Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstveni softver za iznajmljivanje

Računovodstveni softver za iznajmljivanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstveni softver za iznajmljivanje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softvera za računovodstvo iznajmljivanja

Besplatno preuzimanje softvera za računovodstvo iznajmljivanja

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za računovodstvo najma

 • Predstavljen je automatizirani program za obračun najma za višekorisnički način rada, koji omogućava razmjenu informacijskih podataka preko lokalne mreže;
 • vakom korisniku se obezbjeđuje lično kreiran nalog sa sigurnosnom prijavom i lozinkom;
 • elegiranje korisničkih prava garantuje veliku brzinu rada uz zaštitu informacijskih podataka;
 • rzo generirajte i popunite dokumente sa ugrađenim predlošcima;
 • rogram vam omogućava da održavate jedinstvenu CRM bazu podataka sa potpunim informacijama o svim klijentima;
 • utomatsko podešavanje SMS obavještenja klijentima o statusu najma ili najma, blagovremenosti plaćanja, popustima, bonusima i sl.;
 • rza pretraga po zahtjevu korisnika, po barkodu, nazivu, kategoriji, dostupnosti;
 • rikaz po problematičnim klijentima, uz obavijest o 100% uplati;
 • laćanje u gotovini i bezgotovinskom obliku;
 • državanje nomenklature sa svim predstavljenim nazivima robe, podijeljenim u kategorije (količina, cijena, dostupnost), istaknutim jednom ili drugom bojom;
 • rza kalkulacija u automatskom formatu pomoću elektronskog kalkulatora, koristeći trošak prikazan u nomenklaturi sa ukupnim brojem robe i vremenom;
 • ogućnost da menadžer ima stalan pristup kontroli i analizi aktivnosti organizacije;
 • ad sa bilo kojeg radnog uređaja;
 • ačunovodstvo;
 • potreba visokotehnološke opreme;

Računovodstveni softver za iznajmljivanje

Računovodstveni softver za iznajmljivanje je moderan alat sa mnogo opcija za optimizaciju vašeg radnog vremena. Prilikom iznajmljivanja potrebna je dokumentarna podrška s kojom se program savršeno i brzo nosi. Zahvaljujući automatizovanom programu za računovodstvo iznajmljivanja kompanije Universal Accounting System, možete organizovati jedan prostor za savršen rad. Program olakšava kreiranje i pronalaženje, uređivanje i slanje dokumenta, analizu statusa zakupa, rast kupaca i izračunavanje ukupnog prometa za zadati vremenski period. Program može lako automatizirati sve poslovne aktivnosti održavanjem evidencije i toka dokumenata. Program je multifunkcionalan i omogućava vođenje dokumentacije, dodeljivanje serijskih brojeva, datuma i cenu usluga najma. Za optimizaciju radnog vremena zaposlenih planira se korištenje gotovih šablona u koje se u nekoliko sekundi mogu ubaciti potrebni podaci. Podržani su različiti formati dokumenata. Program takođe omogućava praćenje blagovremenog ispunjavanja obaveza ugovornih strana, uvid u status plaćanja sa automatskim obračunom pomoću elektronskog kalkulatora.

Računovodstveni program zakupa

Računovodstveni program najma "Univerzalni računovodstveni sistem" omogućava programiranje za slanje glasovnih i tekstualnih poruka, u masovnom ili selektivnom obliku. Program vam omogućava održavanje jedinstvene baze podataka CRM klijenata sa zajedničkim podacima dostupnim svim zaposlenima. CRM baza podataka će odražavati i dopunjavati kontakt informacije, status plaćanja, zakupa i zakupa robe, status plaćanja itd. kako posao bude napredovao. U programu je, uzimajući u obzir zakupninu, moguće voditi nomenklaturu sa svim prikazanim artiklima robe za automatski obračun troškova. Tako je lako uočiti dostupnost alata u datoj količini, brzo pružajući informacije klijentima. Na osnovu prikazanog troška u asortimanu proizvoda, moguće je automatski izračunati ukupne troškove najma ili zakupa određene robe, uzimajući u obzir ukupan broj sati. Moguće je obavljati međusobna obračuna u gotovinskom i bezgotovinskom obliku, zahvaljujući dostupnim šablonima za generisanje računa, čekova i akata.

CRM sistem računovodstva najma

Automatizovani CRM sistem obračuna najma za USU je savršen i omogućava vam da optimizujete rad svakog korisnika. Program se pokreće sa prečice na radnoj površini i konfiguriše ga lično svaki korisnik. Za poboljšanje kvaliteta rada sa klijentima, moguće je konfigurisati jezičku traku. Svaki korisnik će se samostalno prijaviti u CRM sistem za obračun najma, koristeći individualno generirani nalog sa login i lozinkom. Moguća je razmjena informacija unutar kanala u višekorisničkom formatu, optimizirajući radno vrijeme zaposlenih u kompaniji. Svaki korisnik ima pravo ličnog pristupa, omogućavajući pristup samo informacijama koje su uključene u listu službenih ovlaštenja. Tako će korisnik biti pošteđen nepotrebnih informacija, a podaci će biti zaštićeni od krađe. Softver vam omogućava da kombinujete mrežu filijala u jedan informacioni sistem. Savršen program omogućava lak i praktičan rad. Na lijevoj strani je prozor sa listom predstavljenih proizvoda (automobili, skuteri, odjeća, oprema itd.). Za što bolju orijentaciju zaposlenih na predstavljenoj robi u nomenklaturi, moguće je priložiti sliku sa bar kodovima.

SRM za računovodstvo najma

CRM sistem za računovodstvo najma podrazumeva upotrebu visokotehnološke skladišne opreme. Koristeći skener za barkodiranje i terminal za prikupljanje podataka, moguće je brzo čitati informacije o objektu, odražavajući podatke u sistemu. SRM uzimajući u obzir zakup može se sinhronizovati sa web-stranicom, gdje klijenti mogu samostalno dogovoriti iznajmljivanje robe, registrirati vrijeme i izvršiti plaćanja. Klasifikacija robe po boji i cijeni. Proizvod možete pronaći po dostupnosti, bar kodu, kategoriji, nazivu. Program omogućava poređenje iznajmljivanja određene robe po vremenu, isključujući preklapanja. Kada klijent naruči odabrane artikle, program će automatski izračunati iznos koji treba platiti prema prikazanom cenovniku. Softver pruža automatske podsjetnike i zaposlenima i kupcima, osiguravajući da se zadaci isporuke i vraćanja završe na vrijeme. Da biste otklonili nesporazume, sistem vam omogućava da problematične klijente prikažete u određenoj boji sa znakom uzvika, sa kojima morate naknadno raditi uz punu pretplatu. Automatski program poboljšava rad i povećava profit. Kako biste to mogli sami provjeriti, predlažemo da posjetite našu službenu web stranicu, gdje je testna verzija predstavljena u besplatnom načinu.