Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za budžet besplatno

Program za budžet besplatno • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za budžet besplatno
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kompanije i organizacije koje nemaju jasne ciljeve za sebe neće moći funkcionirati na konkurentnom tržištu i ostvarivati profit. Planiranje budžeta vam pomaže da odredite prioritete i razvijete strateški plan. Budžet u suštini nije samo kalendarski plan budućih rashoda i prihoda, već očekivani rezultati akcija koje menadžment poduzima za razvoj poslovanja. Budžet pomaže da se shvati da li kompanija ide u pravom smjeru.

Stoga većina kompanija, od malih do velikih, koristi softver za automatizaciju računovodstva i planiranja budžeta. Ovi programi im pomažu da pravovremeno odgovore na promjene na tržištu, oslanjajući se na stabilan sistem za stalno prikupljanje i obradu pouzdanih informacija o rezultatima određenih operacija. Budžetski programi automatski generišu različite izvještaje, izračunavaju pokazatelje produktivnosti i pružaju nevjerovatne mogućnosti za potpunu analizu poslovanja kompanije.

Međutim, ne samo da kompanije moraju pratiti svoj budžet i planirati prihode i rashode, voditi računa o investicijama, regulisati novčane tokove. Ove mjere su apsolutno korisne za sastavljanje porodičnog budžeta. Tokovi novca i materijala prolaze i kroz porodice, svaka od njih je i potrošač, ponekad čak i proizvođač proizvoda i usluga, odnosno aktivni učesnik na tržištu. Stoga svaka porodica treba da vodi računa o budžetu, minimizira nepotrebne troškove, planira korisnija ulaganja. Da bismo sve ovo razumjeli, možemo pomoći posebnim programima porodičnog budžeta, koje mogu kupiti, preuzeti i instalirati različite kompanije. Međutim, ne pružaju sve kompanije svoje proizvode besplatno, što otežava njihovo isprobavanje i odabir najprikladnijeg među toliko. U kasnijim fazama, nakon preuzimanja programa, možete naići i na probleme s njegovom upotrebom.

Naša kompanija vas poziva da isprobate program za planiranje i kontrolu porodičnog budžeta - program Univerzalni računovodstveni sistem, koji je vlasnički razvoj kompanije USU. Univerzalni računovodstveni sistem ima niz funkcija za izradu, formiranje i analizu porodičnog budžeta. Radi vaše udobnosti, nudimo besplatnu demo verziju programa koju možete preuzeti sa naše web stranice. Također možete preuzeti dodatne povezane programe s web stranice.

Finansijsko računovodstvo može voditi više zaposlenih odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Računovodstvo gotovinskih transakcija može biti u interakciji sa posebnom opremom, uključujući kase, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih faktora za poboljšanje kvaliteta.

Računovodstvo gotovine USU registruje naloge i druge operacije, omogućava vam da održavate svoj portfolio klijenata, uzimajući u obzir sve potrebne kontakt informacije.

Računovodstvo dobiti će postati mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Finansijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kom deviznom računu za tekući period.

Osoba odgovorna za kompaniju moći će da analizira aktivnosti, planira i vodi evidenciju o finansijskim rezultatima organizacije.

Evidencija prihoda i rashoda se vodi u svim fazama rada organizacije.

Računovodstvo troškova kompanije, kao i prihoda i obračun perioda dobiti postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Finansijski program vodi kompletan račun prihoda, rashoda, dobiti i omogućava vam pregled analitičkih informacija u obliku izvještaja.

Programom će računovodstvo dugova i ugovornih strana-dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Aplikacija koja prati troškove ima jednostavno i korisničko sučelje s kojim može raditi svaki zaposlenik.

Sistem monetarne registracije omogućava generisanje i štampanje finansijskih dokumenata za potrebe unutrašnje finansijske kontrole aktivnosti organizacije.

Nova aplikacija promoviše precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima kompanije.

Budžetski program ima korisničko sučelje, lako dostupno i intuitivno. Uz to neće biti teško redovno sastavljati budžet i na njega povezati sve članove porodice.

Imate priliku besplatno testirati osnovne funkcije USU preuzimanjem na svoj osobni računar.

Ako nakon preuzimanja programa imate problem, pozovite brojeve navedene na web stranici. Naši stručnjaci će Vam besplatno pružiti kvalitetnu tehničku pomoć.

Obavljanje dodatnih funkcija u programu za izgradnju porodičnog budžeta je samo po sebi besplatno, dovoljno je kupiti sate održavanja. Mogu se koristiti kada je potreban jednostavan upit i kada treba riješiti bilo koji drugi problem.

USU možete besplatno preuzeti vrlo brzo, na stranici postoje i drugi programi koji se također mogu preuzeti, uz pomoć kojih naši stručnjaci daljinski instaliraju program za računovodstvo budžeta na vašem računalu. Ovo zauzvrat smanjuje troškove transporta i vremena.

Stručnjaci USU besplatno provode inicijalne konsultacije i prezentacije programa, uz pomoć kojih možete saznati da li je program prikladan za vaše poslovanje.

Ako ste preuzeli demo verziju USU-a i imate bilo kakva pitanja, naši stručnjaci će besplatno pružiti visokokvalificiranu tehničku pomoć i odgovoriti na vaša pitanja.

U USU nema pretplate, pa je nakon kupovine programa njegovo korištenje praktično besplatno.

Budžetski program uzima u obzir sve prihode i rashode, koji se mogu lako sistematizirati i odmah pronaći potrebne informacije, što doprinosi objektivnom formiranju budžeta.

Budžetski program pomaže u potpunoj kontroli kretanja novca, čineći sve dugove i kredite. Automatski ćete biti podsjećani na potrebnu uplatu, a iznos povrata će biti zadužen.

USU ima funkciju unosa i izlaza podataka iz Excela i drugih važnih programa.

U programu se možete fokusirati na planiranje porodičnog budžeta. Planiranje pruža mogućnosti za akumulaciju i uštedu novca.

USU prikazuje sve vrste i oblike izvještaja. Možete postaviti najpogodniji za sebe i koristiti ga za analizu.

Više korisnika može istovremeno koristiti program bez ometanja jedni drugih.

Funkcija zaštite informacija podržana je sistemom za pristup podacima na više nivoa koji se može prilagoditi potrebama vaše porodice.