih faktora za poboljšanje kvaliteta.

Računovodstvo dobiti će postati mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Programom će računovodstvo dugova i ugovornih strana-dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Finansijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kom deviznom računu za tekući period.

Sistem monetarne registracije omogućava generisanje i štampanje finansijskih dokumenata za potrebe unutrašnje finansijske kontrole aktivnosti organizacije.

Osoba odgovorna za kompaniju moći će da analizira aktivnosti, planira i vodi evidenciju o finansijskim rezultatima organizacije.

Računovodstvo gotovine USU registruje naloge i druge operacije, omogućava vam da održavate svoj portfolio klijenata, uzimajući u obzir sve potrebne kontakt informacije.

Računovodstvo gotovinskih transakcija može biti u interakciji sa posebnom opremom, uključujući kase, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Nova aplikacija promoviše precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima kompanije.

Jednostavan za upotrebu - Univerzalni računovodstveni sistem je jednostavan program za kase sa kojim ćete se vi i vaši kupci vrlo brzo upoznati u poređenju sa drugim softverom za kase.

Komunikacija sa kasama - Univerzalni računovodstveni sistem se može povezati sa poreskom registrom za račune i barkod proverom, a korišćenje programa ne otežava.

Bar kodovi - Bar kodovi za proizvod se mogu pohraniti u okviru programa, kako se prodavci ne bi zbunili sa brojevima bar kodova, uz kodove mogu biti i fotografije i slike proizvoda koji prodajete.

Individualizacija - učinite svoju mrežu trgovina ili prodajnih mjesta individualnom odabirom jednog stila pogleda iz našeg programa!

Jedinstvena baza podataka za sve prodavnice - Sve filijale se mogu kombinovati u jednu bazu podataka i u isto vreme ne morate da brinete o bezbednosti podataka postavljanjem lozinke kojoj možete dati pristup samo određenim korisnicima sa sopstvenim ovlašćenjem.

Pristupačnost programa na više računara - ako imate nekoliko ekspozitura svoje prodavnice, onda ne morate da brinete da će program raditi sa više mesta istovremeno, svi odeljenja koji rade u programu mogu da rade istovremeno, dok program ne uzrokuje greške.

Mogućnost pregleda rada vaših zaposlenika - svaki novi unos se prikazuje u programu u ime određenog zaposlenika. Neće vam biti teško da vidite kako ova ili ona osoba radi u vašoj kompaniji.

Izvještaji - program lako izvodi tromjesečne, godišnje i nedjeljne obračune, samo odaberite koliko dugo želite da pregledate izvještaj, nakon čega možete jasno vidjeti troškove i prihode vaše kompanije.

Mogućnost daljinskog pristupa programu - Univerzalni računovodstveni sistem se može pregledati sa vašeg personalnog računara, možete lako napraviti kvartalni, godišnji ili nedeljni izveštaj svake vaše filijale kod kuće.

Grafikoni i grafikoni - uz pomoć grafikona i grafikona možete tačno vidjeti u kom mjesecu su vam porasli prihodi, odakle su rasli, gdje su nastali neočekivani rashodi i kako analizom ovih grafikona možete povećati vlastiti profit.

Moguće je izabrati valutu - U Univerzalnom računovodstvenom sistemu možete naznačiti vrstu valute koja je stvarna za vas, u kojoj kompanija radi, a koja će biti naznačena na novčanim priznanicama.

Fleksibilni računovodstveni sistem - Program nudi mogućnost gotovinskog plaćanja umjesto kreditnih kartica i čekova.

Pametna baza kupaca - Ako kompanija radi sa kupcima, naš program ih može zapamtiti navođenjem prvog slova imena ili broja telefona, ako imate kupca program će ubaciti ostale podatke.

Sve podatke za proračune ćete morati unijeti samo jednom. Program će sve ostalo uraditi automatski.

Probna verzija programa s ograničenim pristupom distribuira se besplatno kao edukativni materijal. Možete ga besplatno preuzeti sa linka ispod.