Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za plaćanje

Program za plaćanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za plaćanje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Univerzalni računovodstveni sistem računovodstvenog softvera je složen alat koji vam omogućava da automatizujete većinu radnih rutina organizacije. Opsežna funkcionalnost softvera za računovodstvo plaćanja zajedno s jednostavnim i korisničkim sučeljem su glavni razlozi zašto je USU toliko popularan.

Za potpun rad programa za obračun komunalnih računa dovoljan je minimalno potreban set - računar sa instaliranim operativnim sistemom Windows. U tom slučaju, računar se može zamijeniti tabletom ili laptopom koji radi na istoj platformi. Ni instaliranje softvera za upravljanje plaćanjem ne oduzima puno vremena, pa će implementacija biti što jednostavnija i brža.

Program plaćanja je lako naučiti, uprkos impresivnom broju mogućnosti, jer adaptacija zahteva manje resursa, a zaposleni brzo savladavaju princip rada u platnom programu. Za svaki posao koji se automatizuje, instalira se poseban program i kreira se lični nalog - tako da se sve promene u programu uplatnice pripisuju svakom zaposlenom koji ih je napravio. Ovo vam omogućava da pratite promjene i izbjegnete zabunu koja postaje uobičajena ako ne koristite softver za plaćanje USG usluga.

Svaki račun u programu plaćanja zaštićen je lozinkom i dodijeljen mu je pristupna uloga. Ovo vam omogućava da razgraničite ovlasti i isključite nepotrebne elemente iz interfejsa programa kontrole plaćanja. Program naplate za plaćanje će se automatski blokirati sve dok korisnik nije za računarom. Na taj način softver za računovodstvo plaćanja štiti podatke od neovlaštenih promjena. Preuzimanjem programa za naplatu komunalnih usluga možete se uvjeriti da je nevjerojatno zgodan i praktičan. Nudimo preuzimanje kompjuterskog programa za plaćanje apsolutno besplatno na našoj web stranici - možete koristiti demo verziju dovoljno dugo za testiranje.

Finansijsko računovodstvo može voditi više zaposlenih odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Evidencija prihoda i rashoda se vodi u svim fazama rada organizacije.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih faktora za poboljšanje kvaliteta.

Programom će računovodstvo dugova i ugovornih strana-dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Finansijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kom deviznom računu za tekući period.

Sistem monetarne registracije omogućava generisanje i štampanje finansijskih dokumenata za potrebe unutrašnje finansijske kontrole aktivnosti organizacije.

Nova aplikacija promoviše precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima kompanije.

Finansijski program vodi kompletan račun prihoda, rashoda, dobiti i omogućava vam pregled analitičkih informacija u obliku izvještaja.

Računovodstvo troškova kompanije, kao i prihoda i obračun perioda dobiti postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Osoba odgovorna za kompaniju moći će da analizira aktivnosti, planira i vodi evidenciju o finansijskim rezultatima organizacije.

Računovodstvo dobiti će postati mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Računovodstvo gotovine USU registruje naloge i druge operacije, omogućava vam da održavate svoj portfelj klijenata, uzimajući u obzir sve potrebne kontakt informacije.

Aplikacija koja prati troškove ima jednostavno i korisničko sučelje s kojim može raditi svaki zaposlenik.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Računovodstvo gotovinskih transakcija može biti u interakciji sa posebnom opremom, uključujući kase, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Program plaćanja vam omogućava da individualno prilagodite izgled sistema i skup funkcija.

Pristup ulogama u programu plaćanja određuje koje uloge i koje informacije su dostupne datom korisniku.

Uvoz i izvoz podataka omogućava vam praktičan prijenos podataka iz programa plaćanja u program iz drugih izvora.

Dobro planirano, praktično i multifunkcionalno pretraživanje u programu naloga za plaćanje značajno će smanjiti utrošeno vrijeme.

Istovremeni pristup podacima omogućava rad više korisnika u programu plaćanja.

Istovremeno, svi zapisi platnog programa su zaštićeni od istovremenog uređivanja - svaki pojedinačni zapis u isto vrijeme može mijenjati samo jedan korisnik.

Svi zapisi programa plaćanja usluga mogu se lako sortirati i grupirati po jednom ili drugom parametru ili prema više kriterijuma istovremeno.

Tehnička podrška za softver je potpuna garancija da ćete uvijek moći udobno koristiti sistem i ne plašiti se svih vrsta problema.

Administracija kompanije može da izvrši kompletnu reviziju svih radnji - prikazaće kada, gde i koji korisnik je izvršio određene promene.

Na program platnih sistema možete se povezati daljinski s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Zajednička prava pristupa vam omogućavaju da sakrijete nepotrebne informacije od nekih korisnika i ograničite njihova ovlaštenja.

Finansijski izvještaji u programu za računovodstvo plaćanja omogućit će vam da shvatite gdje se kompanija trenutno nalazi i kako se ovaj parametar mijenjao tokom vremena.

Analitika i statistika u softveru za plaćanje omogućavaju vam da postavite željeni tempo i smjer razvoja kompanije.

Predviđanje profita je izuzetno koristan alat ako smatrate da je važno planirati svoje troškove i prihode.

Preuzmite besplatno softver za uplatnice novca sa naše web stranice danas da biste testirali njegove karakteristike što je prije moguće!